Ontmoet de sterren van de verkoop van de spin-off van Sunset, de verkoop van de OC

Inhoudsopgave:

Ontmoet de sterren van de verkoop van de spin-off van Sunset, de verkoop van de OC
Ontmoet de sterren van de verkoop van de spin-off van Sunset, de verkoop van de OC
Anonim

Selling Sunset is een van Netflix's top realityshows. Het volgt de makelaars van de Oppenheim Group in Los Angeles en toont de prachtige huizen uit de hogere klasse waarmee de makelaardij werkt en het drama dat ontstaat onder de makelaars. Fans konden geen genoeg krijgen van het drama tussen Christine Quinn en de rest van de agenten op kantoor. De show was zo succesvol voor zowel de Oppenheim Group als Netflix dat er nu een spin-off komt met de titel Selling The OC met een geheel nieuwe cast en nieuw drama.

De spin-off zal zich richten op het nieuwe kantoor van de Oppenheim Group in Orange County. Terwijl de tweeling Jason en Brett van Oppenheim heen en weer zal stuiteren tussen kantoren, heeft zich een hele nieuwe reeks makelaars bij het OC-kantoor aangesloten. Dit zijn de sterren van de aankomende Netflix-show Selling The OC.

8 Wie zijn alle Alexandra's?

Er zijn drie schokkende makelaars die zich aansluiten bij Selling The OC, die Alexandra heten. Alexandra Hall, Alexandra Rose en Alexandra Jarvis worden allemaal makelaars in het nieuwste kantoor van de Oppenheim Group. Hall is een vooraanstaande makelaar met een achtergrond in interieurontwerp, terwijl Rose een professionele achtergrond heeft in verkoop en klantenservice.

Jarvis is niet alleen makelaar, maar ook praktiserend advocaat. Ze heeft ook een vriendschap met Chelsea Lazkani van Selling Sunset, die een goede band heeft met Christine Quinn en de deur voor kijkers opent om een deel van de originele cast in de spin-off te zien.

7 Wie is Tyler Stanaland?

In tegenstelling tot het kantoor in Selling Sunset, zal het kantoor van Selling The OC veel mannelijke makelaars bevatten. Dit is een grote verandering voor Netflix, aangezien zowel Selling Sunset als de spin-off die zich afspeelt in Florida, genaamd Selling Tampa, voornamelijk vrouwelijke makelaars bevatten. Tyler Stanaland is een van hen. Hij is een makelaar van de vijfde generatie en kreeg zijn rijbewijs toen hij nog maar 18 jaar oud was.

Stanaland is ook een zeer ervaren surfer. Hij is een voormalig professioneel surfer en reed met Team Catch Surf in The World Soft Board League.

6 Wie zijn voormalige modellen Polly Brindle en Austin Victoria?

Polly Brindle is een voormalig model uit Noord-Engeland. Nadat ze op haar vijftiende werd gescout, werkte ze twee decennia in de industrie. Ze werkte voornamelijk als model in Londen, Parijs, Milaan en Barcelona. Ze verhuisde in 2011 naar Los Angeles. Nadat ze model was geweest, maar voordat ze bij de Oppenheim Group kwam, werkte Brindle voor een luxe kledingmerk en een architectenbureau als respectievelijk senior business manager en manager. Ze heeft onlangs haar vastgoedlicentie verworven en is begonnen met werken in Newport voor de Oppenheim Group.

Austin Victoria is nog een ander voormalig model om lid te worden van de Oppenheim Group. Het vastgoedbedrijf kiest duidelijk graag aantrekkelijke makelaars voor hun bedrijf. Victoria is ook de echtgenoot van Lisa Victoria en de vader van twee prachtige dochters. Zijn modellencarrière omvat het zijn van een wereldwijd model voor Wilhelmina International, maar ook als onderdeel van Armani Exchange en American Eagle.

5 Wie is Lauren Brito?

Lauren Brito geeft Mary Fitzgerald van Selling Sunset een run voor haar geld als de meest succesvolle agent bij de Oppenheim Group. Sinds Brito in 2017 makelaar werd, heeft het maar liefst 150 panden gesloten. Misschien overtreft ze Fitzgerald en wint ze de baas als favoriet bij de makelaardij.

Brito is behoorlijk professioneel. Ze heeft uitgebreide kennis van operations management, marketing, klantrelaties en nog veel meer. Ze is zeker een kracht om rekening mee te houden!

4 Wie is Kayla Cardona?

Kayla Cardona is een bekroonde makelaar. Voordat ze bij de Oppenheim Group kwam, stond ze in de top 1% van makelaars op de onroerendgoedwebsite Zillow. De trailer voor Selling The OC belicht de aanbiedingen van Cardona, met name een grote aanbieding die ze vroeg in het seizoen lijkt te verwerven.

Fans zullen moeten wachten tot Netflix het eerste seizoen van Selling The OC uitbrengt om te zien wat voor soort eigendom Cardona in handen kon krijgen en wat voor commissie ze uit de verkoop zal halen.

3 Wie is Gio Helou?

Gio Helou is een andere mannelijke agent die de Oppenheim-tweeling Jason en Brett verwierven voor het Orange County-kantoor van de Oppenheim Group. Helou was zelfs de eerste agent die ze rekruteerden voor de spin-off. Hij heeft een achtergrond in woningbouw. Voordat Helou in de vastgoedsector kwam werken, werkte hij als filmmaker.

Helou is zeker een agent die de klus wil klaren. In de teaser-trailer van Selling The OC horen kijkers hem zeggen: "Ik wil echt iedereen laten zien dat dit het niveau is waarin ik speel en dat ik niet met me wil neuken." Collega-agenten van de Oppenheim Group willen misschien uit zijn buurt blijven.

2 Wie is Brandi Marshall?

Brandi Marshall is een heel nieuwe rekruut voor de Oppenheim Group. Marshall heeft een achtergrond in public relations, waardoor ze een uitstekende aanvulling is voor het vastgoedbedrijf, aangezien ze een expert is in communicatie en het krijgen van klanten om op de stippellijn te tekenen.

Fans staan te popelen om Marshall te zien communiceren met haar collega-agenten op Selling The OC. Niemand kan haar iconische zin uit de teaser-trailer vergeten, die werd uitgezonden tijdens de reünie-aflevering van Selling Sunset: Het enige aan tafels? Ze draaien.”

1 Wie is Sean Palmieri?

Sean Palmieri is een andere mannelijke makelaar die zich bij het kantoor van Orange County voegt. Palmieri komt oorspronkelijk uit Zuid-Florida, waar hij zijn vastgoedcarrière begon. Hij maakte de overstap naar Zuid-Californië in 2018 en doet sindsdien zaken in het gebied. Hij trad toe tot de Oppenheim Group in mei 2021.

Palmieri heeft een lange geschiedenis van succes in de vastgoedsector. Hij werkte eerder voor Pacific Sotheby's International Re alty en voor Coldwell Banker.

Aanbevolen: