The Fault In Our Stars' maakte van deze acteurs sterren, maar waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

The Fault In Our Stars' maakte van deze acteurs sterren, maar waar zijn ze nu?
The Fault In Our Stars' maakte van deze acteurs sterren, maar waar zijn ze nu?
Anonim

De coming-of-age romance The Fault in Our Stars wordt dit jaar zes - en de castleden hebben zeker een lange weg afgelegd sinds de release van de film. De tienerfilm is gebaseerd op de gelijknamige roman van John Green uit 2012, en hoewel er destijds enkele bekende namen in speelden, hielp het ook enkele jongere acteurs zoals Shailene Woodley en Ansel Elgort om beroemd te worden. The Fault in Our Stars volgt een zestienjarige kankerpatiënt die verliefd wordt op een andere kankerpatiënt die ze ontmoette in een praatgroep.

Vandaag bekijken we waar de cast van The Fault in Our Stars zich vandaag bevindt. Van Laura Dern tot Nat Wolff - blijf scrollen om te zien wat de acteurs van de film de laatste tijd hebben uitgespookt!

8 Shailene Woodley speelde in de dramashow 'Big Little Lies'

De aftrap is Shailene Woodley die Hazel Grace Lancaster speelt in The Fault in Our Stars. Voorafgaand aan die rol was Woodley vooral bekend door haar hoofdrol in het tienerdrama The Secret Life of the American Teenager waarin ze Amy Juergens speelde. Tegenwoordig staat de actrice bekend als een hoofdrolspeler die zich herinnert aan het HBO-drama Big Little Lies, maar ze speelde ook in tal van blockbusters. Momenteel heeft Shailene Woodley drie projecten in de maak - de films Misanthrope en Robots, evenals de televisieshow Three Women.

7 Ansel Elgort speelde in de blockbuster 'West Side Story'

De volgende is Ansel Elgort die Augustus "Gus" Waters speelt in de coming-of-age-roman. Sindsdien speelde de acteur in tal van projecten en recentelijk hebben fans hem te zien gekregen in Steven Spielberg's 2021-versie van West Side Story.

Afgezien van deze rol staat hij ook bekend om zijn hoofdrol in de actiethriller Baby Driver 2017, waarvoor hij een Golden Globe Award-nominatie ontving voor Beste Acteur in een Film - Musical of Comedy. Dit jaar is de acteur te zien in het HBO-misdaaddrama Tokyo Vice.

6 Nat Wolff speelde in de miniserie 'Joe Vs. Carole'

Laten we verder gaan met Nat Wolff die Isaac speelt in The Fault in Our Stars. Meest recentelijk was de acteur te zien als Travis Maldonado in de gelimiteerde dramaserie Joe vs. Carole die in maart 2022 op Peacock werd uitgebracht. Volgens de IMDb-pagina van Nat Wolff heeft de acteur momenteel twee aankomende projecten - de film Murder at Yellowstone City die in postproductie is, en de show The Consultant die momenteel aan het filmen is.

5 Laura Dern herenigd met Shailene Woodley in 'Big Little Lies'

Laura Dern die Frannie Lancaster speelt in de coming-of-age-roman is de volgende. De Academy Award-winnares was al een bekende naam toen de film uitkwam, aangezien ze al sinds de jaren tachtig in de industrie zit, maar deze film introduceerde haar bij een geheel nieuwe generatie fans.

Vandaag is Laura Dern vooral bekend door haar hoofdrol in Big Little Lies naast Shailene Woodley, evenals de films The Way I See It en Little Women. Op het moment van schrijven heeft Laura Dern twee aankomende projecten - de films Jurassic World Dominion en The Son.

4 Sam Trammell speelde in de thrillershow 'Homeland'

De volgende op de lijst is Sam Trammell die Michael Lancaster speelt in The Fault in Our Stars. De acteur werd beroemd als Sam Merlotte in de HBO-fantasie-dramashow True Blood, en onlangs was hij te zien in projecten als de spionagethrillershow Homeland. Op het moment van schrijven heeft de acteur één aankomend project - de film American Refugee.

3 Willem Dafoe verscheen in de blockbuster 'Spider-Man: No Way Home'

Willem Dafoe-scène
Willem Dafoe-scène

De volgende op de lijst is de Academy Award-genomineerde Willem Dafoe die Peter Van Houten speelt in de coming-of-age-roman. Dafoe werd beroemd in de jaren tachtig en in de loop van zijn carrière speelde hij in tal van blockbusters. Meest recent konden fans hem zien in projecten als Spider-Man: No Way Home, Nightmare Alley en The Northman. Momenteel heeft de acteur vier aankomende projecten - Dead for a Dollar, Inside, The Legend of Ochi en Poor Things.

2 Lotte Verbeek speelt in de misdaadshow 'The Blacklist'

Laten we verder gaan met Lotte Verbeek die Lidewij Vliegenthart speelt in The Fault in Our Stars. Tegenwoordig is de Nederlandse actrice vooral bekend door het vertolken van Katarina Rostova in de misdaadthrillershow The Blacklist, evenals Geillis Duncan in de historische dramashow Outlander. Op het moment van schrijven heeft Lotte Verbeek geen aankomende projecten bekend.

1 Mike Birbiglia verscheen in de dramashow 'Billions'

En tot slot, het afronden van de lijst is Mike Birbiglia die Patrick speelt in de coming-of-age-roman. Tegenwoordig is de acteur vooral bekend door zijn optreden in projecten als Orange Is the New Black, Billions en Hot Pursuit. Op het moment van schrijven heeft Mike Birbiglia twee aankomende projecten - de film A Man Called Otto en de volwassen geanimeerde sitcom Human Resources.

Aanbevolen: