Taylor Swift's fans praten liever over de video dan het regiedebuut van Blake Lively te feliciteren

Inhoudsopgave:

Taylor Swift's fans praten liever over de video dan het regiedebuut van Blake Lively te feliciteren
Taylor Swift's fans praten liever over de video dan het regiedebuut van Blake Lively te feliciteren
Anonim

Taylor Swift staat bekend om haar teasers en raadspelletjes voor liedjes en video's en heeft opnieuw een korte trailer uitgebracht voor haar aankomende videoclip voor een nummer van Red (Taylor's Version). Actrice Blake Lively maakt haar regiedebuut en is ook gecrediteerd als co-schrijver. Echter, na de release van de trailer, is het feliciteren van Lively niet waar de meeste fans aan denken.

Na de teaser bevestigde Swift dat de video voor haar nummer "I Bet You Think About Me (Taylor's Version)" zal zijn. Twitter viert de aankondiging van de video en heeft sindsdien hun opwinding voor de première gepost.

Hoewel "I Bet You Think About Me (Taylor's Version)" zal zijn waar de video voor is, is Twitter doorgegaan met het raden van liedjes. Na haar bericht op sociale media hebben de meeste gebruikers geraden dat de muziekvideo voor 'Blank Space', 'Betty' en 'Message In A Bottle' zou zijn. Interessant genoeg zijn "Blank Space" en "betty" nummers die niet zijn opgenomen in Red of Red (Taylor's Version).

"All Too Well" werd een hitsensatie

De hype voor haar volgende videoclip komt kort nadat Swift All Too Well: The Short Film uitbracht, met in de hoofdrol Dylan O'Brien en Sadie Sink. Ter ondersteuning van de langere versie van haar nummer "All Too Well", ontving de video positieve recensies. Brittany Spanos van Rolling Stone noemde het een "dramatische en ontroerende film die diep graaft in hartzeer en overlevering."

Vanaf deze publicatie heeft de video meer dan 22 miljoen views gekregen en was de eerste 48 uur na de release de nummer één trending video op YouTube. O'Brien heeft ook (Taylor's Version) toegevoegd aan zijn Twitter-account na de videopremière, en de video die onlangs werd afgespeeld tijdens Swift's debuutuitvoering van het nummer op Saturday Night Live.

Niet helemaal vergeten door de fans

Hoewel Swifties de actrice van A Simple Favor niet hebben gefeliciteerd met haar deelname aan de video, beginnen haar fans liefde voor haar te tonen op Twitter. Sommigen hebben ook geruchten naar voren gebracht dat in deze video haar man Ryan Reynolds te zien zou kunnen zijn, of hints van hun huwelijk of eerdere relaties waarin Lively was voordat ze hem ontmoette.

Swift's muziekvideo gaat op 15 november om 10:00 uur in première. Omdat de meeste van haar video's om 10:00 uur debuteren, is het waarschijnlijk dat er geen verrassende vervroegde release zal zijn. Red and Red (Taylor's Version) is momenteel beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: