Fans hebben niet veel gehoord over de baby van Amber Heard; Heeft ze Oonagh genoemd tijdens het proces?

Inhoudsopgave:

Fans hebben niet veel gehoord over de baby van Amber Heard; Heeft ze Oonagh genoemd tijdens het proces?
Fans hebben niet veel gehoord over de baby van Amber Heard; Heeft ze Oonagh genoemd tijdens het proces?
Anonim

Amber Heard, die momenteel haar ex-man Johnny Depp voor de rechtbank moet staan in een proces wegens laster, werd moeder op haar 'eigen voorwaarden'. Sinds ze het nieuws over de geboorte van haar baby deelde in een verrassende aankondiging op Instagram in juli 2021, is ze stil geweest over de details rond de baby.

Je kunt je herinneren dat Amber de hele zwangerschap geheim hield. Hoewel het een vraag blijft wie de vader van haar kind is, is het duidelijk dat Oonagh via een draagmoeder is geboren - nadat haar was verteld dat ze haar eigen kind nooit zou kunnen dragen, onthulden vrienden.

Nadat de actrice verrassend genoeg de informatie privé had gehouden, heeft ze de baby genoemd tijdens het spraakmakende proces.

Amber Heard noemde haar dochter tijdens het proces

De Aquaman-ster, die getrouwd was met Johnny Depp en momenteel voor de rechtbank staat voor een proces wegens laster, verraste iedereen toen ze op Instagram aankondigde dat ze in het geheim een baby had verwelkomd.

Amber had eerder in 2015 onthuld dat ze graag kinderen zou willen hebben. In die tijd was ze een stiefmoeder van de kinderen van hun toenmalige echtgenoot Johnny, Lily-Rose en Jack. Ze zei dat stiefmoeder zijn "een eer en het grootste, meest verrassende geschenk was dat ik ooit in mijn leven heb gekregen." Ze voegde eraan toe, “Ik voel nieuwe smaken waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Nieuwe kleuren waarvan ik niet wist dat ze bestonden, zijn aan mijn leven toegevoegd. Ik ben zo blij.”

Jaren nadat het paar uit elkaar ging, besloot de actrice dat ze een kind wilde. Ze stelde haar baby voor in juli 2021 en schreef: “Ik ben verheugd om dit nieuws met jullie te delen. Vier jaar geleden besloot ik dat ik een kind wilde. Ik wilde het op mijn eigen voorwaarden doen. Ik besef nu hoe radicaal het voor ons als vrouwen is om op deze manier over een van de meest fundamentele onderdelen van ons lot na te denken.”

Amber ging verder in het bijschrift: Ik hoop dat we op een punt komen waarop het normaal is om geen ring te willen om een wieg te hebben. Een deel van mij wil volhouden dat mijn privéleven niemand iets aangaat… Ze is het begin van de rest van mijn leven.'

Onlangs maakte ze een zeldzame opmerking over haar eenjarige kind, voor wie ze zowel de 'moeder als de vader' is, terwijl ze in de rechtszaal stond. “Ik wil verder met mijn leven. Ik heb een baby. Ik moet doorgaan. Ik wil verder, en ik wil dat Johnny ook verder gaat. Ik wil dat hij me met rust laat', zei ze.

Amber Heard onthult dat de fans van Johnny Depp haar baby bedreigen

Amber Heard is het middelpunt van controverse en het is iets waar ze niet aan lijkt te ontsnappen. Tijdens de recente rechtszitting beweerde ze dat ze duizenden doodsbedreigingen ontving van de aanhangers van Johnny Depp. Ze onthulde ook dat fans hebben gedreigd 'haar baby in de magnetron te stoppen'.

De actrice gaf tijdens de laatste dag van de getuigenverklaring van het lasterproces toe: 'Ik word elke dag lastiggevallen, vernederd en bedreigd.' Ze zei dat ze het doelwit was van een social media-campagne van Johnny's fans en voegde eraan toe dat ze last heeft van paniekaanvallen, nachtmerries en trauma's als gevolg van de bedreigingen.

“Mensen willen me vermoorden en dat vertellen ze me elke dag. Mensen willen mijn baby in de magnetron doen en dat vertellen ze me , zei Amber tegen de jury. “Ik heb regelmatig, zo niet dagelijks, honderden doodsbedreigingen ontvangen, duizenden sinds dit proces is begonnen, mensen die mijn getuigenis bespotten omdat ik werd aangevallen. Het was pijnlijk, pijnlijk, het meest vernederende wat ik ooit heb moeten doormaken. Ik wil gewoon dat Johnny me met rust laat, 'voegde ze eraan toe.

Reacties van fans op de magnetronclaim van Amber Heard

Na haar getuigenis in de rechtbank stroomden fans massaal naar sociale media om hun gedachten te uiten. Iemand schreef: “Toen Amber Heard zei dat ze duizenden haatdragende berichten en duizenden doodsbedreigingen had ontvangen en wat was er met een baby in de magnetron? Ze bracht het hele internet naar die rechtszaal. Heel erg bedankt, Amber. Je hebt het werk van de jury VEEL gemakkelijker gemaakt.”

Een andere fan gutste op Twitter: "Is het niet grappig dat Amber beweert dat mensen haar dochter bedreigen, maar het enige dat ik ooit heb gezien is medeleven met die arme baby die moet worden opgevoed door een misbruiker?" terwijl iemand schreef: "Het enige dat ooit over de BABY van Amber Heard is gezegd, is dat we ons allemaal zorgen maken over haar! Ze heeft Amber als moeder, iemand moet dat joch in de gaten houden! Er is een mogelijkheid tot magnetronen, alleen niet van ons!”

Critici hebben veel te zeggen over de reis van de actrice naar het moederschap, maar ze lijken te denken dat ze legitieme redenen hebben om zich zorgen te maken. Er zijn fans die niet zeker weten of Amber 'moedermateriaal' is. Anderen merkten ook op dat ze zich zorgen maken over het feit dat de baby wordt opgevoed door iemand die mogelijk een psychische stoornis heeft die niet wordt behandeld.

Uiteindelijk maken Johnny's fans zich duidelijk zorgen dat Amber Heard niet over het ondersteuningssysteem beschikt dat nodig is om haar dochter op te voeden en ook voor zichzelf te zorgen.

Aanbevolen: