The Ultimatum Episode 4 Recap: Things Get Rommelig bij Girls & Guys Night Out

Inhoudsopgave:

The Ultimatum Episode 4 Recap: Things Get Rommelig bij Girls & Guys Night Out
The Ultimatum Episode 4 Recap: Things Get Rommelig bij Girls & Guys Night Out
Anonim

Het is een week in de proefhuwelijken voor onze vier nieuwe koppels op Netflix's The Ultimatum: Marry or Move On, en het lijkt erop dat sommige hoofden draaien. Rae en Jake delen een romantisch diner waarin ze hun wederzijdse schuld uiten over het genieten van hun tijd samen.

Hoewel Madlyn een sentiment deelt dat vergelijkbaar is met dat van Rae en Jake, en zich veilig en kwetsbaar voelt in haar relatie met Randall, geeft Randall toe dat hij nog steeds aan Shanique en Zay denkt, zich afvragend of zijn oorspronkelijke partner fysieke chemie heeft gevonden in haar nieuwe stel.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 4: 'Girls & Guys Night Out'

De nieuwe stellen doen familie en vrienden elkaar ontmoeten en begroeten

Rae neemt Jake mee naar het circuit om haar vader te ontmoeten, die autocoureur is. Ze begint de vergadering door Jake te vertellen dat haar vader nooit iemand heeft gewild met wie ze is uitgegaan. Na de eerste interacties neemt Rae's vader Jake mee over het circuit. Jake hoort een verhaal over Rae's ex die zichzelf schijt tijdens zijn ritje op het circuit, en Jake is blij met zichzelf als hij de rit met een schone broek beëindigt. Tijdens het eten begint Rae's vader de spot te drijven met Zay en zegt dat hij niet van mannen houdt die hun broek laten zakken. Haar vader concludeert dan dat Jake "cool" is, waardoor Jake hoopvol blijft met de goedkeuring van Rae's vader.

Madlyn stelt Randall voor aan haar vrienden, een succesvolle ontmoeting waardoor Madlyn het gevoel kreeg dat Randall echt in haar leven zou passen. Haar vrienden zijn het erover eens dat, hoewel Colby lief en zorgzaam is, hij misschien niet haar perfecte match is. Madlyns vriendin Maeson onthult ook dat ze in het verleden met Colby naar bed was geweest en zei dat de nacht niet 'herinnerbaar' was, in de hoop dat haar vriendin een betere minnaar in Randall zal vinden.

Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Randall en Madlyn
Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Randall en Madlyn

In het huis van Shanique's familie is Zay bang dat hij misschien niet goed genoeg voor haar is. Hoewel haar familie aanvankelijk aarzelt, vertelt Zay over zijn familiegeschiedenis en gespannen relatie met zijn vervreemde ouders. Shanique.

Jakes moeder aarzelt over zijn relatie met Rae

Terwijl de familiebijeenkomsten tot nu toe goed leken te verlopen, kon Jake's moeder niet anders dan haar mening geven dat April beter bij haar past dan Rae's meer gereserveerde karakter. Jake's moeder neemt hem privé apart en spreekt haar bezorgdheid uit dat hij gemakkelijk kan worden beïnvloed en dat hij rekening moet houden met de liefde die tussen hem en April wordt gedeeld.

Twee weken na de lunch met Jake's moeder gaan Jake en Rae paddleboarden, een activiteit die Jake bekent dat hij en April elke zondag samen deden. Na het paddleboarden zitten de twee op het dok en Rae spreekt haar geluk uit dat Jake haar vader heeft kunnen ontmoeten en contact kan maken. Ze zegt ook dat ze blij is dat ze Jake's moeder heeft kunnen ontmoeten en vraagt wat ze van haar vond. Na een korte pauze vertelt Jake aan Rae dat zijn moeder hem vertelde dat Rae 'het soort meisje was dat je nodig hebt in je leven'. Het lijkt een opmerkelijke leugen om in de achterzak te houden als het tijd is voor een reünie.

Madlyn zorgt voor drama tijdens meidenavond

De dames komen samen voor een meidenavond om het verloop van hun nieuwe relaties tot nu toe te bespreken. Shanique vertelt Rae dat zij en Zay niet fysiek zijn geweest, maar dat ze hebben geknuffeld. Ze geeft ook toe dat als ze Zay in andere omstandigheden had ontmoet, ze waarschijnlijk een sterke, succesvolle relatie zouden kunnen vormen. April wendt zich dan tot Rae en vraagt hoe ze zich voelt met Jake.

Het ultimatum: trouwen of verhuizen met Jake en Rae
Het ultimatum: trouwen of verhuizen met Jake en Rae

Rae onthult dat de twee elkaar hebben gekust, en April geeft toe dat als dat is wat Rae moet doen om een mogelijkheid met Jake te onderzoeken, April niet in de weg zal staan. April gaat dan verder op haar kletspraatje, wat Madlyn ertoe brengt haar de mond te snoeren en haar gevoel te uiten dat April te spraakzaam is, waardoor Jake niet wordt gehoord. April vertelt Madlyn dat ze het begrijpt, en gaat dan verder met een nieuwe tirade over hoe zij en Jake nooit anticonceptie gebruiken en dat ze worstelt met vruchtbaarheidsproblemen.

De wervelwind van een gesprek wordt getemperd door Shanique die zich openstelt voor Rae en bekent dat Zay haar heeft verteld dat Rae niet genoeg praat. Rae zegt dat ze zwijgt om moeilijke ruzies met Zay te vermijden, en zou willen dat hij minder reactief en minder flirterig zou zijn op sociale media. Madlyn vertelt Rae dat ze denkt dat zij en Jake een "ongelooflijk stel" zijn, en stelt de vraag, "wie wil Rae, Zay of Jake?"

Madlyn wendt zich dan tot Shanique en vertelt haar ongegeneerd dat Randall alles is wat ze wil, inclusief de fysieke aantrekkingskracht. Terwijl Shanique zich al tegen haar keert, gaat een dronken Madlyn verder met te zeggen dat Randall haar buiten de camera kuste, waardoor Shanique in een spiraal van angst voor haar relatie met Randall en opwinding terechtkwam. Rae vertelt Madlyn dat Shanique van streek is, waarop Madlyn antwoordt: "Het kan me niet schelen."

Colby vervreemdt zichzelf van de jongens

Met de jongens op pad, onthult Colby dat hij en Zay op een avond uitgingen, en een vrouw met wie Zay aan het praten was, ging vervolgens naar Colby en kuste hem. Colby beschuldigt Zay ervan de vrouw - met zijn woorden - te hebben gedwongen om Colby te kussen, waartegen Zay zichzelf verdedigt door te zeggen dat hij geen meester-manipulator is, en dat Colby de vrouw terug kuste. Zay verwisselt Colby van stoel om zichzelf te kalmeren, zegt dat Colby "niet in staat is om eerlijk te zijn", en noemt hem een "leugenaar en een bedrieger".

Zay en Jake hebben een apart gesprek om met elkaar te praten over hun respectieve relaties met Rae. Jake vertelt Zay dat hij en Rae dezelfde persoon zijn en noemt haar 'het perfecte meisje'. Zay geeft toe dat, hoewel hij Jake niet kan haten vanwege de situatie, hij klaar is om met Rae te trouwen. Colby geeft vervolgens uiting aan zijn gevoelens dat hij zich de afgelopen weken heeft gerealiseerd hoeveel hij van Madlyn houdt, maar toch regent zijn parade wanneer Randall bekent dat hij en Madlyn erg op elkaar lijken en dat ze in feite een kus hebben gedeeld.

Aanbevolen: