Fans enthousiast over Lizzo's aanstaande reality-competitie met volslanke vrouwen

Fans enthousiast over Lizzo's aanstaande reality-competitie met volslanke vrouwen
Fans enthousiast over Lizzo's aanstaande reality-competitie met volslanke vrouwen
Anonim

Lizzo is op zoek naar vrouwen om het op het podium te "twerken" en "op de catwalk te stampen" nadat ze op Instagram had aangekondigd dat ze een nieuwe realityshow voor Amazon zal hosten en uitvoeren.

De "Truth Hurts"-artiest ging naar sociale media om te delen dat ze op zoek is naar volwaardige dansers en modellen, die, volgens de castingoproep, "al veel te lang ondervertegenwoordigd en ondergewaardeerd zijn geweest, " met de winnaar die met haar mee gaat op tour als onderdeel van haar volgende crew.

Zoals Lizzo enthousiast deelde op Instagram: "IK WACHT OP DEZE! Ben jij een volslanke danser of model? Voelde je je ondervertegenwoordigd en ondergewaardeerd? DAN BEN IK OP ZOEK NAAR JOU!"

Aangezien de show momenteel aanmeldingen accepteert, legde de rapper uit dat ze op zoek is naar haar "droomteam van prachtig getalenteerde grote grrls" voor de realityshow in competitiestijl.

Fans kijken nu al uit naar het kijken naar de show, die zeker America's Next Top Model-gevoelens afgeeft. Sommige Twitter-gebruikers deelden ook enthousiast hun enthousiasme om hun sollicitatie in te dienen om een kans te krijgen om op het podium te dansen met Lizzo.

Het was in augustus 2020 dat de kunstenaar een first-look deal tekende met Amazon Studios om een nieuw project te ontwikkelen, volgens The Hollywood Reporter.

Amazon Studios hoofd Jennifer Salke deelde na de aankondiging: "Lizzo is een van de meest opwindende, creatieve, vrolijke artiesten in de industrie, en het is zo'n genoegen om deze nieuwe deal met haar aan te kondigen. Ze heeft zoveel een uniek perspectief en we zijn zo enthousiast om haar ideeën te horen voor nieuwe inhoud waar onze PrimeVideo-klanten zeker dol op zullen zijn."

Vrouwen die geïnteresseerd zijn om Lizzo op het podium te vergezellen en de wereld rond te toeren in haar nieuwe show, kunnen zich hier aanmelden.

Aanbevolen: