Fans zijn dol op de reactie van deze baby op Amber gehoord op de luchthaven

Inhoudsopgave:

Fans zijn dol op de reactie van deze baby op Amber gehoord op de luchthaven
Fans zijn dol op de reactie van deze baby op Amber gehoord op de luchthaven
Anonim

Amber Heards carrière zal nooit meer hetzelfde zijn als er steeds meer informatie wordt vrijgegeven, zoals het feit dat ze mogelijk een persoonlijkheidsstoornis heeft. Daarnaast vragen fans om Amber Heard om ooit weer aan het werk te gaan, vier miljoen fans hebben getekend om haar te laten verwijderen uit 'Aquaman 2'.

Het v alt nog te bezien hoe dit allemaal zal verlopen. Laten we echter terugkijken op enkele minder bekende openhartige momenten van Amber Heard, zoals de keer dat ze werd tegengehouden door een vader en een baby op de luchthaven van Cannes in 2019, een moment dat volgens sommige fans volledig verzonnen was.

Wat is er met Amber gehoord op de luchthaven van Cannes?

Laten we eerlijk zijn, op basis van het bewijs dat we tot onze beschikking hebben, is het duidelijk dat Amber Heard niet de beste beroemdheid is als het gaat om openhartige situaties of interviews. Dat was toen het geval, vooral in 2008 tijdens de promotie van de film 'Never Back Down'. Tijdens het interview leek Heard erg geïrriteerd door mensen die in en uit de kamer kwamen terwijl ze aan het praten was en de actrice liet het weten.

Bovendien gaf ze tijdens hetzelfde interview toe dat het niet de gemakkelijkste is om met haar te daten, ondanks haar uiterlijk: "Als mijn oude vrienden iemand ontmoeten met wie ik een romantische relatie heb, waarschuwen ze hen onmiddellijk: 'Ze ziet er misschien verfijnd, maar als ze boos is, kan ze heel snel naar de trailerpark."

Op dit moment heeft Heard andere zorgen, zoals of ze tijd in de gevangenis zal doorbrengen. Het PR-team van Amber heeft de afgelopen dagen een verklaring afgelegd en verwacht dat de komende dagen de zaken in de rechtszaak zullen intensiveren.

"We verwachten dat de advocaten van Depp in plaats daarvan op het slachtoffer zullen beuken", deelde een Heard-woordvoerder met de outlet.

“We vrezen dat het even beschamend en wanhopig zal zijn. En het overweldigende bewijs - de waarheid - staat niet aan de kant van Depp, 'voegde de vertegenwoordiger eraan toe.

"Het enige dat we vermoeden dat de advocaten van Depp zullen vermijden, is de centrale kwestie van dit proces: heeft Amber of een andere vrouw het Eerste Amendement Recht op vrijheid van meningsuiting."

Het lijkt erop dat het team van Heard al wat schadebeperking aan het doen is. Maar laten we voorlopig eens naar een lichtere kant kijken, een peuter die niet al te onder de indruk is van Amber Heard.

Amber Heard poseerde voor een foto met een baby, maar de kleine was niet blij

De video is in 2019 door StormShadowCrew op YouTube geplaatst toen Amber Heard deelnam aan het festival van Cannes. Ze kreeg toen al boegeroep en zo te zien begonnen haar impopulaire manieren toen ze landde.

To Heard's verdienste, hoewel ze omringd was door een enorme entourage, maakte ze wel wat tijd om te stoppen voor foto's met fans terwijl ze ook handtekeningen uitdeelde.

Was het destijds een PR-actie, gezien alles wat er met Johnny aan de hand was? Wie weet. Desalniettemin, toen ze het vliegveld verliet, werd ze ontmoet door een andere kleine fan. Toen Heard naar binnen ging om de peuter op te halen, lijkt het hilarisch alsof de kleine niet al te blij was met haar omstandigheden. Zelfs als Heard grappig probeert te zijn, lijkt de baby ijskoud en blijft hij serieus.

Natuurlijk hadden fans veel te zeggen over de ontmoeting, waarbij ze zich afvroegen hoe authentiek Heard was en hoe de baby dwars door Amber Heard heen kon kijken.

Wat vonden de fans van het moment?

Alles en nog wat uit het verleden van Amber Heard op platforms zoals YouTube wordt door een microscoop bekeken, waarbij fans elke beweging naar haar kijken.

In deze specifieke clip was er veel discussie, vooral als het ging om de reactie van de baby.

"Kinderen kunnen slechte mensen aanvoelen, net als dieren. Pas als we ouder worden en verstrikt raken in de status en cultuur van beroemdheden, gaat het weg."

Andere fans kochten de ontmoetingen van Heard niet en beweerden dat de fans allemaal met opzet waren geplant. "Een stel fans van middelbare leeftijd die haar dingen aan de auto overhandigen zonder echt naar haar te kijken? Doet me denken aan toen ik een figurant was in films en een commercial, en ze zeiden: "Actie!"

"Ze heeft deze PR-stunt helemaal uitgespeeld, iedereen kan zien dat dit in scène is gezet, denkt ze dat we idioten zijn."

"Het zou me niet verbazen als ze wat mensen zou betalen om haar om haar handtekening voor PR te vragen."

"Wie is de man die de baby naar haar naam roept? Dit was meer nep dan een munt met twee gezichten, en altijd kunnen we luisteren dat baby's niet van slechte mensen houden, we kunnen het gezicht van de schat, bijna aan het huilen."

"Laat het aan een kind over om een slecht en gevaarlijk persoon van nature te kennen."

Nog een moment dat de zaak van Heard niet heeft geholpen.

Aanbevolen: