De cast van 'Selling Sunset': wie heeft de meeste Instagram-volgers in 2021?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Selling Sunset': wie heeft de meeste Instagram-volgers in 2021?
De cast van 'Selling Sunset': wie heeft de meeste Instagram-volgers in 2021?
Anonim

De reality-tv-show Selling Sunset ging in 2019 in première op Netflix en werd meteen een enorme hit. Kijkers over de hele wereld konden maar geen genoeg krijgen van Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Chrishell Stause en al hun shenanigans bij The Oppenheim Group. Dit najaar ging seizoen vier van de show in première en het stelde zeker niet teleur als het gaat om het drama.

Vandaag bekijken we hoe populair de cast van de Netflix-hit is op Instagram. Blijf scrollen om erachter te komen welke Selling Sunset-ster de meeste volgers heeft op het populaire social media-platform voor het delen van foto's!

11 Davina Potratz heeft 183 duizend volgers

De start van de lijst is Davina Potratz, die momenteel 183.000 volgers heeft op het populaire social media-platform voor het delen van foto's. Momenteel is Portraz een makelaar en directeur van de New Development Division van The Oppenheim Group en voordat ze in onroerend goed werkte, was ze getekend bij het Ford Model Agency.

10 Romain Bonnet heeft 312 duizend volgers

De volgende op de lijst is Romain Bonnet, die getrouwd is met makelaar Mary Fitzgerald. Bonnet is een model dat wordt vertegenwoordigd door de Wilhelmina-bureaus in zowel New York als Los Angeles en gedurende de vier seizoenen werd hij zeker een vaste waarde in de show. Op dit moment heeft Bonnet 312.000 volgers op Instagram.

9 Brett Oppenheim heeft 506 duizend volgers

Laten we verder gaan naar Brett Oppenheim - de ene helft van de Oppenheim-tweeling. Momenteel is Brett de Senior Vice President van The Oppenheim Group, maar fans hebben zeker gemerkt dat hij de neiging heeft om de schijnwerpers te vermijden, in tegenstelling tot zijn tweelingbroer Jason. Momenteel heeft Brett Oppenheim 506.000 volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

8 Amanza Smith heeft 572 duizend volgers

Amanza Smith, een makelaar in onroerend goed en specialist in interieurontwerp, is de volgende. Op het moment van schrijven heeft Smith 572, 000 volgers op Instagram.

Zoals kijkers van Selling Sunset weten, voegde Amanza Smith zich bij de cast van de populaire Netflix reality-tv-show in seizoen twee - en sindsdien is ze een vaste klant.

7 Vanessa Villela heeft 658 duizend volgers

Volgende op de lijst is de nieuwste toevoeging aan de cast van Selling Sunset - Vanessa Villela. De Mexicaanse actrice werd beroemd door te spelen in telenovelas als Súbete a mi moto, El cuerpo del deseo en Amores de mercado - maar onlangs besloot ze van carrière te veranderen. Momenteel heeft de Re altor Associate 658.000 volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

6 Maya Vander heeft 880 duizend volgers

Laten we verder gaan met Maya Vander, die momenteel 880, 000 volgers op Instagram heeft. Als ze in Los Angeles is, werkt Vander voor The Oppenheim Group, maar als ze in Miami is, werkt ze voor Douglas Elliman Real Estate. In de show staat Maya Vander bekend als degene die de neiging heeft om buiten het drama te blijven.

5 Jason Oppenheim heeft 932 duizend volgers

De top vijf van de meest gevolgde Selling Sunset-sterren op Instagram wordt geopend door Jason Oppenheim met 932.000 volgers.

Zoals de meeste kijkers van de show zeker weten, is Jason de president en oprichter van The Oppenheim Group. Daarnaast heeft hij onlangs ook in de schijnwerpers gestaan toen hij dit jaar begon te daten met zijn collega Chrishell Stause.

4 Mary Fitzgerald heeft 1,4 miljoen volgers

Spot nummer vier op de lijst van vandaag gaat naar Mary Fitzgerald. Momenteel heeft de Selling Sunset-ster 1,4 miljoen volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's. Fitzgerald is de vice-president en een makelaar in onroerend goed bij The Oppenheim Group - en ze deelde een groot deel van haar privéleven op de Netflix-show.

3 Heather Rae Young heeft 1,9 miljoen volgers

De top drie op de lijst van vandaag openen is Heather Rae Young. De reality-tv-ster en makelaar bij The Oppenheim Group is onlangs getrouwd met vastgoedbelegger Tarek El Moussa van wie we iets meer hebben gezien in het laatste seizoen van Selling Sunset. Momenteel heeft Heather Rae Young 1,9 miljoen volgers op Instagram.

2 Christine Quinn heeft 2,2 miljoen volgers

De tweede op de lijst van vandaag is Christine Quinn, die ons zeker enkele van de beste citaten van de show heeft gegeven. Momenteel heeft Quinn 2,2 miljoen volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's. Zoals de meeste kijkers zeker weten, is de makelaar bij The Oppenheim Group vaak het middelpunt van het drama op Netflix's Selling Sunset.

1 Chrishell Stause heeft 2,3 miljoen volgers

En tot slot, het afronden van de lijst is actrice Chrishell Stause die in seizoen één van Selling Sunset in de wereld van onroerend goed kwam. In de loop der jaren heeft Stause een paar opmerkelijke dingen voor de wereld gedaan, maar fans kunnen gewoon geen genoeg krijgen van het drama dat zij en Christine Quinn in de show hebben. Momenteel heeft Chrishell Stause 2,3 miljoen volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's, slechts een miljoen meer dan Quinn!

Aanbevolen: