20 filmsterren die nu liever gamen

Inhoudsopgave:

20 filmsterren die nu liever gamen
20 filmsterren die nu liever gamen
Anonim

Als mensen aan gamers denken, stellen ze zich meestal een tiener met hoodie voor die in de kelder van zijn ouders zit en Mountain Dew drinkt, terwijl hij met anderen communiceert via zijn headset. Hier is het ding - Hoewel dit misschien een decennium of twee geleden waar was, hebben mensen die nog steeds zo denken en stereotype gamers het helemaal mis!

Videogames zijn de afgelopen tien jaar zo mainstream geworden dat het niet langer alleen voor de nerds is: het is voor iedereen. Zelfs beroemdheden uit de A-lijst zijn de gamecultuur gaan omarmen - sommigen van hen beschouwen zichzelf zelfs als hardcore gamers. We hebben een lijst samengesteld met beroemdheden die absoluut niets liever zouden willen dan op dit moment een controller op te halen.

20 Olivia Munn

The X-Men: Apocalypse Actrice houdt van first-person shooter-games en heeft toegegeven de populaire Assassins Creed te spelen, hoewel ze ook dagelijks een trivia-game speelt genaamd Category Quiz. Munn is ook een grote fan van Rock Band en Guitar Hero. Wauw! Als dat geen passie is, dan weten we het ook niet meer.

19 Ice-T

Deze iconische rapper die acteur werd, is ook een hardcore gamer en heeft zijn stem geleend aan zowel GTA: San Andreas als Gears of War 3. Toen een fan hem vroeg of hij een multi-console gamer was of er gewoon een had waar hij trouw aan was, antwoordde hij: "Ik heb beide… maar ik heb ze allemaal gehad… Atari, Sega, Nintendo… ik had vroeger arcade Mortal Kombat en Virtua Fighter bij mij thuis in LA."

18 Felicia Day

Felicia is een fervent gamer die vooral bekend staat om haar webshow The Guild waarin ze acteert, schrijft en produceert. Het resulteerde ook in haar YouTube-kanaal Geek and Sundry. De actrice en producer heeft haar stem geleend aan videogames zoals Dragon Age II, Guild Wars 2 en Fallout: New Vegas.

17 Will Arnett

Will Arnett is een grote fan van Call of Duty. Hij zei: Ik beschouw mezelf als een gamer. Als je kijkt naar de tijd die je aan gamen besteedt, in vergelijking met andere uitgaansgelegenheden, of het nu tv-kijken of films kijken is; voor mij besteed ik waarschijnlijk meer tijd aan gamen. Ik wil dat mijn videogames leuk zijn. Je realiseert je dat videogames een echte uitlaatklep zijn die serieus genomen moet worden.”

16 Snoop Dogg

The Dogg Father staat niet alleen bekend om het maken van hits in de studio, hij is ook een ondernemer die zijn eigen eSports-competitie heeft gelanceerd. Wat je waarschijnlijk niet wist, is dat hij ook een fervent gamer is. Hij plaatst vaak clips op zijn Instagram van hem en zijn vrienden die de Madden-voetbalwedstrijden spelen. We nemen aan dat hij duidelijk liever aan het gamen is dan de wereld te veroveren.

15 Michelle Rodriguez

We vonden Michelle voor het eerst leuk in The Fast and Furious en onze obsessie groeide toen we hoorden dat ze een fervent gamer was. De actrice gaf toe op jonge leeftijd door haar broer in aanraking te zijn gekomen met videogames. Ze groeide op met Doom en speelt nu Call of Duty.

14 Jessica Alba

Het is misschien vanzelfsprekend, maar de Wii was een behoorlijke eenheid voor videogames. Jessica Alba zei ooit in reactie op de Wii: "Ik ben opgegroeid met Bomberman en Pac-Man en Super Mario Bros. en Zelda, waar je een kleine jongen had die nauwelijks kon lopen en de muziek was als doot … doot … doot … Ik heb net de Wii en dat is leuk. Ik speel alle Wii Sports-spellen, zoals bowlen, tennis en honkbal. Dat is heel leuk."

13 Zachary Levi

We waren het meest verliefd op Zachary toen hij Chuck speelde in de gelijknamige serie en het lijkt erop dat hij veel gemeen heeft met zijn personage op het scherm - hij is ook een gamer in het echte leven! Zucht! Hij noemt Call of Duty, Battlefield en Destiny als een van zijn favorieten.

12 Aisha Tyler

Aisha is niet alleen een getalenteerde komiek, regisseur en presentator van een talkshow, maar ook een fervent gamer. Ondanks het feit dat ze een niet zo warme reactie krijgt van sommige facties van de online gaming-gemeenschap, laat ze zich hierdoor niet afleiden. Een paar jaar geleden schreef Tyler een gedicht op Facebook met de titel "Dear Gamers" voor critici die niet geloofden dat ze een "echte gamer" was.

11 Justin Theroux

De acteur is een Call of Duty-fan die al jaren gamet en zegt dat het handig is op sets omdat het de verveling op afstand houdt. Hij werkt ook vaak samen met Will Arnett, Jason Bateman en een paar andere beroemde vrienden om videogames te spelen via Xbox Live. Mogen we met jullie meedoen?

10 Megan Fox

De schoonheid van Transformers heeft bekend Halo te spelen op Xbox Live en zegt: "Ik ben volledig verslaafd aan die game. Het is ziek. Ik speel meestal online en (andere gamers) hebben geen idee. Ze maken ook grapjes over mijn gamertag, omdat het grappig is." Hoe geweldig zou het zijn om tegen haar te spelen?

9 Samuel L Jackson

Van met godslastering beladen dialoog tot een ooglapje - Samuel L Jackson heeft alle soorten filmrollen gespeeld. Deze multi-getalenteerde superster is verschenen in meer dan 100 films, maar dat is niet alles! Hij is ook een gamer - hij houdt van actiegames zoals Assasin's Creed en Grand Theft Auto: San Andreas, in de laatste waarvan hij agent Frank Tenpenny inspreekt.

8 Rhonda Rousey

UFC bantamgewicht kampioen "Rowdy" Ronda Rousey AKA de "slechtste vrouw ter wereld" is ook een fervent gamer. Ze onthulde dat ze elke generatie Pokémon bezat sinds het begin op de originele Game Boy, en zelfs een Pokémon-forum modereerde in haar tienerjaren. Tegenwoordig geniet Rhonda vooral van games als World of Warcraft en Mortal Kombat, waarvan ze in de laatste een personage vertolkt.

7 Vin Diesel

De Fast and the Furious-ster is een oude Dungeons & Dragons-speler. In feite was hij een gamer lang voordat hij de status van filmster bereikte. Krijg dit, Vin speelt zowel pc- als consolegames. Kan deze man nog cooler worden? Hij kan eigenlijk… Hij heeft een gamingbedrijf opgericht: Tigon Studios.

6 Mila Kunis

Ze begon als Jackie in That '70s Show en won wereldwijd harten met haar aanstekelijke karakter. Wist je dat ze een gamer is? Ze staat bekend om het spelen van World of Warcraft en gaf toe dat ze haar vrienden meesleepte in het spel om de hele dag sessies te spelen. Ze staat ook bekend om het spelen van Call Of Duty.

5 Jack Zwart

Deze grappige man heeft een aantal interessante bijdragen geleverd aan de videogame-industrie door een YouTube-kanaal te lanceren dat gedeeltelijk aan gaming is gewijd. Het kanaal, Jablinski Games, heeft meer dan 2,5 miljoen abonnees gescoord - dat is enorm! Black vertolkt ook de hoofdpersoon in de game Brutal Legend! Hoe cool is dat?

4 Rosario Dawson

Rosario is al sinds haar kindertijd een fan van games en heeft zelfs een aantal videogamepersonages ingesproken. In 2015 gaf Dawson toe: "Om de verscheidenheid aan personages en diversiteit aan personages te hebben die nu beschikbaar zijn, is het van gamers en de vraag van het publiek", zegt ze."Ze luisteren en maken geweldige games voor ons."

3 Henry Cavill

Wat kan de Man van Staal nog cooler maken dan hij al is? Je raadt het al, zijn passie voor gamen. Superman is een World Of Warcraft-speler. Dit kostte hem zelfs bijna zijn opvallende rol in Man of Steel. Hij was bezig World of Warcraft te spelen toen hij het telefoontje kreeg van regisseur Zack Snyder die hem de rol aanbood, maar besloot het te negeren ten gunste van het spel.

2 Jenny McCarthy

Jenny is een gamer en onthulde dat ze op achtjarige leeftijd Pac-Man begon te spelen. Ze kwam ook met haar eigen game, Your Shape featuring Jenny McCarthy, voor Nintendo Wii in 2009. Ze zei dat videogames een geweldig platform zijn om volwassenen en kinderen te bereiken die geïnteresseerd zijn in fitness.

1 Daniel Craig

De James Bond-acteur is een enorme fan van videogames, met Halo als een van zijn favorieten en hij heeft verklaard dat online gamen hem helpt zich voor te bereiden op zijn grote filmrollen. Hij zou duidelijk willen dat hij meer kon spelen en onthulde: "Ik kan ze niet altijd spelen, want als ik dat deed, zou ik niets anders doen."

Bronnen: Kotaku.com, Thebrofessional.net, Gamespot.com, GamesRadar.com, GamerRevolution.com

Aanbevolen: