The Ultimatum Episode 2 Recap: deelnemers onthullen hun keuzes

Inhoudsopgave:

The Ultimatum Episode 2 Recap: deelnemers onthullen hun keuzes
The Ultimatum Episode 2 Recap: deelnemers onthullen hun keuzes
Anonim

Het is aflevering 2 van Netflix' nieuwe serie The Ultimatum: Marry or Move On en het drama is al aan het brouwen. Alexis voelt een gebrek aan afsluiting en confronteert Colby om te vragen waarom hij haar had verteld dat hij geen toekomst met haar zag.

In de hoop de situatie een h alt toe te roepen, zegt Colby voluit tegen Alexis: "Ik voel me niet tot je aangetrokken", waardoor ze woedend wordt en Madlyn vertelt dat ze het beter zou kunnen dan Colby. Hoewel ze verrast is door de interactie, geeft Madlyn toe dat ze misschien afwijkt van Colby.

Spoiler alert: de rest van dit artikel bevat spoilers uit aflevering 2: 'The Choice'

De koppels blijven hun opties verkennen

Met nog maar twee dagen om te beslissen met wie ze de komende drie weken willen doorbrengen, lijkt het erop dat de deelnemers aan het experiment verrassend genoeg al connecties en mogelijke liefdesdriehoeken beginnen te vormen. Terwijl Shanique vibes met Zay, vooral op het gebied van intimiteit, had ze ook een romantische date met Nate waar het paar hun leven samen als getrouwd stel voorstelde.

Na zijn date met Shanique deelde Nate drankjes met een sprankelende April die zich aangetrokken voelt tot zijn kinderwens. Nate geeft toe dat, hoewel relaties werk zijn, hij denkt dat een relatie of huwelijk met April een gemakkelijke kan zijn.

Dates in de nacht zorgen voor intimiteit onder de nieuwe singles

Terwijl hij Rae apart neemt voor een date, geeft Jake toe dat, hoewel zijn oorspronkelijke partner, April, "vrij perfect" was, Rae al zijn vakjes aankruist. Het paar bespreekt hun hoop en doelen en duikt in de onbeduidend belangrijke details van een relatie, zoals gênante dingen die ze achter gesloten deuren zouden kunnen doen. Trouwens, Rae, snurken is geen goed antwoord op iets dat je gênant doet.

Met Colby en Lauren lijkt er weer een sterke band te ontstaan als Colby toegeeft dat hij echte gevoelens voor Lauren heeft. Colby bekent dat hij de komende drie weken van het experiment met Lauren wil doorbrengen, en hoewel ze het gevoel beantwoordt, maakt ze zich zorgen dat hij haar misschien gewoon als afleiding van Madlyn gebruikt. Colby stelt Lauren gerust dat ze mooi is en zegt dat zijn gevoelens voor haar beproefd en waar zijn en dat hij met haar wil groeien.

Lauren en Nate Het ultimatum: trouwen of verder gaan
Lauren en Nate Het ultimatum: trouwen of verder gaan

Hoewel Madlyn en Randall een band aanmoedigen die vergelijkbaar is met die van Colby en Lauren, lijken ze hun gevoelens naar een hoger niveau te tillen en evolueren ze naar een gesprek over seks. Madlyn geeft aan Randall toe dat er niets is dat ze niet zou proberen, waardoor Randall moet bekennen dat hij door haar geïntimideerd is. Terwijl ze grappen maken en elkaar diep in de ogen staren, geeft Madlyn in haar biecht toe dat ze zich kan voorstellen dat ze verliefd wordt op Randall.

De originele koppels komen weer bij elkaar in de hoop op sluiting

Tijdens een avondje drinken, spelen de koppels nog nooit ik ooit, wat ongemakkelijke bekentenissen afdwingt, zoals wie mensen de komende 3 weken als hun partner zouden kunnen beschouwen. Met nog maar één dag tot de definitieve keuzes, trekt Alexis Hunter opzij en vertrouwt hem toe dat ze nog geen echte connectie met een van de andere jongens heeft gemaakt. Hunter kalmeert haar en vertelt haar dat, hoewel het moeilijk is om haar op dates met andere mannen te zien, de ervaring hem heeft gedwongen moeilijke vragen te beantwoorden die hij moest overwegen.

Zay en Rae Het ultimatum: trouwen of verder gaan
Zay en Rae Het ultimatum: trouwen of verder gaan

Op dezelfde manier beïnvloed door de ervaring tot nu toe, nodigt Jake April uit voor een praatje en bekent dat de laatste paar dagen zijn ogen hebben geopend voor de problemen in hun relatie. Hij vertelt April dat hij zich niet gehoord voelt, dat ze nooit rekening houdt met zijn wensen en behoeften, omdat ze het te druk heeft met het geven van haar eigen wensen. Hij vertelt haar dat hij een sterke band met Rae heeft gevonden en dat alle vakjes zijn aangevinkt. Een geschokte April begint te huilen, en na haar gesprek met Jake wordt ze getroost door Hunter, die een luisterend oor biedt wanneer dat nodig is.

De koppels maken hun keuze

De tijd is eindelijk aangebroken voor de individuen om hun beslissing te nemen over met wie ze de komende 3 weken zullen samenleven, en Nick en Vanessa wachten met spanning op de uitkomst van de afgelopen dagen. Terwijl sommige deelnemers, zoals Colby, zeker zijn van hun keuzes, zijn anderen, zoals Alexis, nerveus omdat ze niet alleen hun relatie in gevaar hebben gebracht, maar dat ze nog geen sterke band hebben gevormd. De eerste die haar match kiest, is Shanique, verscheurd tussen Nate en Zay. Na zorgvuldige overweging kiest Shanique Zay, die beantwoordt, en laat een met stomheid geslagen Nate achter om zich af te vragen waarom hij niet was geselecteerd.

Vanessa neemt contact op met Rae om te begrijpen hoe ze zich voelt om Zay voor Shanique te zien kiezen, en hoewel Rae toegeeft dat ze 'verdrietig' en 'jaloers' is, zegt ze ook dat het een leuke ervaring was. Daarmee kiest Rae Jake, die op zijn beurt ook haar kiest. Nadat Jake zijn keuze heeft gemaakt, staat Madlyn op en kiest Randall die haar gevoelens beantwoordt.

Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Madlyn en Colby
Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Madlyn en Colby

Terwijl april aan de beurt is, zegt Nate dat hij vertrouwen heeft in hun toekomst, omdat hun overeenkomsten zullen resulteren in veel plezier. Hoewel April toegeeft dat ze hetzelfde voelt, wendt ze zich tot Hunter en selecteert hem, waarbij ze opmerkt dat zijn kalme houding misschien precies is wat ze nodig heeft om haar te helpen volwassen te worden. Opnieuw afgewezen, is Nate in de war over wat hij verkeerd doet in dit proces.

Nadat haar man is gekozen, staat Alexis op en zegt dat het onrealistisch is om te zeggen dat ze blij is met april. "Ik heb het ultimatum gesteld omdat ik met [Hunter] wil trouwen en niet wil zien hoe [hem] met andere mensen uitgaat." Ze vertelt de groep dat ze was afgesloten toen Hunter haar voor het eerst benaderde en sindsdien heeft geleerd zich voor hem open te stellen. Vanessa vertelt Alexis dat ze trots op haar is, en Nick komt tussenbeide om Hunter naar zijn gevoelens te vragen. Hunter staat voor de groep en zegt tot ieders verbazing: "Jongens, ik wil met Alexis trouwen." Het volstaat te zeggen dat het erop lijkt dat Hunter en Alexis ervoor hebben gekozen om te trouwen in plaats van verder te gaan. Ontdek wat er daarna gebeurt, alleen op Netflix.

Aanbevolen: