Madonna's versie van meditatie is heksachtig en angstaanjagend

Inhoudsopgave:

Madonna's versie van meditatie is heksachtig en angstaanjagend
Madonna's versie van meditatie is heksachtig en angstaanjagend
Anonim

De persona van

Madonna wordt gekenmerkt door haar vermogen om zichzelf opnieuw uit te vinden en zichzelf op haar eigen manier uit te drukken. Ze is onbeschaamd trouw aan haar roots en doet geen moeite om zich te conformeren in het belang van de samenleving. Dit is haar, neem het of laat het, roze haar en zo. Ze heeft zojuist een meditatievideo gepost waarin fans haar vergelijken met een heks, en dat lijkt onvermijdelijk, gezien de manier waarop ze deze videoclip presenteerde. Deze griezelige weergave van Madonna's Meditatie wil je niet missen.

Madonna's angstaanjagende meditatie

Vanwege de pandemie is ze veel meer thuis geweest dan normaal, maar ze is actief betrokken gebleven bij fans op haar socialemediakanalen. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke toename van het delen van persoonlijke inhoud, en we vangen enkele glimpen op van Madonna die we nog nooit eerder hebben gezien.

Recent geposte dansvideo's geven fans een voorproefje van hoe de binnenkant van haar huis eruit ziet, en nu krijgen fans een kijkje in de ontspanningsmodus van Madonna terwijl ze een meditatievideo op haar Instagram-account plaatst.

Misschien is het meest opvallende en meteen kippenvel opwekkende deel van deze video de muziek waarop deze is ingesteld. De achtergrondgeluiden passen goed bij een horrorfilm en lijken zo uit een spookachtige scène te komen. Madonna's hashtag suggereert dat de nummers van Nina Simone zijn.

De video pant langzaam en voorzichtig Madonna's meditatiedisplay, en fans krijgen alle verbazingwekkende dingen te zien die op haar meditatietafel te vinden zijn. Duidelijk zichtbaar zijn alle bevestigingen die nodig zijn voor een Indiaanse veegceremonie, inclusief de schelp, salie en een adelaarsveer. Op het display staat ook een ton kaarsen en wat lijkt op een heilige bijbel of een of ander oud boek. Madonna zweeft boven de tafel terwijl ze iets in een container roert, wat natuurlijk bijdraagt aan het mysterie van dit alles.

Fans reageren

De scène die wordt afgebeeld is ronduit heksachtig, er is geen manier omheen. Madonna heeft dit zelfs allemaal onder een gotisch ogende kroonluchter, met een gotische kandelaar als middelpunt op de tafel. Dit heksachtige moment is intrigerend en trok fans in een snel tempo aan, waardoor ze meer wilden weten over wat ze aan het doen was en waarom.

Fans reageerden door te zeggen; "Meditatie, maar maak het koninklijk" en "OMG nu hebben we een heksentijdperk."

Madonna bewoog snel om het gebedsgebaar met haar handen te maken, en fans bleven hun mening geven over hoe dramatisch en heksenthema deze hele videoclip is… en hoe verslaafd ze zijn om ernaar te kijken.

Aanbevolen: