Skins' hoofdcast: wie heeft de meeste rollen gespeeld sinds het einde van de show?

Inhoudsopgave:

Skins' hoofdcast: wie heeft de meeste rollen gespeeld sinds het einde van de show?
Skins' hoofdcast: wie heeft de meeste rollen gespeeld sinds het einde van de show?
Anonim

Een Brits komisch drama rond een disfunctionele groep tieners, Skins volgde drie 'generaties' tieners in de loop van de show die elk met hun eigen problemen te maken hadden. Generatie één verhaallijnen worden verkend door seizoen één en twee, generatie twee verspreidt zich door seizoen drie en vier, en generatie drie door seizoen vijf en zes. De enige keer dat die show ervoor koos om geen nieuwe hoofdpersonages te introduceren, maar zich te concentreren op oudere voormalige personages, was de revival van de serie zeven. (en daarmee hun acteurs) vanwege de harde realiteit van hun verhaallijnen. Daarom hebben fans zich misschien afgevraagd waar hun favoriete tienerfouten nu zijn. Dit zijn de castleden van Skins die sinds de afsluiting de meeste rollen hebben gekregen.

9 Jessica Sula - werkte aan in totaal 13 projecten

Tijdens generatie drie portretteerde Jessica Sula Grace Blood, het lieve en soms verlegen populaire meisje dat dichter bij bad boy metalhead Rich komt te staan dan ze zich ooit had kunnen voorstellen, totdat ze ontdekt dat alles (zelfs liefde) een prijs heeft. Sindsdien is Sula verschenen in 5 films en 7 shows. Ze is vooral bekend van rollen in Split, The Lovers, evenals een hoofdrol in Recovery Road. Ze verscheen ook in Godless (samen met collega Skins alum Jack O'Connell), Scream: Resurrection en Amazon's Panic.

8 Lily Loveless - werkte aan in totaal 14 projecten

Tijdens generatie twee en opnieuw in Skins: Fire speelde Lily Loveless de uitgesproken activiste Naomi Campbell die verliefd wordt op de helft van de Finch-tweeling. Na haar periode in haar oorspronkelijke generatie, hernam Loveless haar rol in het zevende seizoen van de show, dat een hartverscheurende wending in het leven van haar personage afbeeldde waarvoor de actrice zeer werd geprezen. Sindsdien is Lily verschenen in 4 films en 10 tv-shows. Ze is vooral bekend van rollen in The Sarah Jane Adventures, Fear of Water en Netflix's The Stranger.

7 Hannah Murray - werkte aan in totaal 15 projecten

Een deel van Skins' eerste generatie en ook Skins: Pure, Hannah Murray staat bekend als de ditzy Cassie. Sinds haar vertrek uit de show, is Murray verschenen in 11 films en 4 tv-shows. Ze is vooral bekend van God Help That Girl, Bridgend, Detroit en Charlie Says (evenals een deel van haar werk in het theater). Ze is ook verschenen als Gilly in HBO's Game of Thrones en herenigt haar met collega Skins-acteur Joe Dempsie.

6 Kathryn Prescott - werkte aan in totaal 18 projecten

Tijdens de tweede generatie van de show speelde Kathryn Prescott Emily Finch, een verlegen meisje dat vaak in de schaduw leeft van haar meer extraverte tweelingbroer Katie (gespeeld door Kathryns echte tweeling Megan). Wanneer ze merkt dat ze verliefd wordt op een ander meisje, ziet ze dat er meer in het leven is dan iemands kopie zijn en begint ze zichzelf al snel te uiten. Sindsdien is Prescott verschenen in 6 films en 12 tv-shows. Ze is vooral bekend van haar rol in Finding Carter van MTV, waarin ze een jong meisje speelt dat herenigd wordt met haar familie wanneer ze erachter komt dat haar moeder eigenlijk een vrouw is die haar zestien jaar geleden heeft ontvoerd.

5 Dev Patel - Gewerkt aan in totaal 19 projecten

Tijdens de eerste twee seizoenen van de show speelde Dev Patel de lieve maar sociaal onhandige Anwar wiens belangrijkste doel was om seks te hebben, maar die vaak aan de kant kwam te staan voor zijn vrienden (zelfs met inbegrip van homoseksuele beste vriend Maxxie). Na deze rol, samen met zijn doorbraak op het grote scherm in Slumdog Millionaire, heeft Patel aan 14 films en 4 tv-shows gewerkt. Zijn hoofdrollen zijn onder meer Prins Zuko in de live-action The Last Airbender, Alex in The Road Within, en een fictieve versie van wiskundige Srinivasa Ramanujan in The Man Who Knew Infinity. Hij werkte ook aan Hotel Mumbai, The Wedding Guest, The Personal History of David Copperfield en The Green Knight. Hij speelde in Lion, wat hem een BAFTA voor Beste Acteur opleverde (zijn tweede keer dat hij won na zijn debuut in Slumdog Millionaire).

4 Jack O'Connell - werkte aan in totaal 20 projecten

Tijdens generatie twee (en opnieuw in Skins: Rise) speelde Jack O'Connell de stoere kok, die merkt dat hij verliefd wordt op hetzelfde meisje als zijn beste vriend. Sindsdien is O'Connell in 15 films en 5 shows verschenen. Hij is vooral bekend van rollen in de veelgeprezen Starred Up, 71', Money Monster, Jungleland en Little Fish. Hij portretteerde ook de echte oorlogsveteraan Louis Zamperini in de film Unbroken, waarvoor hij een BAFTA-prijs verdiende voor zijn optreden. O'Connell verscheen ook in de shows Godless, North Water, en zal verschijnen in de komende miniserie SAS: Rogue Heroes.

3 Kaya Scodelario - werkte aan in totaal 20 projecten

Kaya Scodelario is het enige hoofdpersonage dat in meerdere generaties verschijnt naast de revival van serie zeven. Ze is vooral bekend om haar rol als Effy Stonem. Het kleine zusje van de voormalige hoofdrolspeler Tony, Effy is mooi en populair, maar niet alles is zo perfect als op het eerste gezicht lijkt, want iedereen heeft een verborgen duisternis (en Effy heeft misschien meer dan je denkt). Sinds haar verschijning in de eerste vier seizoenen samen met haar vergelding van de rol in Skins: Fire, heeft Kaya aan 16 films en 4 televisieshows gewerkt. Ze is vooral bekend van haar rollen in de serie The Maze Runner, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, Crawl en het langverwachte aankomende Resident Evil: Welcome to Racoon City. Ze verscheen ook als Kat Baker in Spinning Out van Netflix en in de miniserie The Pale Horse uit 2020.

2 Joe Dempsie - werkte aan in totaal 23 projecten

Tijdens de eerste generatie speelde Joe Dempsie de lieve doof-stoner Chris totdat een zeldzame medische aandoening ervoor zorgde dat hij vroegtijdig vertrok in seizoen twee. Sindsdien is Dempsie verschenen in 7 films en 16 afzonderlijke shows. Hij staat algemeen bekend om zijn rol als Gendry in de superhit-fantasyserie Game of Thrones. Andere optredens van Dempsie zijn onder meer One For The Road, The Damned United, Dark River en Been So Long. Hij was ook kort te zien in shows als Doctor Who, Merlin, Deep State en speelde een hoofdrol in Pieces of Her uit 2021.

1 Nicholas Hoult - werkte aan in totaal 30 projecten

De eerste twee seizoenen van de serie speelde Nicholas Hoult Tony Stonem, een knappe en slimme tiener die meestal krijgt wat hij wil met alle mogelijke middelen (maar hij kan maar beter uitkijken omdat karma misschien net om de hoek is). Sinds zijn periode als deze zorgeloze jongen is Hoult verschenen in 25 films en 5 tv-shows. Hij is vooral bekend om zijn rollen als Hank McCoy in X-Men: First Class (en hij zal zijn rol in 4 daaropvolgende films hernemen), het titulaire personage in Tolkien, R in Warm Bodies en Peter III in The Great. Hij verscheen ook in A Single Man waardoor hij genomineerd werd voor een BAFTA, Jack The Giant Slayer, en They Who Wish Me Dead.

Aanbevolen: