Alles wat we weten over 'He's All That' Hottie, Peyton Meyer

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'He's All That' Hottie, Peyton Meyer
Alles wat we weten over 'He's All That' Hottie, Peyton Meyer
Anonim

Fans van de film She's All That uit 1999 waren geïntrigeerd toen werd aangekondigd dat er een remake van de film op Netflix stond. De film, He's All That, draait dit keer de rollen van de all-star en het 'project' om. Met een cast van bekende namen op het gebied van sociale media/entertainment en enkele nieuwkomers, spreekt de film degenen aan die uit nostalgie kijken en degenen die voor het eerst naar het verhaal kijken.

In He's All That, Padgett Sawyer (Addison Rae), probeert 'it girl' haar reputatie te redden door een jongen te kiezen die 'make-over' en verandert in een all-star. De jongen, Cameron Kweller (Tanner Buchanan), is gelukkig in zijn eigen wereld totdat hij Padgett kruist en plotseling zien ze een andere kant van elkaar.

Dus waarom heeft Padgett precies een nieuwe jongen nodig voor een project? Als ze publiekelijk wordt vernederd door haar vriend, Jordan Van Draanen (Peyton Meyer), en haar sponsoring op sociale media verliest, moet ze een manier vinden om de wereld te laten zien dat ze nog steeds de macht heeft.

Dus wie is Peyton Meyer, de acteur die de rol speelt van het knappe vriendje dat een vreemdgaande eikel is geworden? Laten we het uitzoeken!

8 Peyton Meyer maakte zijn debuut op Disney Channel

Meyer begon op Disney Channel met een serie genaamd Dog With A Blog! De show was een feelgood familieshow. Wanneer een gezin dat al veranderingen doormaakt een grote met hun hond ontdekt -- hij kan praten! Alleen de kinderen weten het, en het zorgt voor een zeer interessante samenloop van omstandigheden thuis. Meyer speelt Wes, Avery's crush, in de serie.

7 Hij speelde in 'Girl Meets World'

Hij had ook een rol in Girl Meets World, de spin-off van de serie die we allemaal kennen en waar we van houden Boy Meets World. De serie ging over het leven van Cory en Topanga's dochter Riley. We ontmoeten haar rond dezelfde leeftijd dat we Cory en Topanga voor het eerst ontmoetten, dus het is een volledig cirkelmoment. De serie liep drie seizoenen op Disney Channel en Meyer speelde de rol van Riley's vriend Lucas Friar.

6 Hij had een terugkerende rol in 'American Housewife'

Meyer had ook een terugkerende rol in de serie American Housewife. Zijn rol als Trip Windsor, Taylor's vriend, duurde van seizoen 2-5. De comedyserie volgt een vrouw genaamd Katie Otto terwijl ze te maken heeft met huisvrouwen en verheven gezinnen in hun stad! Taylor, Katie's dochter, is Trip's liefdesbelang in de serie. De show werd geannuleerd na het 5e seizoen.

5 Hij geniet van vrije tijd met zijn vrienden

Meyer brengt graag tijd door met zijn vrienden en familie als hij downtime heeft. Hij deelde een lieve foto met een paar vrienden op Instagram. Je kunt zien dat Meyer een man is die graag plezier maakt en wat hij ook doet, hij ziet er altijd uit alsof hij van zijn gezelschap geniet. Hoewel hij nogal een eikel speelde in He's All That, kun je zien dat dat slechts een rol was voor Meyer.

4 Peyton Meyer is gelukkig bezet

Meyer is een bezeten man, en hij en zijn vriendin lijken erg gelukkig samen. Meyer heeft een relatie met TAELA. Ze deelde een TikTok-video waarin je verliefdheid uit je kindertijd en vervolgens je eerste vriendje te zien was, en gelukkig voor haar is het dezelfde persoon. Ja, het lijkt erop dat TAELA een tijdje verliefd was op Meyer! TAELA is een singer/songwriter en de twee lijken helemaal verliefd op elkaar en delen vaak berichten die er schattig uitzien samen op sociale media.

3 Hij werkte samen met Tanner Buchanan voordat 'He's All That'

De eerste keer dat hij het scherm deelde met Tanner Buchanan was niet tijdens He's All That. Het paar werkte zelfs samen aan de Disney Channel-serie, Girl Meets World! De twee hielden allebei van Riley, wat natuurlijk leidde tot een behoorlijk gespannen relatie. Ze wilden allebei haar aandacht en vochten om die te krijgen, maar toen ze beseften dat het moeilijk was voor Riley, waren ze in staat om een soort 'vrienden' te worden.

2 Hij zou graag een gastrol willen spelen op 'Grey's Anatomy'

In een interview met Collider zei Meyer dat hij graag een gastrol zou willen spelen in de serie Grey's Anatomy. De show is een favoriet van ons, dus we snappen helemaal waar hij vandaan komt. Patiënt, stagiair of arts worden in het Gray Sloan Memorial Hospital zou een droom zijn die uitkomt. Zie je Meyer een gastrol in de serie? Voor welk type rol zou hij het meest geschikt zijn?

1 Hij verzamelt geld van zijn reizen

Toen hem werd gevraagd, in hetzelfde Collider-interview, of hij iets verzamelde, zei hij dat hij memorabilia verzamelt van de plaatsen waar hij reist. Terwijl sommigen misschien magneten of t-shirts verzamelen, verzamelt hij geld! Het interview was kort, dus hij weidde niet veel meer uit over wat hij met de collectie doet, maar we kunnen ons voorstellen dat er behoorlijk ongelooflijke manieren zijn om de valuta die hij heeft verzameld op te slaan en te laten zien!

Aanbevolen: