The Office'-cast: wie heeft de meeste rollen gespeeld sinds de show eindigde?

Inhoudsopgave:

The Office'-cast: wie heeft de meeste rollen gespeeld sinds de show eindigde?
The Office'-cast: wie heeft de meeste rollen gespeeld sinds de show eindigde?
Anonim

The Office is een van de meest geliefde series in de geschiedenis van de televisie. Met zijn cast van griezelige, grillige personages en zijn verhaal over een worstelend papierbedrijf dat wanhopig probeerde het hoofd boven water te houden terwijl ze werden gefilmd voor een documentaire, was het zeker een langlopende hit. Hoewel de maffe capriolen van ene Michael G. Scott niet meteen met succes werden begroet, kwam de show uiteindelijk tot zijn recht en werd een op hol geslagen hit.

Sinds de finale van de show zijn de sterren allemaal verspreid en zijn ze hun eigen weg gegaan. Maar van alle The Office-acteurs die ons een weg wisten te banen naar onze woonkamers en harten, welke van hen heeft de meest legendarische post-Office-carrière gehad?

8 Craig Robinson (21 films, 19 tv-shows)

Craig Robinson heeft geen tekort aan rollen gehad sinds The Office in 2013 eindigde. Hij zal in alles verschijnen, van Hot Tub Time Machine 2naar Ghosted , de voormalige Darryl Philbin heeft het behoorlijk druk gehad in zijn postkantoordagen (de show… hij was nooit een post- vervoerder). Robinson maakt een nogal forse naam voor zichzelf en blijft jaar na jaar te zien in komische juweeltjes, zowel op het grote scherm als in de wereld van de tv-serie.

7 Ed Helms (21 films, 12 tv-shows)

Ed Helms was zeker geen onbekende in prominente hoofdrollen tijdens het portretteren van Andy Bernard op The Office. Evenzo heeft de acteur een overvloed aan succes gehad na het einde van de geliefde serie. Starend naast Christina Applegate in Vacation, het scherm delen met Patti Harrison of sterk staan met mensen als Owen Wilson en Glen Close in Father Figures, is de "Nard Dog" blijven schitteren en bloeien.

6 Rainn Wilson (19 films, 16 tv-shows)

Met een portret van ieders favoriete karatehakken, bietenteelt, papierverkoper, maakte Rainn Wilson 9 jaar lang de rol van Dwight K. Schrute de zijne. In die tijd wedijverde Wilsons populariteit soms met die van Steve Carells Michael Scott. In de jaren die volgden op het einde van The Office, nam Rainn echter dezelfde charme en griezelige aard aan die zijn rol als Dwight zo populair maakten en gebruikte het als smaakmaker voor toekomstige rollen. Met de hoofdrol in het moordende haaien-epos The Meg en zijn niet-komische kant laten zien in Don't Tell A Soul, heeft Wilson het behoorlijk druk gehad na zijn tijd bij Dunder Mifflin.

5 John Krasinski (15 films, 7 tv-shows)

John Krasinski won de harten van fans als de sympathieke goofball, Jim Halpert Krasinski is verder gaan schitteren in een groot aantal high- profielrollen, waarvan niet de minste de nieuwste Jack Ryan is. De charme en het charisma van John zijn na zijn dagen als grappenmaker op het kantoor overgedragen naar al zijn volgende rollen, en hij blijft nuance toevoegen aan elk van de personages die hij portretteert.

4 Steve Carell (16 films, 4 tv-shows)

Michael G. Scott, rechercheur Michael Scarn, Michael… Scotch, welke naam hij ook koos, fans waren net zo dol op de regionale manager van het worstelende papierbedrijf. Steve Carell was het fundamentele ingrediënt dat The Office liet werken. Zijn onwetende, onwetende maar charmante kijk op het karakter van Scott was niet alleen geliefd bij fans, maar ook bij critici. Zijn post-Office (niet dat weer) carrière was een ontmoeting met veel succes met gedenkwaardige rollen zoals John du Pont in het tragische waargebeurde verhaal Foxcatcher. Carell blijft zijn veelzijdigheid als acteur tonen, terwijl hij zich vaak overgeeft aan de prachtige eigenzinnigheid die hem tot een ster maakte.

3 Mindy Kaling (9 films, 10 tv-shows)

Mindy Kaling's run als de vage, door Ryan geobsedeerde Kelly Kapoor was een leuke en gedenkwaardige rol die de acteur in de harten van miljoenen Office-fans plaatste. Net als Steve Carell, zou Mindy de show voor het einde verlaten, alleen om op te komen dagen voor de finale. Na haar vertrek zou Kaling te zien zijn in hits als Ocean's 8 en Late Night, om er maar een paar te noemen. De jaren na The Office zijn aardig geweest voor de ster van The Mindy Project, na haar rol als klantenservicemedewerker van Dunder Mifflin, Scranton.

2 Jenna Fischer (4 films, 8 tv-shows)

De levensvatbare, gezonde kunststudente die Pam Beasley was, werd prachtig geportretteerd door Jenna Fischer voor het geheel van The Office's 9 jaar. Fischer, die de verbeelding (en harten) van fans wist te vangen met haar romance met John Krasinski's Jim, was een van de meer geaarde personages van de show. Jenna ging verder met te zien zijn in Brad's Status en The 15:17 To Paris na haar Office-run. Zonder tekenen van vertraging kunnen fans Jenna nog jaren verwachten.

1 B. J. Novak (5 films, 5 tv-shows)

B. J. Ryan Howard van Novak was de overtreffende schurk van The Office. Het eens met grote ogen maar cynische personage was soms zowel geliefd als verafschuwd door fans van de show. In de voetsporen van zowel Mindy Kaling als Steve Carell, verliet Novak de show voor de finale, om terug te keren voor een cameo in de laatste aflevering. B. J. ging door na de finale van The Office om in verschillende films te spelen, zoals The Amazing Spider-man 2 en The Founder.

Aanbevolen: