Mariah Carey brengt eerbetoon aan Michael K. Williams na zijn vroegtijdige dood

Mariah Carey brengt eerbetoon aan Michael K. Williams na zijn vroegtijdige dood
Mariah Carey brengt eerbetoon aan Michael K. Williams na zijn vroegtijdige dood
Anonim

Zangsensatie Mariah Carey was een van de talloze beroemdheden die hulde brachten aan Michael K. Williams na zijn dood op 54-jarige leeftijd.

Williams werd dood aangetroffen door een vermoedelijke overdosis in zijn luxe penthouse in Brooklyn.

De 54-jarige werd maandagmiddag bewusteloos aangetroffen in de woonkamer van zijn appartement in Williamsburg door zijn neef, vertelde een wetshandhavingsbron aan The New York Post. Williams werd vooral bekend door zijn rol in het succesvolle HBO-drama The Wire.

Vergezeld van foto's van haar zij aan zij met de Boardwalk Empire-acteur, schreef Carey op Instagram.

"Een mooie ziel, een mooi persoon, ik zal je altijd missen. Bedankt dat je ons hebt gezegend met je talenten."

Williams co-ster in The Wire, Idris Elba, deelde gewoon een zwart vierkant dat hij ondertitelde: "MKW."

Empire-acteur Taraji Henson, 50, ging maandag naar Instagram om een video te delen van de vijfvoudig genomineerde voor de Primetime Emmy Award, samen met een bijschrift dat luidde: "Rust goed mijn vriend. JEZUS!!! diep gemist."

Actrice Tasha Smith schreef: "@bkbmg je hebt ons allemaal zoveel liefde, wijsheid en steun gegeven!!!!! Mijn vertrouweling, vriend, gebedspartner, medekunstenaar! Je hield van hard en leefde moedig! Je moedigde me aan en inspireerde me! Je zult voor altijd in mijn hart, in ons hart leven! Ik mis je zo erg. Ik kan dit niet verwerken! Ik weet dat je bij de Heer bent, rust zacht, in vrede. Maar verdomme, dit doet pijn."

Terwijl Williams het iconische personage Omar Little op The Wire portretteerde, gingen verschillende van zijn castmates uit de HBO-serie ook naar sociale media om hun voormalige co-ster te eren.

Wendell Pierce, die rechercheur William "Bunk" Moreland speelde, deelde gedurende alle vijf seizoenen een draad op Twitter met oprechte gedachten die begon: "De diepte van mijn liefde voor deze broer, kan alleen worden geëvenaard door de diepte van mijn pijn bij het leren van zijn verlies.

"Een enorm getalenteerde man met het vermogen om de menselijke conditie een stem te geven en de levens uit te beelden van degenen wiens menselijkheid zelden wordt verheven totdat hij hun waarheid zingt."

"Als je het niet weet, kun je het maar beter aan iemand vragen. Zijn naam was Michael K. Williams. Hij deelde zijn geheime angsten met mij en stapte toen met echte moed in zijn acteerwerk, handelend in het aangezicht van angst, niet in de afwezigheid ervan. Het kostte me jaren om te leren wat Michael in overvloed had."

Hij ging verder door na te denken over hun relatie en hoe hun chemie op het scherm zich vertaalde naar een echte relatie zonder de camera.

Pierce legde uit: "Hij was trots op de artiest die hij was geworden en vroeg om mijn advies lang nadat hij elke aansporing had overtroffen die ik had kunnen delen. Altijd eerlijk, nooit onecht. De aardigste personen. Als twee ondeugende kinderen, we zouden lachen en grappen maken wanneer we elkaar zouden ontmoeten. Zoals B altimore jaren geleden."

"THE WIRE bracht ons samen en vereeuwigde Omar & Bunk in die 'scène' op een bankje in het park. Maar voor ons wilden we dat moment samen nemen en iets zeggen over zwarte mannen. Onze worsteling met onszelf, intern, en elkaar. Voor mij en Mike hadden we niets dan respect."

"Dus voor jou, mijn broer Mike, is er een kleine troost die ik ken, je wist hoeveel we van je hielden."

Gisteren ging de neef van Williams naar zijn appartementencomplex om de ster te controleren, van wie al een paar dagen niets was vernomen.

Heroïne werd naar verluidt gevonden op de keukentafel van de ster, en andere drugsparafernalia.

Een politiebron vertelde aan The Post: "Er is geen sprake van opzet. Er was geen inbraak en het appartement was in orde."

Williams, een vijfvoudig Emmy-genomineerde, was vooral bekend door zijn rol in HBO's The Wire.

Hij speelde homoseksuele stick-up man Omar Little in de veelgeprezen serie, die liep van 2002 tot 2008. President Barack Obama beschreef The Wire ooit als zijn favoriete show en Omar als zijn favoriete personage.

Aanbevolen: