American Idol-favoriet Kenedi Anderson stopt abrupt met competitie

Inhoudsopgave:

American Idol-favoriet Kenedi Anderson stopt abrupt met competitie
American Idol-favoriet Kenedi Anderson stopt abrupt met competitie
Anonim

Fanfavoriet Kenedi Anderson is UIT bij American Idol. Ryan Seacrest maakte de schokkende aankondiging onmiddellijk na het optreden van de 17-jarige tijdens de show van gisteravond. Kenedi was een vroege koploper en een van de slechts drie deelnemers die het felbegeerde platina-ticket won, waarmee ze de afgelopen Hollywood-week versnelde.

Kenedi verraste juryleden en fans met haar adembenemende auditie, maar nu ligt ze uit de competitie

Kenedi was net klaar met een adembenemende vertolking van Human door Christina Perri toen presentator Ryan Seacrest een speciale aankondiging deed tijdens de vooraf opgenomen aflevering.

"Het is je misschien opgevallen dat er zojuist geen steminformatie was tijdens Kenedi's optreden", zei Ryan. “Sinds we deze shows eerder in Hawaï hebben opgenomen, heeft Kenedi besloten zich om persoonlijke redenen terug te trekken uit onze show. We sturen haar goede wensen.”

Een bron dicht bij de show zei: "We zijn teleurgesteld om Kenedi te zien vertrekken, maar we zijn verheugd om dit feestelijke 20e seizoen te zien ontvouwen met het ongelooflijke talent dat strijdt om de volgende American Idol te worden."

Kenedi maakte met haar auditie indruk op zowel de fans als de juryleden van de show. De tiener speelde een uitgeklede versie van Lady Gaga's Applause. Juryleden Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan gaven haar een staande ovatie, en het "applaus-waardige" pianospel leverde haar een felbegeerd platina ticket naar Hollywood op.

Kenedi zegt dat ze niet door kan gaan vanwege 'persoonlijke redenen' en bedankte de show en fans die haar steunden

Na de aankondiging in de lucht deelde Kenedi een bericht op Instagram waarin ze uitlegde waarom ze besloot zich terug te trekken uit de competitie. Ze noemde het 'een van de moeilijkste beslissingen' die ze ooit heeft moeten nemen.

"Om persoonlijke redenen kan ik niet doorgaan met American Idol. Dit is een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb moeten nemen, maar ik weet dat het nodig is", schreef ze."Ik ben American Idol, de juryleden, de producers, de geweldige deelnemers en alle fans die me hebben gesteund zo dankbaar."

Ze voegde eraan toe: "Bedankt dat je me zo'n geweldige kans hebt gegeven om mijn stem te delen, mijn dromen na te jagen, zoveel vreugde en geluk te voelen door te doen waar ik van hou, en onderweg vrienden voor het leven te maken", besloot ze.

Nu Kenedi zichzelf heeft uitgeschakeld, moeten fans 3 extra deelnemers elimineren om de top 20 af te ronden. Ze is niet de eerste deelnemer die zich terugtrekt uit de competitie. Vorig jaar verliet de 19-jarige Wyatt Pike ook de serie onder vermelding van 'persoonlijke redenen'.

Aanbevolen: