Alles wat we weten over de remake van 'She's All That

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de remake van 'She's All That
Alles wat we weten over de remake van 'She's All That
Anonim

The rom-com She's All That ging in première in 1999 en wordt sindsdien beschouwd als een nietje tienerfilm uit de late jaren 90 en vroege jaren 2000. De film speelde jaren 90 tienericonen Freddie Prinze Jr. en Rachael Leigh Cook en het was een nieuwe bewerking van George Bernard Shaw's toneelstuk Pygmalion en George Cukor's film My Fair Lady uit 1964.

She's All That vertelt het verhaal van een jock van de middelbare school die een weddenschap aangaat dat hij een nerdmeisje kan veranderen in de schoolbalkoningin. Vorig jaar werd aangekondigd dat er een remake van de populaire film uit de jaren 90 met de titel He's All That is in de maak is - en vandaag bracht je alle feiten erover!

10 De remake van 'She's All That' is van geslacht verwisseld

hij is dat alles
hij is dat alles

Laten we beginnen met het feit dat de remake van She's All That niet alleen exact hetzelfde verhaal zal navertellen - de schrijvers besluiten om het roer om te gooien. In de 2021-versie van de klassieker uit de jaren 90 is het meisje beroemd en populair, terwijl de man totaal wordt genegeerd door de coole kinderen. Eerlijk gezegd vinden we het geweldig dat de schrijvers besloten om de rollen van geslacht te verwisselen - het zal de dingen zeker een stuk interessanter maken!

9 And It Stars met TikToker Addison Rae en acteur Tanner Buchanan als de hoofdrol

Addison Rae en Tanner Buchanan
Addison Rae en Tanner Buchanan

Het is duidelijk dat wie de hoofdrollen speelt in de remake van groot belang is en het lijkt er zeker op dat de filmmakers de juiste keuze hebben gemaakt. Voor de aankomende film castten ze TikTok-ster en aspirant-muzikant Addison Rae als de vrouwelijke hoofdrol - en Cobra Kai-ster Tanner Buchanan als de mannelijke hoofdrol. Hierboven zijn de twee samen te zien, maar fans kunnen zeker niet wachten om hun chemie op het scherm te zien!

8 Het verhaal volgt influencer Padget terwijl ze een uitdaging aangaat om de grootste verliezer van de school Cameron in Prom King te veranderen

Addison Rae-selfie
Addison Rae-selfie

Hoewel er nog niet al te veel is onthuld over het verhaal, weten we tot nu toe wel dat Addison influencer Padget speelt die de uitdaging aangaat om de grootste loser van de school, Cameron, gespeeld door Tanner, in prom king te veranderen.

Natuurlijk, gezien het feit dat Addison in het echte leven een influencer is, is deze rol zeker heel geschikt voor haar!

7 Rachael Leigh Cook maakt ook deel uit van de cast

Rachel Leigh Cook
Rachel Leigh Cook

Een ding waar fans van het originele She's All That zeker erg blij mee zijn, is het feit dat actrice Rachael Leigh Cook ook deel zal uitmaken van de remake. Rachel zal de geliefde Laney Boggs echter niet portretteren zoals ze deed in het origineel - haar rol in de remake zal die van Padget Sawyer's moeder Anna zijn.

6 Maar Freddie Prinze Jr. zal er helaas niet bij zijn

Freddie Prinse Jr
Freddie Prinse Jr

Terwijl Rachael Leigh Cook ja zei tegen de remake, besloot haar She's All That co-ster Freddie Prinze Jr. het door te geven. Op de vraag hoe hij over de remake denkt, antwoordde de acteur:

"Ik vind het goed dat ze het opnieuw maken. Mensen vergeten, ik zag op sociale media dat iemand schreef: 'Hoe durven ze She's All That opnieuw te maken?' Ik heb zoiets van, man, het is goed met mij. We waren een remake van een remake van een toneelstuk! We waren er goed in en we moeten er ook goed mee zijn. Elke generatie zou zijn of haar versie van kunst moeten hebben waar ze een connectie mee hebben.. Ik hoop dat mensen er niet boos over zijn, want als je het wilt zien, cool. Als je het niet wilt, cool."

5 En de rest van de cast bestaat uit Matthew Lillard, Madison Pettis, Peyton Meyer en Isabella Crovetti

Matthew Lillard, Madison Pettis, Peyton Meyer en Isabella Crovetti
Matthew Lillard, Madison Pettis, Peyton Meyer en Isabella Crovetti

Wat de rest van de cast betreft, zullen fans ook enkele bekende gezichten te zien krijgen. Matthew Lillard, die Brock Hudson speelde in She's All That uit 1999, voegde zich bij de remake. Actrice Madison Pettis, vooral bekend als Sophie Martinez in de Disney Channel-show Cory in the House, zal ook de hoofdrol spelen in de film - en dat geldt ook voor Peyton Meyer, die vroeger bekend stond om zijn vertolking van Lucas Friar in de Disney Channel-show Girl Meets World. Ten slotte voegde actrice Isabella Crovetti, die bekend staat om haar rol als Abby Weaver in de sitcom The Neighbours, zich ook bij de cast aan.

4 'He's All That' verschijnt dit jaar op Netflix

'Hij is dat allemaal&39
'Hij is dat allemaal&39

Met de aanhoudende coronaviruspandemie worden er steeds meer films uitgebracht op streamingdiensten - en He's All That zal daar ook een van zijn.

Onlangs werd aangekondigd dat Netflix de wereldwijde rechten op de rom-com-remake van Miramax heeft verworven, wat betekent dat iedereen met een abonnement de film kan zien zodra deze is uitgebracht!

3 De film is geregisseerd door 'Mean Girls' en 'Freaky Friday'-regisseur Mark Waters

Mark Waters
Mark Waters

Terwijl kijkers de neiging hebben zich meer op de cast te concentreren dan de regisseur, kunnen we gerust zeggen dat het erg belangrijk is om de regisseur van de remake te noemen, aangezien hij zeker heel wat succesvolle films achter zich heeft. In het bijzonder heeft Mark Waters - die momenteel He's All That regisseert - ook twee van de meest iconische tienerfilms van de jaren 2000 geregisseerd, Mean Girls en Freaky Friday !

2 Reality-tv-ster Kourtney Kardashian zal ook een cameo maken in 'He's All That'

Kourtney Kardashian Addison Rae
Kourtney Kardashian Addison Rae

Nog een beroemde ster die zich bij de cast van He's All That heeft gevoegd, is reality-tv-ster Kourtney Kardashian, die op haar Instagram aankondigde dat ze een cameo in het project zal maken. Degenen die Kourtney of Addison Rae bijhouden, weten waarschijnlijk al dat de twee dames het afgelopen jaar zeer goede vrienden zijn geworden en daarom is het geen verrassing dat Addison besloot Kourtney mee te nemen voor het project!

1 En tot slot, de film wordt nog steeds opgenomen - en fans kunnen niet wachten op de trailer

Hij is al die cast
Hij is al die cast

Volgens de IMDb-pagina van He's All That wordt de film momenteel nog gefilmd - iets dat degenen die de castleden op sociale media volgen waarschijnlijk al weten. Het is veilig om te zeggen dat fans niet kunnen wachten tot de status ervan wordt gewijzigd in 'post-productie', wat ons hopelijk binnenkort ook een trailer voor de film zou geven!

Aanbevolen: