Wie keert terug voor seizoen 14 van 'Real Housewives Of New York City

Inhoudsopgave:

Wie keert terug voor seizoen 14 van 'Real Housewives Of New York City
Wie keert terug voor seizoen 14 van 'Real Housewives Of New York City
Anonim

Seizoen 13 van Real Housewives Of New York City was nogal een flop voor kijkers. Afleveringen tijdens het seizoen werden niet eens een miljoen keer bekeken, terwijl de afgelopen seizoenen meer dan een miljoen binnenhaalden. Het seizoen had niet eens een reünie, iets wat nog nooit is gebeurd in de geschiedenis van Real Housewives. Dus wie keert terug om seizoen 14 op te fleuren en ervoor te zorgen dat kijkers blij zijn met het nieuwste seizoen?

Keren Ramona Singer en Luann De Lesseps terug?

Terwijl Bravo deze specifieke castinggeruchten heeft ontkend, heeft huisvrouwvriend David Yontef onthuld waarom het heel goed mogelijk is dat Ramona en Luann de enige twee zijn die terugkeren voor seizoen 14.

Ramona en Luann zijn OG-huisvrouwen en schitteren in het allereerste seizoen van de franchise. Ze zijn geliefd bij fans en het zal een grote hit zijn om ze in het nieuwe seizoen te zien.

De twee zijn close, maar hebben zeker hun drama, waardoor ze een perfecte terugkeer zijn voor het nieuwste seizoen. Ze verschenen onlangs samen op The Real Housewives Ultimate Girls Trip.

Wat schokkend is, is dat Sonja Morgan, de goede vriend van Ramona en Luann, misschien niet terugkeert. Sonja is een enorme persoonlijkheid die veel toevoegt aan de show. Het is onduidelijk waarom ze niet zou terugkeren voor seizoen 14.

Een andere theorie suggereert dat Tinsley Mortimer mogelijk samen met Ramona en Luann terugkeert. Mortimer verliet de show halverwege seizoen 12 om met vriend Scott Kluth naar Chicago te verhuizen en uiteindelijk te trouwen.

Sinds haar breuk met Scott, lijkt het erop dat ze goed bij het seizoen past, aangezien ze een hechte band heeft met zowel Ramona als Luann.

Wie komt er niet terug?

Leah McSweeney was een controversiële castmate toen ze voor het eerst verscheen in seizoen 12. Ze kende Tinsley alleen en was dicht bij haar.

Ze leerde de groep kennen die nogal veroordelend over haar was. Haar belangrijkste drama was met Ramona Singer. Leah werd beoordeeld op haar tatoeages, ze woonde niet in de Upper East Side zoals de rest van de meisjes en praatte openlijk over intieme zaken.

In seizoen 13 kreeg Leah een hechte band met de nieuwste castmate, Eboni K. Williams. Ze brachten tijd samen door buiten de show om vast te stellen dat hun relatie niet alleen voor de camera's was. Dit seizoen was heel anders dan de vorige voor cast-mates zoals Ramona en Luann, omdat er harde vragen werden gesteld over ras en de huidige politiek in de wereld.

Leah en Sonja stonden altijd open om te horen wat Eboni te zeggen had, maar de twee OG-huisvrouwen duwden veel terug naar Williams. Eboni nam zelfs een pauze van sociale media en zei: "De aflevering van vanavond en de aflevering van volgende week zijn echt intens en erg belangrijk … en ik wil dat je je erin leunt en ik wil dat je ze bekijkt."

Ze benadrukte verder het unieke karakter van het huidige seizoen van de show te midden van de pandemie en de voortdurende "dynamische oproep tot actie rond raciale verzoening".

Cast-Mates uit vorige seizoenen die fans terug willen zien

Bethenny Frankel is een geliefde huisvrouw van OG. Fans hebben haar door alle belangrijke levensgebeurtenissen in de show zien gaan. Ze had zelfs haar eigen spin-offshow die haar leven tijdens haar huwelijk uitbeeldde, wat resulteerde in een moeilijke scheiding voor haar.

Het is veilig om te zeggen dat fans haar graag terug zouden zien in de show, maar het is misschien geen mogelijkheid.

Bethenny wil echte authenticiteit van de show als ze terug zou komen. Ze zei ook dat ze de humor mist. Frankel maakte fans altijd aan het lachen tijdens haar biechtstoelen. Bethenny doet het goed in haar eentje zonder dat de show haar eigen podcast host, haar Skinny Girl-merk runt en natuurlijk tijd doorbrengt met haar dochter.

Jill Zarin is een andere OG-huisvrouw die fans graag terug zouden willen zien in de show. Zarin en Frankel deelden een extreem hechte vriendschap tijdens hun tijd in de show. Ze hadden een grote gevolgen en het was een enorme verhaallijn waar kijkers verslaafd aan waren. Vanwege het drama verliet Zarin het vierde seizoen van de show.

Zarin zal verschijnen in seizoen twee van Real Housewives Ultimate Girls Trip met Dorinda Medley, een eerdere cast-mate van RHONY. Het is onduidelijk wie daadwerkelijk zal terugkeren voor seizoen 14 van RHONY totdat Bravo het bevestigt.

Aanbevolen: