Nicholas Sparks-films zijn verantwoordelijk voor het maken van deze acteurs bonafide sterren

Inhoudsopgave:

Nicholas Sparks-films zijn verantwoordelijk voor het maken van deze acteurs bonafide sterren
Nicholas Sparks-films zijn verantwoordelijk voor het maken van deze acteurs bonafide sterren
Anonim

Nicholas Sparks is een geliefde auteur die vooral bekend staat om zijn romans, waarvan vele zijn verfilmd. Veel van deze films worden aanbeden door vele fans van alle generaties en zijn verliefd geworden op de acteurs die zowel de hoofdrollen als de bijrollen speelden.

Wat sommige mensen zich niet realiseren, is dat veel van deze bekende acteurs met grote carrières hun grote doorbraak hebben gekregen door in de hoofdrol te spelen in een Nicholas Sparks-film. Vandaag maken we een lijst op met acteurs die hun doorbraakrol in zijn films hebben gespeeld.

6 The Notebook: Ryan Gosling

De lijst begint met de grootste romantische film van Nicholas Spark tot nu toe. Ryan Gosling kreeg zijn grote doorbraak toen hij Noah speelde in de film The Notebook uit 2004 met in de hoofdrol naast Rachel McAdams.

Na het succes van The Notebook speelde Ryan in 2011 de komedie Crazy, Stupid, Love. Hij kreeg ook een andere hoofdrol in La La Land uit 2016 met mede-ster Emma Stone.

5 Boodschap in een fles: Hayden Panettiere

Tweede op de lijst is Hayden Panettiere, die misschien het kleine meisje op de zinkende boot speelde in de film Message In A Bottle uit 1999, maar sindsdien speelde ze in veel meer films en televisieshows. Ze speelde een van de hoofdpersonen Britney Allen in de komediefilm Bring It On: All Or Nothing uit 2006. Hayden kreeg een andere hoofdrol, de titelnaam Beth Cooper, in de romantische tienerkomediefilm I Love You, Beth Cooper uit 2009.

Wat betreft televisie, je zou Hayden een gastrol hebben gezien in 4 afleveringen in de sitcom Malcolm In The Middle die de rol van Jessica speelde. Ze speelde een andere hoofdrolspeler Juliette Barnes, een "bubblegum country-pop zangeres" in de populaire musical soapserie Nashville.

4 The Lucky One: Taylor Schilling

Vervolgens hebben we Taylor Schilling op de lijst. Taylor Schilling's werd gecast als Beth Green in de film The Lucky One uit 2012 met in de hoofdrol Zac Efron. Sinds de film werd Taylor gecast als een van de hoofdpersonages, Piper Chapman, in de populaire Netflix-comedyserie Orange Is the New Black van 2013-2019. Ze speelde ook de hoofdrol als het hoofdpersonage Kate Stone in de komische film Family uit 2018.

3 Een wandeling om nooit te vergeten: Mandy Moore, Shane West & Clayne Crawford

De volgende stap is Mandy Moore, Shane West en Clayne Crawford die allemaal hun doorbraak kregen in de film A Walk to Remember uit 2002. Mandy Moore speelde Jamie Sullivan wiens liefdesbelang was Landon Carter gespeeld door Shane West. Clayne Crawford speelde Dean, de beste vriend van Landon, totdat Landon besluit hun vriendschap te beëindigen omdat hij een pestkop is voor Landon en zijn vriendin Jamie.

Mandy Moore heeft enorm veel succes gehad sinds ze in A Walk to Remember speelde, zowel als actrice en zangeres. Ze heeft vier albums uitgebracht sinds ze in A Walk to Remember speelde (exclusief de twee die ze voorafgaand aan de film uitbracht). Mandy heeft ook een gastrol in meerdere tv-shows; waaronder de sitcom How I Met Your Mother, medisch drama Grey’s Anatomy, evenals animatieshows The Simpsons en Family Guy. Ze uitte ook Rapunzel in Disney's animatiefilm Tangled uit 2010.

Sinds het spelen van de hartenbreker Landon Carter in A Walk to Remember, speelt Shane West de hoofdrol in andere films, zoals de misdaaddramafilm Awakening the Zodiac uit 2017 en de dramafilm Gossamer Folds uit 2019. Hij is ook gecast voor de aankomende films Escape the Field en The Chariot, die momenteel worden gefilmd. Shane speelde ook op de televisieschermen de hoofdpersoon Dr. Ray Barnett in het medische drama ER en speelde een gastrol in het misdaaddrama Gotham.

De overstap naar Clayne Crawford, sinds hij de slechterik Dean speelde in A Walk to Remember, speelde hij in een flink aantal films en tv-shows. Clayne staat bekend om de rol van Martin Riggs in Fox's actiekomedie-tv-show Lethal Weapon, een show gebaseerd op de films met dezelfde naam. Hij speelde ook in de Amerikaanse dramafilm The Killing of Two Lovers uit 2020.

2 Beste John: D. J. Cotrona

Ga verder met de film Beste John, D. J. Cotrona speelde misschien geen hoofdrol in de film, hij speelde de rol van Noodles, een van Savannah's (gespeeld door Amanda Seyfried) studievrienden die Savannah's tas probeerden te redden voordat John (Channing Tatum) tussenbeide kwam. Sinds de hoofdrol in Dear John, heeft D. J. is gegaan om grotere rollen te spelen, zoals het spelen van Super Hero Pedro in Shazam! In 2013 herenigde hij zich met zijn Dear John co-ster Channing Tatum in de militaire sciencefiction G. I. Joe: Vergelding. Hij speelde ook de rol van Seth Gecko in de horrortelevisieserie From Dusk till Dawn: The Series. Hij had ook een terugkerende rol in de actie-misdaadserie L. A.'s Finest totdat deze na twee seizoenen werd geannuleerd.

1 The Last Song: Liam Hemsworth

De laatste persoon op de lijst is Liam Hemsworth's doorbraakrol in de film The Last Song met in de hoofdrol samen met zijn vriendin in de Miley Cyrus in 2010. Na The Last Song kreeg Liam Hemsworth snel een nieuwe hoofdrol in The Hunger Games-trilogie met Gale Hawthrone.

Liam Hemsworth speelde ook in de Amerikaanse sciencefictionfilm Independence Day: Resurgence in 2016. Voordat hij een andere hoofdrol speelde in de romantische komedie Isn't It Romantic uit 2019, speelde hij miljardair Blake. In 2021 kreeg Liam Hemsworth de hoofdrol als Dodge Maynard in de actietelevisieserie Most Dangerous Game, die onlangs is verlengd voor een tweede twee op Roku Channel.

Aanbevolen: