De cast van 'The First Lady', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'The First Lady', gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'The First Lady', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

The First Lady is een nieuwe drama-tv-serie die voor het eerst werd uitgezonden op 17 april 2022. Hoewel er verschillende shows en films zijn die historisch leiderschap documenteren, of het nu een mockumentary of gewoon historische fictie is, is dit een van de eerste releases die het verhaal vertelt door de ogen van de vrouwen in het Witte Huis.

Deze serie bracht een getalenteerde cast voort, variërend van acteurs die tientallen jaren in Hollywood hebben doorgebracht met tientallen projecten tot degenen die relatief nieuw zijn en deze titel gebruiken als hun doorbraakrol. Hier is de cast van The First Lady gerangschikt op hun huidige vermogen.

8 Lily Rabe heeft een nettowaarde van $2 miljoen

Lily Rabe is actrice sinds het begin van de jaren 2000 en begon haar carrière in de film Never Again. Hoewel ze was ingehuurd om 'Lorena 'Hick' Hickock' te spelen in The First Lady, werd Rabe beroemd door de populaire televisieserie American Horror Story. Tussen haar werk aan grote films zoals Miss Stevens en No Reservations, heeft Lily een nettowaarde van $ 2 miljoen kunnen vergaren.

7 Aaron Eckhart heeft een nettowaarde van $12 miljoen

Aaron Eckhart werd ingehuurd om de rol van "Gerald Ford" in The First Lady te spelen. Hij is in Hollywood sinds 1992, toen hij acteerde in de film Double Jeopardy. Hoewel hij voor meer dan 50 projecten is aangenomen, is zijn meest opvallende rol in The Dark Knight in 2008. Eckhart heeft momenteel zes werken in uitvoering, van pre-productie tot post-productie, wat zijn nettowaarde op $ 12 miljoen brengt.

6 Dakota Fanning heeft een nettowaarde van $12 miljoen

Dakota Fanning groeide op op onze schermen, te beginnen in Hollywood toen ze nog maar vier jaar oud was. Voordat ze bij The First Lady kwam, was ze betrokken geweest bij grote franchises zoals Disney voor Kim Possible: A Stitch in Time en Lilo & Stitch 2, de Twilight-saga en Oceans 8. Ze heeft recentelijk "Susan Elizabeth Ford" gespeeld in deze serie en werkt momenteel aan nog twee projecten, waardoor haar vermogen naar $ 12 miljoen stijgt.

5 Ellen Burstyn is $20 miljoen waard

Misschien komt een van de meest indrukwekkende cv's van Ellen Burstyn, die in deze show "Sara Delano Roosevelt" belichaamt. Ze is ingehuurd in meer dan 150 projecten sinds ze haar acteercarrière in 1958 begon, waaronder het werken aan de film The Baby-Sitters Club, Interstellar, The Age of Adaline en de film The Exorcist uit 1973. Burstyn's nettowaarde is nu $ 20 miljoen, en ze werkt momenteel aan nog vier films, waaronder een vervolg / remake van The Exorcist.

4 Viola Davis heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen

Viola Davis werd ingehuurd om de beruchte "Michelle Obama" in deze serie te spelen. Ze acteert al meer dan twee decennia, boekte rollen in Knight and Day, Eat Pray Love, Suicide Squad, en het meest herkenbare speelde ze in How to Get Away with Murder. Davis heeft vier projecten in de maak, waarvan er minstens één later dit jaar zal uitkomen. Haar nettowaarde bedraagt nu $ 25 miljoen.

3 Gillian Anderson heeft een nettowaarde van $40 miljoen

Gillian Anderson is vooral bekend van haar werk aan de geliefde tv-serie The X-Files. Ze speelt nu de rol van "Eleanor Roosevelt" in The First Lady en brengt tientallen jaren ervaring met zich mee. Haar nettowaarde van $ 40 miljoen wordt toegeschreven aan de populaire titels waar ze deel van uitmaakte, zoals Netflix'sSex Education, The Crown en Hannibal. Anderson heeft ook twee films en een videogame in de maak, en de films zullen later dit jaar worden uitgebracht.

2 Kiefer Sutherland heeft een netto waarde van $100 miljoen

The First Lady is het 101-project waaraan Kiefer Sutherland heeft gewerkt sinds hij bij Hollywood kwam, in de rol van 'Franklin D. Roosevelt.” Een van zijn meest bekende rollen komt van de televisieserie 24 en de spin-off-serie 24: Live Another Day, evenals de talloze films van de franchise. Sutherland werkt nu aan een korte film en zijn vermogen zit momenteel op een comfortabele $ 100 miljoen.

1 Michelle Pfeiffer is $ 250 miljoen waard

Het rijkste castlid van The First Lady is Michelle Pfeiffer, die 'Betty Ford' speelt. Ze heeft gedurende haar hele carrière in een aantal grote franchises gespeeld, waaronder meerdere Marvel-films als 'Janet Van Dyne/The Wasp' in Disney's Maleficent: Mistress of Evil, de musicalfilm Hairspray, en DC's Batman keert terug als 'Catwoman'. Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat ze een nettowaarde van $ 250 miljoen heeft gekregen, en nog steeds aan het klimmen is.

Aanbevolen: