Cheryl Cole, ooit de grootste popster van Groot-Brittannië, vertelt over meditatie en het schoonmaken van het toilet

Inhoudsopgave:

Cheryl Cole, ooit de grootste popster van Groot-Brittannië, vertelt over meditatie en het schoonmaken van het toilet
Cheryl Cole, ooit de grootste popster van Groot-Brittannië, vertelt over meditatie en het schoonmaken van het toilet
Anonim

Ze was ooit een van de meest geliefde popsterren van Groot-Brittannië en ze deelt zoon Bear met hartverscheurende 'One Direction'-superster Liam Payne, maar Cheryl Cole-Tweedy heeft onthuld dat haar huidige leven veel minder glitter en glamour is en veel saaier Dat gezegd hebbende, kon ze het niet laten om een vleugje frivoliteit toe te voegen en onthulde dat ze regelmatig verwent met een Peruaans feestmaal in het high-end Mayfair restaurant 'Coya'.

Cheryl bekende 'Als je een moeder bent, zweeft de dag weg'

In een gesprek met Women's He alth Magazine, deelde het voormalige 'Girls Aloud'-lid de verrassend herkenbare geheimen van haar fitnessregime en zei: Sporten staat op dit moment niet bovenaan mijn prioriteitenlijst, ik heb niets regelmatig gedaan voor meer dan een jaar, maar ik heb onlangs een Peloton-fiets gekocht.”

“Ik heb het een paar keer gebruikt en ik geniet ervan, vooral met de muziek. Maar als je moeder bent, vliegt de dag voorbij, dus ik kan hem niet zo vaak gebruiken.'

Cheryl gaf toen een kijkje in haar dagelijkse routine en vertelde het tijdschrift: "Nadat ik Bear heb afgezet bij de crèche, doe ik mijn werk en huishoudelijk werk, dan is het tijd om hem op te halen."

Ze heeft ook enthousiast onthuld dat ze een grote fan is van tonijn en een salade van suikermaïs en uien

Cole zou de lezers ook zeker een meeslepende stapsgewijze handleiding geven over het bestellen van haar favoriete ma altijd bij de stijlvolle 'Coya':

“Coya in Mayfair is een van mijn favoriete restaurants. Het is Peruaans. Ik bestel altijd tonijn- en bosui-ceviche, boerenkool, gekonfijte walnoten, gojibes- en cranberrysalade, maïs- en uiensalade en de zeebaarsfilet met rijst.”

"Als toetje heb ik de sinaasappel- en limoenchurros geserveerd met chocoladesaus - het smaakt naar Terry's Chocolate Orange, maar een miljoen keer beter."

Bovendien kondigde de zangeres de methoden aan die ze gebruikt om voor haar geestelijke gezondheid te zorgen, en zei: Meditatie heeft mijn leven veranderd. Ik doe het elke avond en soms overdag minstens 20 minuten per keer terwijl Beer op de crèche is.”

“Vroeger gebruikte ik de apps Insight Timer en Calm om me te begeleiden, maar nu weet ik wat ik doe.”

Hoewel het niet de meest interessante interviews waren, heeft de ex-popster zeker haar deel van de verhalen te vertellen. Tijdens haar tijd in de geliefde meidenband 'Girls Aloud' verkochten ze meer dan 4,3 miljoen singles. Daarna begon ze aan een solocarrière, waarmee ze een indrukwekkend totaal van 5 hitlijsten in de UK behaalde.

Bovendien genoot ze ook van een 3-jarige periode als jurylid voor de Britse 'X Factor'.

Aanbevolen: