Alles wat we weten over de 'To All the Boys'-spin-off, 'XO, Kitty

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de 'To All the Boys'-spin-off, 'XO, Kitty
Alles wat we weten over de 'To All the Boys'-spin-off, 'XO, Kitty
Anonim

Netflix's To All the Boys I've Loved Before-franchise liet fans kennismaken met de naïeve en lieve Lara Jean Covey (Lana Condor) en de onmetelijk charmante Peter Kavinsky (Noah Centineo). De onweerstaanbare chemie en betoverende romantiek tussen het romcom-paar maakten de eerste, tweede en derde afleveringen van de franchisefanfavorieten.

Fans waren misschien teleurgesteld toen ze hoorden dat To All the Boys: Always and Forever het einde betekende van het liefdesverhaal van Lara Jean en Peter. Vanwege het succes van de eerste drie films besloot Netflix echter om een spin-offserie te produceren met de titel Xo, Kitty. De spin-off draait om de zus van Lara Jean, Kitty Song Covey en haar zoektocht naar de ware liefde. Hier is al het andere dat we weten over de spin-off van To All the Boys.

8 ‘XO, Kitty’ plot

XO Kitty draait om de jongste zus, Kitty Song Covey, wiens rol als matchmaker een belangrijke rol speelde bij het op gang brengen van de wervelende romantische affaire tussen Lara Jean en Peter.

Volgens Netflix zal de spin-off Kitty's reis volgen "…over de hele wereld om zich te herenigen met haar langeafstandsvriend, ze zal snel beseffen dat relaties een stuk ingewikkelder zijn als je eigen hart op het spel staat."

7 Anna Cathcart speelt de hoofdrol in 'XO, Kitty'

Netflix heeft bevestigd dat Anna Cathcart haar rol als Kitty zal hernemen in de spin-off-serie.

De To All the Boys-ster is te zien in de Netflix-teaser van de komende serie en zegt: "Ik wed dat je dacht dat het verhaal voorbij was, dat er geen brieven meer zouden zijn. Maar er is één Covey-zus - sommigen noemen haar misschien de favoriet - wiens liefdesverhaal nog maar net begint."

6 'To All The Boys' Auteur Jenny Han's gedachten over XO Kitty

De To All the Boys-trilogie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Jenny Han. Han was bijzonder enthousiast over het schrijven van een spin-off rond de jongste Covey-zus.

Spreken met E! Nieuws in februari 2021, Han zinspeelde op de mogelijkheid van een spin-off en zei: Als ik een spin-off-serie zou doen, heb ik altijd gedacht dat het Kitty zou zijn omdat ze zo anders is dan haar zussen. Ik denk dat het leuk zou zijn om dat te onderzoeken.”

5 Anna Cathcarts gedachten over 'XO Kitty'

Anna Cathcart is verheugd om haar rol als Kitty in de To All the Boys-spin-off te hervatten. In een Collider-interview speculeerde de ster over wat een spin-off zou kunnen betekenen voor haar personage door te zeggen: Kitty zou naar de middelbare school gaan, en dan zou ze naar de universiteit gaan, en misschien zou ze te maken hebben met relaties en nog wat meer doormaken dingen zoals haar beide zussen hebben. Dat is zo leuk om over na te denken.”

4 ‘XO, Kitty’ Cast

Anna Cathcart speelt de hoofdrol naast de Zuid-Koreaanse acteur en Dream Palace Star Choi Min-yeong, die de rol op zich neemt van Dae, Kitty's vriendje. De serie bevat ook Anthony Keyvan als Q, een extraverte homoseksuele man van Afrikaanse of Midden-Oosterse afkomst.

Peter Thurnwald speelt Alex Park, een Koreaans-Amerikaanse scheikundeleraar en adviseur van in de twintig. Sang Heon Lee speelt Min Ho, een aantrekkelijke Koreaanse expat, terwijl Regan Aliyah de rol van Juliana op zich neemt.

3 'Lost' Star Yunjin Kim zal een terugkerende rol op zich nemen in 'XO, Kitty'

Lost-ster Yunjin Kim zal de terugkerende rol op zich nemen van Jina Han, een matriarch van een rijke familie in de serie.

Micheal K. Lee zal de rol aannemen van professor Lee, een literatuurprofessor van in de veertig of vijftig. Jocelyn Shelfo zal ook regelmatig in de serie verschijnen als Madison.

2 'XO, Kitty'-regisseurs, schrijvers en producenten

Netflix heeft bevestigd dat de auteur van To All The Boys Jenny Han en GLOW-executive producer Sascha Rothchild zullen fungeren als co-showrunners en schrijvers in de spin-off. De twee zullen ook dienen als uitvoerende producenten naast Matt Kaplan van ACE Entertainment.

Jennifer Arnold, Jeff Chan, Katina Medina Mora en Pamela Romanowsky zullen de serie regisseren. Elke regisseur heeft specifieke afleveringen van de serie toegewezen gekregen. De eerste en laatste afleveringen van de serie worden respectievelijk geregisseerd door Jennifer Arnold en Katina Medina Mora.

1 'XO, Kitty'-afleveringen, releasedatum en productiestatus

De To All the Boys spin-off serie zal tien afleveringen van 30 minuten bevatten. De productie voor de tiendelige serie begon officieel op 28 maart en zal naar verwachting in juni worden afgerond.

Op 5 april heeft Netflix bevestigd dat er wordt gefilmd in Seoul, Zuid-Korea. De streamer heeft nog geen releasedatum aangekondigd voor de langverwachte spin-off. Fans kunnen echter binnenkort een officiële aankondiging verwachten, aangezien het streamingplatform het cast- en productieteam van de show heeft vergrendeld.

Aanbevolen: