Future Trolls Will Smith door de verkoop van hoodies van 'Ik hang liever met Jada

Inhoudsopgave:

Future Trolls Will Smith door de verkoop van hoodies van 'Ik hang liever met Jada
Future Trolls Will Smith door de verkoop van hoodies van 'Ik hang liever met Jada
Anonim

Jada Pinkett Smith maakte van haar seksleven een openbaar onderwerp toen ze vorige week details van haar persoonlijke leven op Red Table Talk uitzond, en kort daarna begonnen een reeks memes online hun ronde te doen. Een van hen suggereerde dat Will Smith meer tijd zou doorbrengen met een van de meest beruchte playboys, Future. Onmiddellijk na het zien van deze meme, reageerde Future door te zeggen: "Ik hang liever met Jada op", en nu verschijnt die slogan op een verscheidenheid aan kledingstukken die hij verkoopt. De reputatie van Will Smith werd gesleept toen Jada onthulde dat ze problemen hadden in de slaapkamer, en dingen werden steeds erger voor hem toen Future hem in het gezicht lachte en verklaarde dat hij 'liever met Jada zou blijven hangen.'Een echte zakenman in hart en nieren, en met absoluut geen respect voor de gevoelens of reputatie van Will Smith, heeft Future deze diss nu naar een heel nieuw niveau getild. Hij grijpt nu het moment aan door hoodies en merchandise met die slogan te verkopen.

Jada opende de deur over het beledigen van Will Smith

Jada Pinkett Smith had de problemen in haar slaapkamer waarschijnlijk voor zichzelf moeten houden, of op zijn minst meer discretionair moeten zijn door haar grieven niet in de lucht te brengen zodat miljoenen fans het kunnen horen.

Ze trok de verkeerde aandacht toen ze haar forum op Red Table Talk gebruikte om aan te geven dat haar seksleven met Will Smith ontbrak. Ze zei het niet met die precieze woorden, maar fans legden zeker de puzzelstukjes in elkaar toen haar werd gevraagd of ze haar seksleven na zoveel jaar huwelijk in stand hield, en ze antwoordde door te zeggen: "het is moeilijk."

Dit opende de deur voor trollen en de naam van Will Smith wordt overal op sociale media gesleept. Nadat een meme suggereerde dat Will het een en ander zou kunnen leren van Future's vaardigheden in de slaapkamer, dacht Future dat hij iets aan het gesprek zou toevoegen en nam hij het slepen van Will's naam in eigen handen.

Future Cashes In

Mensen suggereren dat Will Smith met Future moet omgaan om wat vaardigheden op te doen tussen de lakens, maar Future heeft andere plannen. Hij deelt liever wat tijd met Jada Pinket Smith, en met een snelle, terughoudende zet heeft hij die boodschap verspreid over merchandise die nu te koop is.

Monopolis op dit moment heeft hij een verscheidenheid aan hoodies en uitrusting uitgebracht met de gedrukte woorden; 'Ik hang liever bij Jada' lag languit over hen heen. De producten kunnen nu van zijn website worden gekocht; shopfbh.com, en verkopen voor $60 per stuk.

Fans lachen natuurlijk goed uit ten koste van Will Smith.

Aanbevolen: