Lance Bass zegt dat er een "muur" is rond Britney Spears

Inhoudsopgave:

Lance Bass zegt dat er een "muur" is rond Britney Spears
Lance Bass zegt dat er een "muur" is rond Britney Spears
Anonim

Britney Spears mag dan vrij zijn van haar conservatorium – en af en toe haar kleren – maar Lance Bass pikt het niet. De voormalige hartenbreker van NSYNC zegt dat hij niet de kans heeft gehad om met zijn oude vriend en vertrouweling te praten sinds haar conservatorium eindigde in 2021, ondanks pogingen daartoe - en hij gelooft dat dit komt omdat er een "muur hier in de buurt" is die voorkomt dat oude vrienden worden " betrokken bij haar leven.”

Lance Bass zegt dat mensen Britney Spears weghouden van haar oude vrienden

Page Six sprak met de zangeres op een evenement voor de Vanderpump Dog Foundation en vroeg hem of hij de kans had gehad om met de Princess of Pop te praten sinds haar 13-jarige conservatorschap eindigde in november 2021.

"Helemaal niet", onthulde hij aan het tijdschrift, dat zei dat hij ervoor zorgde dat hij had geprobeerd contact op te nemen. 'Het is gewoon, weet je, er staat een muur om haar heen. En om de een of andere reden willen die mensen niet dat haar oude vrienden bij haar leven betrokken zijn.'

De twee ontmoetten elkaar eind jaren '90, terwijl ze allebei veel succes hadden in de hitlijsten en Brit de beroemde date had met Lance's voormalige bandlid Justin Timberlake, en ze zijn in de loop der jaren een hechte band gebleven. De twee werden zo hecht dat de voormalige boybander zelfs jaren voordat hij publiekelijk uit de kast kwam voor de Toxic-zanger openhartig was over zijn seksualiteit.

Lance heeft niets dan liefde, maar hij heeft Brit in jaren niet gezien

Echter, tijdens een podcast-interview vorig jaar - rond de tijd dat een rechter Britney het recht verleende om haar eigen advocaat in te huren omdat ze officieel vroeg om haar 'misbruik'-conservatorschap te beëindigen - onthulde Lance dat hij hem niet had gezien of gesproken aan zijn oude vriend "in jaren."

"We zijn al een tijdje uit elkaar gehouden", zei hij destijds op Heather Dubrow's World-podcast, eraan toevoegend dat hij de zanger sinds 2016 niet meer had gezien.“Ik weet niet precies wat ze nodig heeft. Maar ik weet wel dat zij – voor mij en wat ik zie – verstandig genoeg is om haar eigen mensen te kiezen.”

Hoewel het triest is om oude vrienden weg te zien drijven, vooral onder deze omstandigheden, wenste Lance het beste voor zijn oude vriend.

"Ik wens haar gewoon geluk", zei hij tegen de outlet tijdens hun chat. "Ze lijkt erg gelukkig, dus ik ben blij dat ze gelukkig is."

Aanbevolen: