15 redenen waarom we liever de originelen kijken dan The Vampire Diaries

Inhoudsopgave:

15 redenen waarom we liever de originelen kijken dan The Vampire Diaries
15 redenen waarom we liever de originelen kijken dan The Vampire Diaries
Anonim

The Original-familie heeft enkele van de beste schurken die The Vampire Diaries in hun show hebben gehad. Fans werden verliefd op Klaus, Elijah en Rebekah Mikaelson vanaf het moment dat we hun personages in seizoen 3 ontmoetten. Nadat ze de show hadden verlaten, begon het bergafwaarts te gaan voor TVD.

Natuurlijk waren hun personages zo geliefd dat ze erin slaagden hun eigen spin-offserie te landen. Terwijl The Vampire Diaries zich richtte op middelbare scholieren en liefdesdriehoeken, bleek The Originals meteen iets heel anders te zijn. Het was een show over vampiers die het omarmden om duizenden jaren oud te zijn in plaats van naar de middelbare school te gaan, en het draaide om een gecompliceerd gezin.

The Vampire Diaries zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Zonder TVD zouden er geen Originals zijn. Maar het v alt niet te ontkennen dat er veel redenen zijn waarom The Originals veel beter is dan The Vampire Diaries ooit had kunnen dromen, en we gaan je vertellen waarom.

15 Het waardeert het belang van familie

Hoe graag The Vampire Diaries zich ook richtte op familie, ze veranderden het meestal in een negatief aspect dat draaide om verlies en rouw. The Originals daarentegen waarderen familie boven elk ander aspect van de show. Ze zijn een familie die alles zou doen om elkaar te redden.

14 Het vervolgt met TVD-personages nadat TVD is geëindigd

The Vampire Diaries eindigde voordat The Originals dat deed, dus het was leuk om enkele personages uit TVD na de finale op The Originals te zien verschijnen. The Originals geeft fans een beeld van het leven in Mystic Falls nadat TVD was afgelopen, en we kregen ook een reünie te zien tussen ieders favoriete schip - Caroline en Klaus.

13 We krijgen meer te zien van de originele familie

Het lijdt geen twijfel dat de beste seizoenen van The Vampire Diaries de weinige waren waarin de oorspronkelijke familie betrokken was. Toen ze de show verlieten, begon het minder interessant te worden. De originelen hebben iets wat TVD niet in elk seizoen had: Klaus, Elijah en Rebekah.

12 Elena is niet het middelpunt van de show

The Vampire Diaries draaide volledig om Elena Gilbert. Haar vrienden en familie hebben zoveel opgeofferd om haar te redden. Op The Originals is er geen Elena Gilbert, en in plaats daarvan draait het vooral om het redden van Hope Mikaelson. Het verschil is dat Hope een baby is die het waard is om gered te worden.

11 Het is veel volwassener dan TVD

The Originals heeft veel meer geweld en is tien keer intenser dan TVD. Klaus is de slechterik en hij blijft de hele show de slechterik (in tegenstelling tot Damon Salvatore). The Originals is veel donkerder en volwassener dan The Vampire Diaries ooit was.

10 Er zijn geen dubbelgangers meer

Nina Dobrev verscheen kort als Tatia in The Originals, maar verder is er geen sprake van dubbelgangers in de show. Op TVD werd de verhaallijn van de dubbelganger misselijkmakend, waarbij Nina Dobrev 3 verschillende personages speelde en Stefan willekeurig ook een dubbelganger. Het is leuk om daar een pauze van te nemen op The Originals.

9 Er zijn veel meer heksen bij betrokken

Behalve de Bennett-heksen en de Gemini-tweeling, waren er maar heel weinig heksen op The Vampire Diaries, wat een manier is waarop The Originals zeker verschilt. Heksen spelen een grote rol in The Originals, waarbij zelfs belangrijke leden van de familie magie kunnen gebruiken vanwege hun heksenafkomst.

8 Het richt zich meer op actie dan romantiek

The Vampire Diaries ging helemaal over een liefdesdriehoek, tot het punt dat het vermoeiend werd om koppels constant uit elkaar te zien gaan en weer bij elkaar te komen. The Originals focust niet zo veel op het romantische aspect als de bovenliggende show, in plaats daarvan zien we veel meer magie en actie.

7 Het is niet repetitief zoals TVD was

The Vampire Diaries had de neiging om door de seizoenen heen veel aspecten van de show te herhalen, zoals Elena die tussen Stefan en Damon werd verscheurd, vampiers die hun emotionele schakelaar uitzetten, familieleden die overlijden… The Originals herha alt zichzelf niet, waardoor het zo veel gemakkelijker was om naar te kijken.

6 Weerwolven spelen een grotere rol in het verhaal

Weerwolven namen zeker de achterbank in The Vampire Diaries, vooral wanneer hybriden erbij betrokken raakten. Tyler was uiteindelijk de enige weerwolf die nog over was in de show (en hij was een hybride), maar toen vertrok hij ook. The Originals is veel consistenter met zijn weerwolven, waarbij meerdere packs deel uitmaken van het verhaal.

5 Het is veel inclusief

The Vampire Diaries was niet zo open met zijn personages als The Originals was. The Originals gaven kijkers meer gemoderniseerde personages die divers waren en inclusief LGBT-relaties en mensen van kleur. Er waren meerdere kleurkarakters, in tegenstelling tot TVD die eigenlijk alleen Bonnie had. Het had ook meerdere personages die deel uitmaakten van de LGBT-gemeenschap, terwijl TVD er geen had.

4 De originelen zijn niet zo overdreven dramatisch

The Originals is minder een tienerdrama dan The Vampire Diaries. Om te beginnen gaan de personages niet naar de middelbare school, overlijden personages niet zo vaak en wordt er niet om de andere aflevering gehuild zoals op TVD. Het is nog steeds een dramashow, maar het overdrijft niet.

3 Vampieren schakelen hun emoties niet langer uit

Personages die hun emoties uitzetten, gebeurde bijna elk seizoen in The Vampire Diaries, en het werd heel snel vervelend. Het was altijd hetzelfde - ze zetten het uit, werden kwaadaardig en toen moest iemand hun emoties terug oproepen. Gelukkig laat The Originals de "emotieschakelaar" vallen en richt zich op echte problemen.

2 Het heeft een beter laatste seizoen

Het laatste seizoen van The Vampire Diaries miste veel in vergelijking met de vroege seizoenen van de show. Het verloor de hoofdrolspeelster en het voelde alsof het zijn richting verloor, van een show over een liefdesdriehoek tot het verliezen van een sleutelfiguur in die driehoek. The Originals voelden veel meer gepland en het laatste seizoen was consistent met alles wat we in de show hebben gezien.

1 Het heeft niet te veel seizoenen gesleept

The Vampire Diaries duurde 8 seizoenen en werd zelfs uitgezonden nadat de hoofdrolspeelster (Nina Dobrev) de show verliet. Soms kon je zien dat TVD bijna geen ideeën meer had. The Originals hadden slechts 5 seizoenen en hadden niet één keer het gevoel dat het sleepte. Het vertelde het verhaal dat verteld moest worden en eindigde op het juiste moment.

Aanbevolen: