Is Johnny Depp Dissing Amber gehoord in zijn nieuwe nummer?

Inhoudsopgave:

Is Johnny Depp Dissing Amber gehoord in zijn nieuwe nummer?
Is Johnny Depp Dissing Amber gehoord in zijn nieuwe nummer?
Anonim

Hoewel de strijd tussen Johnny Depp en Amber Heard in de rechtszaal, in ieder geval tijdelijk, is geëindigd, is het in ieder geval wat Johnny betreft nog lang niet afgelopen. De Pirates of the Caribbean-acteur won uiteindelijk in de rechtszaak wegens laster en hij heeft sindsdien een overwinningsronde gereden.

Sinds het vonnis is hij teruggekeerd naar zijn muzikale roots: hij toert door Europa met zijn vriend, gitaarlegende Jeff Beck. De twee, die elkaar enkele jaren geleden leerden kennen, hadden zoveel plezier met het samen musiceren dat ze besloten een album te maken. Hoewel hij heeft gezegd dat hij "vooruit wil gaan" na de rommelige scheiding, heeft hij nu schijnbaar geschoten op Amber in een lied.

Johnny Depps nummer lijkt te verwijzen naar Amber Heard

Johnny Depp werpt naar verluidt een schaduw naar zijn ex-vrouw Amber Heard in een lied dat hij schreef met zijn vriend, Jeff. Hij schreef twee nummers voor zijn aankomende 13-track album getiteld 18. De titel is naar verluidt een weerspiegeling van de leeftijd die het duo voelde tijdens het opnemen.

De acteur schreef twee nummers op het album, de enige twee originelen en de rest van het album bevat covers van nummers van Lou Reed, The Velvet Underground en The Beach Boys. Zijn sporen lijken een onthullend inzicht te geven in zijn gevoelens tijdens het zeven weken durende proces tegen Amber dat op televisie werd uitgezonden.

In de tekst van Johnny's Sad Motherfing Parade staat: "Je zit daar als een hond met een zevenjarige jeuk." Een andere regel in het nummer lijkt te verwijzen naar zijn juridische strijd en zijn overwinning van meer dan $ 10 miljoen aan schadevergoeding. De tekst luidt: "Als ik een dubbeltje had, zou het je hand niet bereiken", en een andere: "En ik denk dat je genoeg hebt gezegd voor één moedernacht."

De juridische strijd tussen Johnny en Amber is nog niet helemaal voorbij. De actrice heeft nu beroep aangetekend tegen de uitspraak van de jury en beweerde dat er onvoldoende bewijs was om hun beslissing te ondersteunen, evenals een probleem met een van de juryleden. Terwijl de pogingen om in beroep te gaan aan de gang zijn, zijn fans ervan overtuigd dat Johnny Amber in zijn nieuwe nummer uitscheldt.

Fans zijn ervan overtuigd dat het nummer van Johnny Depp Amber Heard verwerpt

Johnny Depp heeft een pauze genomen van sociale media en concentreert zich nu op zijn muziekcarrière, hoewel hij wel reageerde op Amber's bod op een nieuw proces. Hij heeft de concerten van zijn vriend Jeff bijgewoond en heeft zelfs in sommige van zijn optredens opgetreden. Momenteel bereidt hij zich voor op de release van zijn album, waarop twee van de nummers door hem zijn geschreven. Nu zijn fans ervan overtuigd dat hij een schaduw naar zijn ex-vrouw heeft gegooid en haar met een hond heeft vergeleken.

Een verbijsterde Twitter-gebruiker schreef: "Waarom zou het me niet verbazen dat Johnny Depp Amber Heard figuurlijk vergelijkt met een hond in een lied, aangezien hij haar bleef uitschelden en vernederen, haar 'whre' of 'ct' tijdens hun relatie?” terwijl een ander opmerkte: "Haar beledigen is niet nieuw voor hem, hij deed het sinds 2012.”

Een ander schreef: "Dus, Johnny Depp schreef een lied over Amber nadat hij haar had geslagen en ermee wegkwam. Klinkt een beetje obsessief. Dat is een echt teken van een misbruiker.” Een Depp-supporter deelde: "Johnny Depp is nog steeds de grotere ster. Een lied maken over je ervaringen is iets dat voor EONS door muzikanten is gedaan. Je verwondingen faken om de wereld medelijden met je te laten krijgen, is nog steeds iets heel nieuws…"

Een andere fan deelde haar mening op Twitter en schreef: Neem even de tijd om jezelf af te vragen wat je zou zeggen als Amber Heard liedjes over Johnny Depp zou schrijven … Ik wed dat je dan niet zo defensief zou zijn ten opzichte van artisticiteit en creativiteit omdat het niet in het verhaal zou passen', waarop iemand antwoordde: 'Ik dacht dat mensen wel mochten schrijven over hun ervaringen en exen, maar blijkbaar bedoelde je alleen als het Johnny Depp was…'

Een ander antwoordde op de post: Ze is een boek aan het schrijven waar je bent geweest, ze gaat meer dingen verzinnen over meer dan hem, dat garandeer ik. Ik had eigenlijk medelijden met haar totdat ik me realiseerde wat het resultaat ook was, ze wilde gewoon niet stoppen. Dit gaat niet meer over gerechtigheid, het gaat verder dan dat.”

Er lijken gemengde reacties te zijn op het nummer dat Johnny Depp heeft geschreven. Andere mensen stroomden naar sociale media om de acteur te verdedigen en beweerden dat zelfs de hele muziekgeschiedenis van Taylor Swift minstens één van haar exen in een nummer heeft. Sommigen stonden naast Amber en zeiden dat Johnny haar moest verlaten en verder moest gaan.

Het is opmerkelijk dat Johnny Depp zijn eigen rockband leidde voordat hij een bekende persoonlijkheid werd op film (ook tijdens "zingen" op het scherm) en theaterpodia over de hele wereld, maar hij moest zijn gitaar opgeven toen hij besloot te gaan acteren. Maar hij verloor nooit zijn liefde voor muziek, en hij bleef optreden wanneer hij maar kon in verschillende omgevingen.

Hoewel er veel speculaties zijn over de nummers die hij voor zijn album heeft geschreven, heeft Johnny nooit bevestigd dat het over Amber Heard ging en heeft hij haar ook niet genoemd in de tekst, dus het is veilig om te zeggen dat het aan de luisteraars om anders te interpreteren.

Aanbevolen: