Waar heeft Logan Paul zijn Pokémon-kaart van $ 5,2 miljoen gekocht?

Inhoudsopgave:

Waar heeft Logan Paul zijn Pokémon-kaart van $ 5,2 miljoen gekocht?
Waar heeft Logan Paul zijn Pokémon-kaart van $ 5,2 miljoen gekocht?
Anonim

Internetfaam is een wild iets, en hoewel het steeds gebruikelijker wordt, maken maar weinig mensen de sprong naar de reguliere bekendheid. Logan Paul is toevallig een van de weinigen die het mogelijk maakt.

Hij heeft succes gehad op sociale media en heeft legio volgers gekregen terwijl hij ook enkele opmerkelijke vetes had tijdens zijn tijd in de schijnwerpers. Hij is ook overgestapt op boksen, en hoewel hij misschien nooit meer bokst, heeft hij veel verdiend met zijn tijd in de ring.

Met de miljoenen die hij heeft verdiend, heeft Logan Paul een van de zeldzaamste Pokémon-kaarten ter wereld gekregen. Hier is hoe hij het deed.

Waar heeft Logan Paul de zeldzaamste Pokémon-kaart gekocht?

Als je de afgelopen zes jaar enige tijd op internet hebt doorgebracht, heb je de naam Logan Paul waarschijnlijk meer dan een paar keer gehoord. De ster van de sociale media heeft een enorme aanhang vergaard en hij heeft miljoenen dollars binnengehaald sinds hij enkele jaren geleden een ster werd.

Volgens Celebrity Net Worth: "Logan Paul heeft een nettowaarde van $ 45 miljoen. Op het moment van schrijven heeft Logan Paul meer dan 23 miljoen volgers op zijn YouTube-kanaal. Op verschillende momenten is hij een van de hoogste- betaalde YouTubers op de planeet."

Alsof sociale media niet lucratief genoeg waren, heeft Paul ook veel geld verdiend met merchandising en podcasting.

Alleen al in de eerste negen maanden dat Maverick actief was, genereerde hij meer dan $ 40 miljoen aan omzet. Sinds november 2018 is hij gastheer van de Impaulsive-podcast. In de afgelopen jaren hebben Logan en zijn broer Jake de overstap gemaakt naar de professionele bokswereld, ' schrijft Celebrity Net Worth.

Het is behoorlijk indrukwekkend om het fortuin te zien dat hij voor zichzelf heeft verdiend, en je kunt maar beter geloven dat hij een aanzienlijk deel ervan heeft uitgegeven aan schandalige dingen.

Paul heeft miljoenen uitgegeven aan bizarre dingen

Door de jaren heen hebben mensen kunnen zien hoe Logan Paul zijn fortuin aan verschillende dingen besteedde.

Op een gegeven moment gaf deze man miljoenen uit aan wat een nep-Pokémon-kaartenset bleek te zijn.

"In december gaf Paul 3,5 miljoen dollar uit aan wat hij dacht dat een eerste editie van Pokemon-boosterboxen was, een zeldzame vondst voor fans van Pokemon. Het was het meeste dat iemand aan de kaarten had uitgegeven. PokeBeach, de ultieme trading card fan site, in eerste instantie niet in het nieuws kwam als gevolg van sceptisch zijn over de aankoop. PokeBeach zou nader ingaan op de verkoop van de zaak, wat voor Paul aanleiding was om wat verder onderzoek te doen", schrijft Sporting News.

Dit was niet de enige keer dat Paul bereid was miljoenen dollars op sommige Pokémon-kaarten te zetten. In feite heeft hij ooit meer dan $ 5 miljoen uitgegeven om een enkele kaart te bemachtigen.

Hoe hij zijn zeldzame Pikachu-kaart kreeg

Dus, hoe kwam Logan Paul aan zo'n zeldzame en dure Pokémon-kaart?

Volgens Guinness heeft "YouTuber Logan Paul (VS) onlangs een felbegeerde PSA Grade 10 Pikachu Illustrator-kaart verworven na een recordbrekende transactie ter waarde van $5.275.000 (£3.862. 424 / €4, 477, 146) De kaart werd op 22 juli 2021 gekocht door Paul van Marwan Dubsy in Dubai, waarmee hij het record verbrak voor de duurste Pokémon-ruilkaart die bij een onderhandse verkoop werd verkocht."

Paul moest niet alleen waanzinnige hoeveelheden contant geld bij elkaar sprokkelen, maar hij moest ook een eigen kaart in de strijd gooien om de deal zoeter te maken.

"Om de PSA Grade 10 Pikachu Illustrator-kaart te verkrijgen, ruilde Paul een PSA Grade 9 Pikachu Illustrator-kaart ter waarde van $1.275.000 in die hij had gekocht bij de bekende sportkaartverzamelaar Matt Allen in Como, Italië. Deze Grade 9 kaart plus $4, 000, 000 gelijk aan de kosten van de ongerepte Grade 10 Pikachu Illustrator-kaart."

De meeste verstandige mensen zouden er niet aan denken om miljoenen dollars uit te geven aan een ruilkaart, maar als je miljoenen dollars hebt die gewoon rondslingeren, waarom zou je er dan geen plezier mee hebben?

Paul was natuurlijk opgetogen toen hij zo'n zeldzame kaart in handen kreeg.

"De Pikachu-illustrator is een van de zeldzaamste en meest begeerde Pokémon-kaarten ter wereld. In 1998 werden er slechts 39 uitgedeeld aan de winnaars van de illustratiewedstrijd, en dit was een aankoop voor de enige ter wereld die kreeg een perfecte "10", zei Paul.

De volgende keer dat je beslist of je iets koopt dat een beetje prijzig is, onthoud dan dat het miljoenen minder zal kosten dan deze kerel die aan een Pokémon-kaart heeft uitgegeven.

Aanbevolen: