The Witcher is terug met seizoen 2: Henry Cavill keert na lang wachten terug naar schermen

Inhoudsopgave:

The Witcher is terug met seizoen 2: Henry Cavill keert na lang wachten terug naar schermen
The Witcher is terug met seizoen 2: Henry Cavill keert na lang wachten terug naar schermen
Anonim

Netflix' populaire fantasieshow The Witcher is terug voor zijn tweede seizoen, met nieuwe monsters, nieuwe personages en nieuwe wendingen.

Superman-acteur Henry Cavill is terug als Ger alt, een monster-dodende hekser die gebonden is aan het lot om de kroonprinses Ciri te beschermen, gespeeld door actrice Freya Allen). Aangepast van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski's fantasieboekenreeks die miljoenen exemplaren verkocht en in 2007 werd aangepast tot een rollenspel met dezelfde naam

Het eerste seizoen van de fantasieshow trok 76 miljoen kijkers in het huishouden, wat zowel bestaande als nieuwe fans beviel. Nu met een bugger, een beter budget, kun je grotere gevechten, hardere monsters en een nadere blik op dit fascinerende, mythische woord verwachten.

The Witcher seizoen twee arriveerde bijna precies twee jaar na de eerste, maar dat was voornamelijk te wijten aan COVID-gerelateerde vertragingen, evenals de blessure die Henry Cavill opliep op de set.

The Witcher seizoen twee heeft ons kennis laten maken met nieuwe personages

Maar hoewel seizoen twee ons nieuwe perspectieven zal geven op al onze bestaande favoriete personages, introduceert het ook enkele nieuwe. Als je een fan bent van de boeken en games, zul je snel je favoriete personages en rijken ontmoeten. Meestal zijn fans spannend om een bepaalde meesterspion te ontmoeten.

Verwacht om Dijkstra te ontmoeten en Redania's verhaal te horen, zoals we zagen op posters die eerder dit jaar werden uitgebracht. Je zult ook eindelijk Philippa ontmoeten, en als je een fan bent van de franchise, zul je erg enthousiast zijn!

Het tweede seizoen onderzoekt ook deze grote mythische wereld. Verwacht veel nieuwe groepen wezens te ontmoeten, inclusief een kijkje bij de elfen. Er is nog veel meer te zien van de noordelijke koninkrijken en Nilfgaard.

Lees meer over je favoriete personages in seizoen twee

Vrees niet, The Witcher zal je favoriete personages niet vergeten. Ondanks de complexe politieke kwesties die op het continent aan het werk zijn, verwacht u veel persoonlijke. Nog opgewondener zal ons hoofdtrio eindelijk voor het eerst een scène delen.

Zoveel van de komende seizoenen van The Witch zullen gaan over de relatie tussen Ger alt, Ciri en Yennefer. Want hoewel Ciri voor eeuwig verbonden is met Ger alt via de Wet van Verrassing, kennen de twee elkaar eigenlijk niet. Naarmate seizoen twee zich ontvouwt, zal het paar geen vreemden meer zijn en zullen ze vertrouwensgenoten worden.

Andere favoriete acteurs die terugkeren naar de populaire door Cavill geleide show zijn onder andere Joey Batey als Jaskier, MyAnna Buring als Tissaia de Vries en Anna Shaffer als Triss Merigold.

Alle acht afleveringen van seizoen 2 staan nu op Netflix.

Aanbevolen: