Heeft Amber gehoord dat hij ooit een Tesla van Elon Musk heeft gekocht (en verkocht)?

Inhoudsopgave:

Heeft Amber gehoord dat hij ooit een Tesla van Elon Musk heeft gekocht (en verkocht)?
Heeft Amber gehoord dat hij ooit een Tesla van Elon Musk heeft gekocht (en verkocht)?
Anonim

Tijdens de Johnny Depp en Amber Heard-saga werd Elon Musk meer dan eens grootgebracht. Terugkijkend zullen we bespreken wat er tussen het voormalige stel is gebeurd, zoals het liefdesverdriet van Elon toen de breuk plaatsvond, terwijl Amber Heard er een beetje meer 'terughoudend' over leek te zijn…

Daarnaast zullen we kijken naar een Tesla Elon Musk waar hij misschien spijt van heeft dat hij hem voor Amber Heard heeft gekocht. Niet alleen dat, maar Heard werd nog steeds gezien met de auto, hoewel er geruchten zijn dat dezelfde Model S mogelijk te koop is …

De breuk met Amber Heard leek moeilijker voor Elon Musk

In 2017 schuwde Elon Musk zijn ware emoties niet en verklaarde dat hij diepbedroefd was na de splitsing van Amber Heard. Nu weten we niet zeker hoe hij tegenwoordig over alles denkt, maar toen was het een harde realiteit voor de Tesla-miljardair.

"Ik heb de afgelopen weken hevige emotionele pijn gehad", zei hij. "Ernstig. Het kostte ons alle wilskracht om het Model 3-evenement te kunnen doen en er niet uit te zien als de meest depressieve man die er is."

"Het grootste deel van die dag was ik morbide. En toen moest ik mezelf opwinden: een paar Red Bulls drinken, uitgaan met positieve mensen en dan, zoals, tegen mezelf zeggen: 'Ik heb al deze mensen die van me afhankelijk zijn. Oké, doe het, "verklaarde hij naast E News terwijl hij zijn breuk met Amber Heard besprak.

"Ik was echt verliefd, en het deed erg pijn… Nou, ze heeft het meer met mij uitgemaakt dan ik met haar, denk ik."

Wat Amber Heard betreft, het lijkt alsof de dingen aan haar kant anders waren. Speculatie stelt dat Heard "ruimte vulde" tijdens haar tijd naast Musk. Desalniettemin legde ze het jaar daarop een verklaring af over de relatie en sprak ze positief over haar tijd naast Elon.

“Elon en ik hadden een prachtige relatie, en we hebben nu een mooie vriendschap, een die gebaseerd was op onze kernwaarden. Intellectuele nieuwsgierigheid, ideeën en conversatie, een gedeelde liefde voor wetenschap. We hebben gewoon een band met veel dingen die spreken tot wie ik van binnen ben. Ik heb zoveel respect voor hem.”

Het blijkt dat Heard veel meer heeft gekregen dan alleen een mooie relatie…

Elon Musk begaafde Amber hoorde een Tesla van $ 90.000 en ze rijdt er nog steeds in

Tijdens het daten van Elon Musk sloot Amber Heard zich aan bij de Tesla-familie en natuurlijk was Elon Musk daar een belangrijke reden voor, omdat hij de auto aan zijn toenmalige vriendin schonk. Het was ook niet zomaar een Tesla-model, Musk gaf haar de Model S, die een waarde heeft van $90, 000 en volgens Auto Bizz zit de rit boordevol topfuncties.

"Haar Model S heeft het grootste bereik en de snelste acceleratie van alle elektrische voertuigen in productie, Model S Plaid is de best presterende sedan ooit gebouwd."

"Tesla heeft dat beest nog niet in het wild vrijgelaten, maar beweert dat het in staat is om een tijd van nul tot 60 mph van slechts 2,0 seconden te halen", aldus de publicatie.

Een hele rit en het blijkt dat Heard echt dol is op de auto, want de actrice wordt nog steeds gezien door de paparazzi die in het voertuig rijden!

Amber Heard was paranoïde Elon Musk afluisterde de auto af om gesprekken mee te luisteren

Amber Heard, gezien in de auto in LA om boodschappen te doen, gebruikt haar Tesla nog steeds. Dit zou als een verrassing kunnen komen, aangezien Heard volgens FOX News op een gegeven moment paranoïde werd dat musk de auto had afgeluisterd, om haar elke beweging en gesprekken te volgen …

"In 2018 citeerde The Daily Mail gerechtelijke documenten waarin Heard's vriendin, Jennifer Howell, zich de overleden moeder van Heard, Paige, herinnerde, en zei dat haar dochter paranoïde was dat Musk de auto afluisterde en haar tijdens hun relatie vaak onder controle had."

Dat is misschien maar een gerucht, aangezien Heard er vandaag de dag nog steeds volledig comfortabel uitziet om in de auto rond te rijden… Maar onlangs werd onthuld dat Heard de rit probeert te verkopen, de saga gaat verder!

Aanbevolen: