Travis Barker heeft naar verluidt een ring gekocht voor Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

Travis Barker heeft naar verluidt een ring gekocht voor Kourtney Kardashian
Travis Barker heeft naar verluidt een ring gekocht voor Kourtney Kardashian
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker denken er misschien over om hun relatie duurzamer te maken!

De KUWTK-ster en Blink-182-drummer hebben de afgelopen 5 maanden een relatie gehad. In korte tijd zijn ze samen op vakantie geweest, hebben ze tijd doorgebracht met elkaars families en hebben ze de wereld een kijkje gegeven in hun PDA-gevulde relatie.

De vluchtige romance van het paar is hier om te blijven … misschien wel voor altijd. Nu bronnen dicht bij hen voorspellen dat Kourtney en Travis tegen het einde van het jaar verloofd zullen zijn, is er reden om aan te nemen dat we hoe dan ook niet zo lang hoeven te wachten.

Er is al een ring gekocht

Instagram-roddelaccount van beroemdheden DeuxMoi heeft onthuld dat Kourtney en Travis "voor het leven diep toegewijd zijn aan elkaar". Het paar is misschien nog niet verloofd, maar ze zijn naar verluidt in het proces van "een pre-engagement voor een mogelijke verloving".

DeuxMoi Via Instagram
DeuxMoi Via Instagram

Het account is berucht vanwege het delen van roddels over verschillende beroemdheden en deelde hun account op Kourtney en Travis na het horen van meerdere bronnen. Ze waren echter erg vaag over de mogelijkheid van een verloving tussen de reality-tv-persoonlijkheid en haar rockstar-vriendje.

"Was er een ring gekocht? Misschien", zeiden ze, later toevoegend "wat symboliseert die ring? alleen zij weten het echt".

Fans beginnen te geloven dat Travis een ring voor Kourtney heeft gekocht om zijn toewijding aan haar uit te drukken. Een huwelijk zou mogelijk op de kaart kunnen staan, maar online bronnen hebben uitgelegd dat Kourtney voorzichtig wil zijn in haar relatie en elke dag met Travis wil genieten voordat ze de zaken permanenter maakt.

Vorige maand deelde Kourtney foto's van zichzelf met een tatoeagepistool terwijl ze 'I love you' op de rechter onderarm van Travis schreef.

Kourtney Kardashian heeft nog niet publiekelijk gesproken over haar relatie met Travis, maar dit kan snel veranderen. Ze zal samen met de rest van de Kar-Jenner-clan verschijnen in een speciaal tweedelige reünie-evenement, na het einde van de reality-tv-serie van haar familie na het 20e seizoen.

In een onlangs uitgebrachte clip beschrijft Kourtney de "deal-breaker" in haar relatie met Scott, terwijl gastheer Andy Cohen hem vroeg of zijn ex-vriendin en haar nieuwe beau zijn zegeningen hadden.

Kijk uit voor de tweedelige KUWTK: The Reunion special die op 17 juni in première gaat op E!

Aanbevolen: