Welk castlid van 'Hype House' heeft de grootste volgers op TikTok?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Hype House' heeft de grootste volgers op TikTok?
Welk castlid van 'Hype House' heeft de grootste volgers op TikTok?
Anonim

Het is geen geheim dat TikTok momenteel de populairste app voor sociale media is, dus het is zeker niet verwonderlijk dat degenen die groot worden op het platform snel beroemdheden worden. In 2022 ging de reality-tv-show Hype House in première op Netflix en voor degenen die het niet weten, was het gecentreerd rond het Hype House - een collectief van TikTokers voor tieners gevestigd in Los Angeles, Californië.

Hoewel de show sommige Netflix-kijkers van streek maakte, lijdt het geen twijfel dat Chase Hudson, Nikita Dragun en co. zijn rijke en beroemde jonge mensen. Vandaag bekijken we welk castlid momenteel de meeste volgers heeft op het populaire sociale-mediaplatform voor het delen van video's!

9 Mia Hayward heeft meer dan 3,7 miljoen volgers op TikTok

De aftrap is Mia Hayward, geboren op 28 juli 2000 en momenteel 21 jaar oud. Momenteel heeft Hayward meer dan 3,7 miljoen volgers op TikTok, waar ze regelmatig video's deelt met haar vriend Thomas Petrou, met wie ze in 2020 begon te daten. Naast TikTok is Mia Hayward ook populair op Instagram, waar ze meer dan 1,1 miljoen volgers heeft.

8 Thomas Petrou heeft meer dan 8,1 miljoen volgers op TikTok

Over Mia Hayward gesproken - de volgende op de lijst is haar vriend Thomas Petrou. Petrou werd geboren op 2 september 1998 en is momenteel 23 jaar oud. Hij is de oprichter van The Hype House.

Momenteel heeft hij meer dan 8,1 miljoen volgers op TikTok, en hij is ook populair op Instagram, waar hij meer dan 2,1 miljoen volgers heeft. Degenen die Hype House op Netflix hebben gezien, weten dat Thomas Petrou de baas is over het collectief.

7 Jack Wright heeft meer dan 10,3 miljoen volgers op TikTok

De volgende op de lijst is Jack Wright, geboren op 29 maart 2003 en momenteel 18 jaar oud. Wright werd beroemd op TikTok, waar hij momenteel meer dan 10,3 miljoen trouwe volgers heeft. Daarnaast heeft de TikTok-ster ook profielen op andere platforms zoals YouTube en Instagram, maar zijn aanhang is daar niet zo groot. Momenteel heeft hij 1,5 miljoen volgers op Instagram.

6 Vinnie Hacker heeft meer dan 13,5 miljoen volgers op TikTok

Laten we verder gaan met Vinnie Hacker, die momenteel meer dan 13,5 miljoen volgers heeft op TikTok. Hacker werd geboren op 14 juli 2002, wat betekent dat hij 19 jaar oud is. Net als de andere Hype House-leden post Vinnie Hacker dagelijks op zijn TikTok-account, en hij is ook erg actief op zijn Instagram-profiel waar hij meer dan 5,4 miljoen volgers heeft.

5 Kouvr Annon heeft meer dan 13,6 miljoen volgers op TikTok

Kouvr Annon, die meer dan 13,6 miljoen volgers heeft op TikTok, is de volgende. Annon werd geboren op 31 mei 2000 en is momenteel 21 jaar oud.

Ze verhuisde naar het Hype House met haar vriend en mede-TikToker Alex Warren die vaak op haar profiel verschijnt. Naast TikTok is Kouvr Annon ook populair op Instagram, waar ze meer dan 2,2 miljoen volgers heeft.

4 Nikita Dragun heeft meer dan 14,3 miljoen volgers op TikTok

De volgende op de lijst is Nikita Dragun, die beroemd werd op YouTube. Dragun werd geboren op 31 januari 1996 en is momenteel 26 jaar oud. Momenteel heeft Nikita Dragun meer dan 14,3 miljoen volgers op TikTok, waar ze regelmatig pronkt met haar mode- en make-uplooks. Naast TikTok en YouTube is Dragun ook populair op Instagram, waar ze meer dan 9,1 miljoen volgers heeft.

3 Alex Warren heeft meer dan 14,9 miljoen volgers op TikTok

De top drie op de lijst van vandaag openen is Alex Warren, die meer dan 14,9 miljoen volgers heeft. Zoals eerder vermeld, is Alex Warren aan het daten met Kouvr Annon en daarom verschijnt ze vaak in zijn video's. Alex Warren werd geboren op 18 september 2000 en is momenteel 21 jaar oud. In de show opende Warren zijn moeilijke jeugd en zijn dakloosheid als tiener. Hij is niet zo populair op Instagram als op TikTik – hij heeft slechts iets meer dan 2 miljoen volgers op dat platform.

2 Larray heeft meer dan 25,5 miljoen volgers op TikTok

De nummer twee op de lijst van vandaag is Larray met meer dan 25,5 miljoen volgers op TikTok. De ster van de sociale media werd geboren op 22 juli 1998 en is momenteel 23 jaar oud. Voordat hij bekendheid verwierf met het Hype House, was Larray populair op YouTube, waar hij nu meer dan 8,5 miljoen volgers heeft. Natuurlijk is de ster ook geen onbekende op Instagram, waar hij 6,6 miljoen volgers heeft.

1 Chase Hudson heeft meer dan 32,4 miljoen volgers op TikTok

Ten slotte, de lijst op plek nummer één is Chase Hudson, beter bekend als Lil Huddy. Hudson werd geboren op 15 mei 2002 en is momenteel 19 jaar oud. Lil Huddy heeft meer dan 32,4 miljoen volgers op TikTok, wat hem zeker het meest gevolgde Hype House-lid maakt. Dankzij het populaire sociale mediaplatform kon Hudson zelfs zijn carrière als muzikant een kickstart geven. Momenteel heeft de ster ook een indrukwekkende 12 miljoen volgers op Instagram.

Aanbevolen: