The Ultimatum Episode 8 Recap: de koppels bereiden zich voor om hun definitieve beslissing te nemen

Inhoudsopgave:

The Ultimatum Episode 8 Recap: de koppels bereiden zich voor om hun definitieve beslissing te nemen
The Ultimatum Episode 8 Recap: de koppels bereiden zich voor om hun definitieve beslissing te nemen
Anonim

Met nog maar een paar dagen te gaan tot de koppels hun definitieve beslissingen moeten nemen, zijn verzoening en groei in de gedachten van de deelnemers aan het experiment. Echter, voor deelnemers Zay en Rae lijkt het erop dat hun verschillen voorbij het punt van geen terugkeer zijn.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 8: 'Time to Answer the Ultimatum'

Zay en Rae gaan hun eigen weg

De laatste keer dat we Zay en Rae zagen, schold Rae Zay uit en probeerde zichzelf uit de situatie te verwijderen terwijl hij zijn zaak bepleitte. Nu, in hun slaapkamer, bekent Rae dat ze Zay boos heeft geslagen tijdens die woordenwisseling, omdat ze dacht dat hij haar misschien bedrogen had terwijl ze in de club was tot 8 uur 's ochtends. Zay verontschuldigt zich en belooft Rae dat ze hem kan vertrouwen en dat hij probeert om aan hun verschillen te werken.

Rae heeft rondjes gelopen en vertelt Zay dat ze gewoon naar huis wil en dat ze klaar zijn met hun relatie. Hoewel Zay Rae smeekt om te heroverwegen en haar verzekert dat hij van haar houdt, sluit Rae zich af. Daarmee stapt Zay een pas vrijgezelle man in de lift. In de hoop op enige duidelijkheid reikt Rae de hand aan Jake en Zay aan Shanique.

Rae en Jake en Shanique en Zay ontmoeten elkaar

Terwijl hij tequila drinkt, vertelt Zay Shanique over de situatie met Rae. Terwijl ze een luisterend oor biedt, zegt Shanique tegen Zay dat ze ook boos op Randall zou zijn als hij tot 8 uur 's ochtends zou verdwijnen. Zay, hoewel aanvankelijk defensief, geeft zijn fouten toe en dat hij nog veel te doen heeft. Shanique smeekt hem om te begrijpen dat hij is gegroeid uit zijn vroegere ontberingen en dat hij het hem niet moet laten belasten of het moet gebruiken om zijn acties en reacties te rechtvaardigen.

Zay vat haar verklaring verkeerd op en zegt haar dat hij zijn verleden niet als excuus gebruikt. Shanique probeert Zay te kalmeren en biedt een eerlijke kans dat Rae's gevoelens worden gehoord, maar Zay houdt niet van haar houding en loopt weg uit het gesprek met het gevoel alsof Shanique zijn jeugd "kleineert".

Rae en Jake ontmoeten elkaar voor een diner waar Rae met Jake het nieuws deelt dat zij en Zay uit elkaar zijn. Ze bekent ook aan Jake dat ze "bang" is voor haar connectie met hem, en merkt op hoe geweldig hij was tijdens hun proefhuwelijk.

Rae begint dan te wrikken over Jake's huidige positie met April, wat Jake toegeeft dat het niet meer dan eerlijk is dat hij April haar de kans geeft om te zien of ze dingen kunnen laten werken. Jake vertelt de camera's echter dat het moeilijk voor hem was om aan Rae toe te geven dat hij April een injectie aanbiedt gezien zijn gevoelens voor Rae. "Ik heb nog nooit een meisje als Rae ontmoet", zegt Jake.

Colby stelt zijn relatie met Madlyn weer ter discussie

In de hoop wat moederlijk inzicht te krijgen, nodigt Madlyn haar moeder uit voor een lunch om haar beslissing te bespreken. Madlyns moeder biedt het perspectief dat ze, toen ze Colby voor het eerst ontmoette, gevleid was door zijn oplettendheid. De volgende interacties waren echter minder positief. Madlyn geeft toe dat Colby's energie, hoewel soms vervelend, haar nooit verveelt, hoewel haar band met Randall sterk was. Ze vraagt haar moeder of haar moeder denkt dat ze klaar is om te trouwen, waarop haar moeder het advies geeft dat Madlyn de juiste beslissing zal nemen, wie of wat dat ook mag zijn.

Madlyn en Colby Het ultimatum: trouwen of verder gaan
Madlyn en Colby Het ultimatum: trouwen of verder gaan

Met nog twee dagen te gaan tot de beslissingstijd, lijkt het erop dat Madlyn heeft besloten haar eieren in Colby's mand te leggen. Opgewonden om het nieuws met hem te delen, gaan de twee zitten voor een romantisch diner. Madlyn bespreekt hun ervaringen en vraagt Colby of hij spijt heeft, waarop hij antwoordt dat hij wenste dat hij zich niet had geconcentreerd op "het (de ervaring) echt maken voor [Madlyn]."

Nogmaals, Madlyn moet zichzelf uitleggen en hoe hij zich in het experiment stortte, niet betekende dat Colby contact met iemand zou opnemen. Colby antwoordt door te zeggen dat hij wenste dat hij dat had geweten, waardoor Madlyn tot de zoveelste graad werd geagiteerd. Terwijl ze heen en weer praten over Madlyns minachting voor Colby's gebrek aan begrip en verwijtbaarheid, concludeert Madlyn dat ze niet langer kan doen alsof zij het probleem in hun relatie is, en dat ze haar partner nodig heeft om hun fouten toe te geven wanneer ze zich voordoen. Daarmee wendt Madlyn zich tot Colby en zegt: "Kijk naar mij. Het gaat niet werken."

De koppels bereiden zich voor op hun definitieve beslissingen

Het is de laatste ochtend voor de ultimatumdag en elke deelnemer aan het experiment voelt de angst. Nadat ze hun gevoelens hebben gedeeld over wat ze hebben geleerd en waar ze de avond ervoor aan moeten werken, bedankt Shanique Randall voor zijn bereidheid om samen deel te nemen aan deze reis, en hij hoopt het beste voor hen.

Shanique en Randall Het ultimatum: trouwen of verder gaan
Shanique en Randall Het ultimatum: trouwen of verder gaan

April en Jake hebben nog een laatste gesprek voordat ze vertrekt, waar ze hem een negatieve zwangerschapstest onthult en haar te laat komen de schuld geeft van de recente stress. April besluit met Jake dat, hoewel ze weet wat ze wil, Jake dat niet doet, en het is hoog tijd dat hij zijn beslissing neemt. Na het vertrek van april geeft Jake toe dat het single zijn van Rae nu een factor is, waardoor fans zich afvragen waar Jake's loyaliteit ligt.

April en Jake The Ultimatum: Marry or Move On
April en Jake The Ultimatum: Marry or Move On

De volgende dag kijken Vanessa en Nick reikhalzend uit naar de te nemen beslissingen. "Wie zal het voorstellen?" Vanessa vraagt: "Of voor altijd splitsen?" Nick tikt aan. Als eersten komen Shanique en Randall de studeerkamer binnen, die geen van beiden zeker weten wat ze kunnen verwachten. Terwijl ze allebei commentaar geven op hun liefde voor een ander, bespreken ze ook de valkuilen van de ander. Ondanks de voelbare zenuwen is het zover: de ultimatums staan op het punt te worden beantwoord.

Aanbevolen: