The Ultimatum Episode 3 Recap: Twee stellen zien af van het experiment

Inhoudsopgave:

The Ultimatum Episode 3 Recap: Twee stellen zien af van het experiment
The Ultimatum Episode 3 Recap: Twee stellen zien af van het experiment
Anonim

Episode 3 van The Ultimatum: Marry or Move On gaat verder waar aflevering 2 eindigde: met Hunter die aankondigde dat hij met zijn oorspronkelijke partner, Alexis, wil trouwen. Hunter staat aan haar zijde en verklaart zijn liefde, zegt dat hij "geen ander meisje wil", en gaat op één knie zitten. "Alexis, wil je met me trouwen?" vraagt hij.

Het paar viert hun verloving met de andere deelnemers aan het experiment die lachen, tranen in de ogen en tevreden. Terwijl sommige deelnemers, zoals Alexis, naar hun oorspronkelijke partners kijken en op hetzelfde hopen, kijkt Madlyn naar Colby en denkt: "hij kan maar beter in zijn stoel blijven zitten, want ik ben nog niet van gedachten veranderd."

Spoiler alert: de rest van dit artikel bevat spoilers uit aflevering 3: 'Nieuw bed, nieuwe partner'

Een ander stel laat het experiment af om 'ik doe' te zeggen

Aan de andere kant van de tafel dan Madlyn, zegt Nate tegen haar: "Ik ga jou kiezen", en stuurt Madlyn die aan Randall hangt een rondje. De volgende is Colby's beurt om zijn keuze te selecteren, en voor de fans van de show is zijn keuze duidelijk. Alexis maakt echter van de gelegenheid gebruik om zich over Colby uit te spreken en zegt dat ze hem geen goed persoon vindt.

Colby verdedigt zijn standpunt en Lauren schiet hem te hulp, waarbij hij hun talrijke data aanha alt en geen rode vlaggen heeft gezien. Colby staat dan op en kondigt Lauren aan als zijn keuze, en verzekert haar dat, terwijl hij kinderen wil hebben, hij kan wachten op haar comfort en om het wonder te begrijpen dat ze zijn.

Een wantrouwende Nate maakt zich plotseling zorgen en geeft toe dat hij Colby of zijn bedoelingen niet vertrouwt. Dus Nate komt aan de zijde van Lauren, gaat op één knie zitten en stelt voor, zeggend dat het oké is om geen kinderen te krijgen als dat betekent dat Lauren, de liefde van zijn leven, voor de rest van de tijd moet blijven. Nadat Lauren volmondig ja heeft gezegd, biedt de groep, waaronder Nick en Vanessa, een halfslachtige felicitatie aan de verwarde verloofden.

Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Lauren en Nate
Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Lauren en Nate

De deelnemers spreken zich uit tegen de betrokkenheid van Lauren en Nate

April, die nu samen met Colby heeft besloten om deze reis samen te beleven, maakt van de gelegenheid gebruik om haar geest te ontlasten en Nate te vertellen dat ze niet gelooft in de eerlijkheid van zijn voorstel, aangezien zij en de anderen hun vertrouwen hebben gesteld en vertrouw op dit proces dat hij zojuist heeft besloten opzij te schuiven. Nate had Lauren oorspronkelijk het ultimatum gegeven omdat ze geen kinderen wilde, maar hij was er klaar voor. Madlyn onthult in bekentenis dat, ongeacht deze betrokkenheid, de twee nog steeds met hetzelfde probleem zullen worden geconfronteerd waarvoor ze het experiment zijn aangegaan om op te lossen.

Alexis herha alt het sentiment van April en vertelt Nate dat de groep vindt dat ze geen duidelijkheid hebben dat hij en Lauren de reden (kinderen) voor het ultimatum hebben opgelost. Madlyn roept ook Nate op omdat hij haar niet 10 minuten voordat hij voorstelde dat hij haar zou kiezen, heeft verteld. April gaat nog een stap verder en geeft de groep toe dat Nate's ogen tijdens hun dates ronddwaalden, meer naar haar borst dan naar haar ogen. Verhit en overstuur verlaat April de kamer, gevolgd door de pas verloofde Hunter en Alexis en Lauren en Nate, en de andere 3 nieuwe stellen: Jake en Rae, Zay en Shanique, en Madlyn en Randall.

Nick en Vanessa, nog steeds perplex, zijn het grotendeels eens met de gevoelens van de groep, maar wensen de pas verloofde stellen niets dan geluk. De camera draait vervolgens naar de hotelkamer van Lauren en Nate, waar Lauren aan haar nu verloofde toegeeft dat ze nog steeds problemen hebben om uit te werken. Ze stelt vervolgens een therapeut voor en bekent dat ze zich zorgen maakt over het feit dat hij door het gangpad mag lopen zonder haar belofte van kinderen. Wat een succesvolle start van een verloving!

De proefhuwelijken beginnen

Na de gebeurtenissen van de nacht besluiten April en Colby een pact te sluiten - hoewel ze elkaar zullen leren kennen, ligt hun focus nog steeds bij hun oorspronkelijke partners. Het lijkt erop dat ze een vriendschap hebben gesloten die ertoe heeft geleid dat Colby de kracht en het vermogen van April realiseerde om haar hoofd hoog te houden, eigenschappen die hij in een partner wil hebben. Bij Colby's oorspronkelijke partner, Madlyn, geniet ze van haar eerste nacht met haar nieuwe partner, Randall. De twee besluiten samen een bed te delen voor de proefperiode van 3 weken.

Hoewel ze zich tot elkaar aangetrokken voelt, geniet Shanique van haar ruimte en verbannen ze Zay naar de bank. Het paar lacht echter voordat ze naar bed gaan, waarbij Zay Shanique vertelt dat ze persoonlijkheidskenmerken heeft die hij nodig heeft, gezien haar aanleg om hem uit te dagen. Hij vertelt haar dat ze hem een beter mens heeft gemaakt, zelfs in deze korte tijd. Op dezelfde manier bespreken Rae en Jake hoe vreemd het is dat ze zulke overeenkomsten in elkaar hebben gevonden. De twee drinken harde seltzers en tequila voordat ze voor het eerst als een nieuw stel naar bed gaan.

Een aflevering vol lange en jaloerse voorstellen

Hoewel April's veroordeling van het voorstel van Nate en Lauren een paar minuten te lang duurde, is het een understatement om te zeggen dat haar sentiment het eens is. Nate's voorstel was alleen gebaseerd op jaloezie toen hij zich realiseerde dat Colby het type man zou kunnen zijn waar Lauren op zou kunnen vallen. De kwestie van kinderen is een van de belangrijkste in een langdurige relatie, en het onvermogen om te verzoenen verdwijnt niet met een ring (of het ontbreken daarvan).

Wat betreft de nieuwe koppels, het lijkt erop dat Madlyn en Jake al een beslissing hebben genomen over hun oorspronkelijke partners, en ze volledig negeren. Toch zijn April en Colby twee van de meest aanhankelijke en gepassioneerde partners in het experiment, waarbij ze zich blijven concentreren op het onderhouden van een relatie met hun oorspronkelijke partners. Het lijkt erop dat geen van beiden de flauwekul verdient die ze krijgen namens hun significante anderen. Zay en Shanique zijn een interessant paar, maar als Shanique zich eenmaal laat afschrikken, kunnen ze een van de sterkere nieuwe koppels blijken te zijn.

Aanbevolen: