Lance Bass is 'verrast' Het leven met een tweeling is gemakkelijker dan hij dacht

Inhoudsopgave:

Lance Bass is 'verrast' Het leven met een tweeling is gemakkelijker dan hij dacht
Lance Bass is 'verrast' Het leven met een tweeling is gemakkelijker dan hij dacht
Anonim

Lance Bass en zijn man Michael Turchin zijn verrast dat het leven met een tweeling een stuk makkelijker is dan ze aanvankelijk hadden verwacht. Het echtpaar verwelkomde de tweeling Violet Betty en Alexander James in hun gezin en zegt dat ze gezegend zijn met een stel goed opgevoede baby's.

Lance Bass en zijn man probeerden jarenlang een gezin te stichten, waarbij ze onderweg veel tegenslagen en liefdesverdriet tegenkwamen

De zangeres, die lid was van de jongensband NSYNC uit de jaren 90, verwelkomde de tweeling op 13 oktober via surrogaat na jaren van proberen.

Vorig jaar onthulde Bass in een interview dat het paar talloze hindernissen had moeten overwinnen om kinderen te krijgen. De 42-jarige deelde vorig jaar een hartverscheurende update en kondigde aan dat hun draagmoeder in de herfst van 2019 een miskraam had gehad toen ze acht weken zwanger was.

De zanger zei dat de pandemie hun problemen alleen maar verergerde: "Veel draagmoeders willen echt niet zwanger worden in een tijd als deze."

Ouderschap blijkt gemakkelijker te zijn dan het stel had gedacht

Hoewel de reis naar het ouderschap geen gemakkelijke taak was voor het paar, blijkt het ouderschap zelf precies het tegenovergestelde te zijn.

Het stel, dat in 2014 in het huwelijksbootje stapte, onthulde aan People dat ze geluk hadden.

"Het is eigenlijk beter geweest dan verwacht", vertelde Bass aan de outlet. "Het is een stuk makkelijker geweest dan we dachten. We hebben gewoon geluk. en we kloppen op dit moment aan dat dit niet verandert."

"Ze gedragen zich zo braaf. Ze maken niet te veel lawaai. Ze huilen als ze zich moeten omkleden en eten moeten geven", voegde hij eraan toe.

Turchin, 34, dacht dat het brengen van de kinderen hem in een 'zenuwwrak' zou veranderen, maar zegt dat de dingen kalm zijn geweest en dat het paar gewoon 'meegaat met de stroom'.

"Ik dacht dat als de kinderen kwamen, ik constant een nerveus wrak zou zijn," zei hij. "En het was letterlijk het tegenovergestelde. Ik denk dat omdat we gewoon zo kalm waren en niet in de gekke nieuwe ouder-modus toen ze kwamen, we gewoon met de stroom meegingen. Ik denk dat dat op de kinderen afgaat, ik denk dat ze echt kiezen Daar ben ik op uit. Het zijn tot nu toe zulke relaxte, leuke, goede kinderen."

Om zich voor te bereiden op het vaderschap, bouwde het paar een 'eclectische, 'fantasierijke en vredige' kinderkamer in hun huis. Het duo werkte samen met Decorist-ontwerper Max Humphrey om hun 'kinderoase' te ontwerpen. zijn borst.

"Dat is het beste gevoel ter wereld", zei hij.

Aanbevolen: