The Ultimatum Episode 6 Recap: stellen gaan terug naar hun oorspronkelijke partners

Inhoudsopgave:

The Ultimatum Episode 6 Recap: stellen gaan terug naar hun oorspronkelijke partners
The Ultimatum Episode 6 Recap: stellen gaan terug naar hun oorspronkelijke partners
Anonim

In de 6e aflevering van The Ultimatum: Marry or Move On wachten de koppels met spanning op de start van hun drie weken durende proefhuwelijk met hun oorspronkelijke partners. Terwijl de koppels de uitkomst van hun eerste proefhuwelijken met Vanessa en Nick bespreken, lijken sommige originele partners graag de groei van hun partner te bepalen, terwijl anderen met een sluier van scepsis zitten.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 6: 'The Changeover'

De koppels vertellen over hun proefhuwelijken

In de discussie van de avond bekent Madlyn dat ze 'zich kan voorstellen dat ze getrouwd is met Colby en Randall. Hoewel Madlyn niet zeker lijkt te zijn over haar beslissing, heeft Colby, die zijn proefhuwelijkservaring met April beschrijft als 'levensveranderend', niet overtuigd.

Colby geeft ook commentaar op de groei van april tijdens het experiment en zei dat ze "een vrouw werd" tijdens hun tijd samen. Madlyns ogen rollen naar haar achterhoofd terwijl ze Colby een narcist noemt. Hoewel de ervaringen van April en Colby leken te resulteren in persoonlijke groei, wijst Zay met de vinger naar Rae die haar tijd met Jake 'geweldig' noemde, terwijl haar gebrek aan expressie hem blijft ontwijken. Zay geeft dan toe dat, als Rae en Jake gelukkig zijn in hun nieuwe relatie, hij niet in de weg zal staan.

Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Shanique
Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Shanique

Net als Zay geeft Shanique hetzelfde toe na het luisteren naar Madlyns verhaal over haar tijd met Randall. Colby lijkt echter te denken dat Randall Madlyns aangeboren agressie niet aankan. De spanning binnen de groep is voelbaar als de koppels de volgende 3 weken van hun leven ingaan met hun oorspronkelijke partners, niet zeker van waar ze aan toe zijn.

De verbreking van Rae en Zay leidt hen naar troebel water

Sommige stellen lopen optimistisch de tweede helft van het experiment in en zijn klaar voor de tijd met hun oorspronkelijke partners. Hoewel Zay dat gevoel lijkt te delen, is het Rae die gesloten is geworden en Zay vertelt dat ze al een verschil in hun relatie heeft opgemerkt. Rae blijft koppig en twijfelt aan Zay's fysieke relatie met Shanique, vlak voordat Zay een doos met sekssnuisterijen ontdekt die Rae met Jake had gedeeld.

Terwijl ze samen weer wennen aan het leven, neemt Rae Zay mee voor de lunch, samen met haar vriendin en haar moeder. Zay geeft aan Rae's moeder toe dat de ervaring hem heeft laten zien hoe graag hij met Rae wil trouwen en hoopt dat haar moeder hem zal accepteren. In ruil daarvoor vraagt haar moeder naar zijn relatie met Shanique. Zay onthult dat zijn band met Shanique meer te maken had met emotionele kwetsbaarheid, een aspect dat ontbreekt in zijn relatie met Rae.

Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Rae en Zay
Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Rae en Zay

Dan wordt onthuld dat Rae en Jake geen ruzie hebben gehad tijdens hun tijd samen, wat resulteerde in een verdedigende Zay en een gefrustreerde Rae. Met haar moeder die optreedt als bemiddelaar, vertelt Rae aan Zay dat ze zich altijd ongehoord voelde in hun argumenten, en een andere rode vlag voor een relatie in het zand stak.

Jake en April's vertrouwen begint te wankelen

Terwijl de proefhuwelijken April haar onsterfelijke liefde voor Jake lieten zien, geeft Jake toe dat hij voor Rae viel tijdens hun tijd samen. Vervolgens beschuldigt hij April ervan onbetrouwbaar te zijn nadat hij had gehoord dat ze een andere man op Instagram een bericht had gestuurd. Hoewel April haar standpunt probeert te verdedigen en suggereert dat ze geen schuld heeft, aangezien hij op dat moment bij Rae was, verdraait Jake haar woorden en blijft ze sterk in haar hoofd, terwijl ze in bed in slaap v alt met April op de bank.

De volgende ochtend verontschuldigt Jake zich bij April, en April spreekt haar wens uit dat ze allebei beter worden en een duurzame relatie opbouwen. Het sentiment houdt echter niet lang stand, want op de ochtend van april's verjaardag, bekent ze dat ze ingezoomde video's van Rae die haar kont schudde in de club op Jake's telefoon vond. Jake raakt in een razernij van "ik heb het vertrouwen verloren"-uitspraken, terwijl April het appartement in een roes verlaat om met haar vriendinnen van haar verjaardag te genieten.

Madlyn's vragen over haar relatie met Colby

Madlyn beschrijft de energie tussen haar en Colby als "magnetisch", hoewel ze toegeeft dat Randall al haar vereiste vakjes aanvinkt. Ondanks haar connectie met Randall, waar Shanique jaloers op lijkt te zijn, is Madlyn het ermee eens dat ze blij is om terug te zijn bij Colby, tenminste zolang het paar intiem wordt. Een paar dagen later vertelt Madlyn aan Colby dat ze zich een toekomst met Randall heel goed kan voorstellen, waardoor Colby radeloos en twijfelachtig achterblijft.

Enige tijd later stuit Madlyn op Colby's smartwatch, en na het scrollen realiseert hij zich dat Colby een gesprek heeft gehad met een meisje dat hij had gekust tijdens de eerste proefhuwelijksperiode. Terwijl Colby volhoudt dat dit meisje hem gewoon door de ervaring heen heeft geholpen, houdt Madlyn vol dat hij een "fcking loser" is, en Colby vertrekt voor de nacht.

Als hij de volgende ochtend terugkeert, geeft hij toe dat hij ongelijk had, hoewel hij Madlyn de schuld probeert te geven door te zeggen dat kussen en praten met dit meisje zijn manier was om zich in de ervaring te storten zoals Madlyn suggereerde. Madlyn hekelt Colby vanwege zijn steeds meer betuttelende manier van doen, en suggereert dat ze ernaar neigt deze ervaring zonder Colby te verlaten.

Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Madlyn en Colby
Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Madlyn en Colby

Madlyn ontmoet haar vriendinnen, Maeson, Karli en Caila om te hergroeperen, en de meisjes geven hun mening over waarom Colby niet de perfecte match voor Madlyn is. Colby gaat dan het hol van de leeuw binnen en wanneer hij wordt ondervraagd over zijn relatie met de anonieme vrouw, geeft hij toe dat hij er geen plezier in had, en schuift hij opnieuw de schuld op Madlyn. Terwijl de nacht eindigt in een explosie van woede, denkt Madlyn aan haar relatie met Randall en geeft toe: "fck this, fck Colby."

Fans wijzen naar Colby als de schurk van zijn relatie

Tijdens de hele show waren fans klaar en bereid om Madlyn te bekritiseren vanwege haar botheid en schijnbare afkeer van Colby. Deze aflevering lijkt echter de mening van de critici te hebben beïnvloed, aangezien fans nu naar Colby kijken als de boosdoener, gezien zijn aanleg om Madlyn de schuld te geven voor zijn eigen fouten.

Zullen de oorspronkelijke koppels hun verschillen verwerken en met een schone lei naar succes streven? Ontdek het de volgende keer, alleen op Netflix.

Aanbevolen: