John Travolta leidt eerbetoon aan Olivia Newton-John nadat 'Grease'-ster is overleden

Inhoudsopgave:

John Travolta leidt eerbetoon aan Olivia Newton-John nadat 'Grease'-ster is overleden
John Travolta leidt eerbetoon aan Olivia Newton-John nadat 'Grease'-ster is overleden
Anonim

Olivia Newton-John is op 73-jarige leeftijd overleden. De zangeres/actrice kreeg tientallen jaren te maken met kanker.

Olivia Newton John's echtgenoot kondigde haar overlijden aan op sociale media

De actrice stierf maandagochtend vredig in haar huis in Zuid-Californië. Haar man John Easterling maakte haar overlijden bekend op haar Facebook-pagina. "Dame Olivia Newton-John (73) is vanmorgen vredig overleden op haar Ranch in Zuid-Californië, omringd door familie en vrienden. We vragen iedereen om de privacy van de familie te respecteren in deze zeer moeilijke tijd."

"Olivia is al meer dan 30 jaar een symbool van triomfen en hoop en deelt haar reis met borstkanker. Haar helende inspiratie en baanbrekende ervaring met plantengeneeskunde gaat verder met het Olivia Newton-John Foundation Fund, gewijd aan onderzoek naar plantengeneeskunde en kanker, "voegde hij eraan toe. De familie vroeg om donaties aan haar kankerorganisatie, de Olivia Newton-John Foundation Fonds, in plaats van bloemen.

John Travota bracht hulde aan Olivia Newton John op Instagram

Bereft-fans lieten bloemen achter op Newton-John's Hollywood Walk of Fame, terwijl ze het leven van de viervoudig Grammy-winnaar vierden. John Travolta, haar tegenspeler in Grease - de film uit 1978 die haar tot een wereldwijd icoon maakte - was een van de eersten die hulde bracht. "Mijn liefste Olivia, je hebt ons leven zo veel beter gemaakt. Je impact was ongelooflijk. Ik hou zoveel van je. We zullen je zien op de weg en we zullen allemaal weer samen zijn. De jouwe vanaf het eerste moment dat ik je zag en voor altijd! Jouw Danny, jouw John!" hij zei een Instagram-bericht.

Australische zangeres Kylie Minogue bracht hulde aan Newton-John door een throwback-foto van zichzelf en Olivia te delen en te schrijven: "Sinds ik tien jaar oud was, heb ik van Olivia Newton John gehouden en opgekeken naar Olivia Newton John. En ik heb altijd zal."

Actrice Nicole Kidman en haar zanger-echtgenoot Keith Urban deelden ook een eerbetoon aan Olivia en schreven op Instagram: "Livvie bracht het meest goddelijke licht in de wereld, zoveel liefde, vreugde, inspiratie en vriendelijkheid… en we zullen altijd hopeloos toegewijd zijn aan jou."

Acteur Hugh Jackman schreef: "Ik ben er kapot van om het nieuws te horen dat @therealonj is overleden. Een van de grote voorrechten van mijn leven was om haar te leren kennen. Ze was niet alleen een van de meest getalenteerde mensen Ik heb geweten… ze was een van de meest openhartige, gulle en grappige."

"Ze was een unieke geest. Het is geen geheim dat Olivia mijn eerste verliefdheid was. Ik kuste haar (poster) elke avond voor het slapengaan. Haar erfenis zal de komende jaren alleen maar sterker worden. Een vechter voor genezing van kanker die geen grenzen kent. Ik hou van je Olivia."

Olivia Newton John dacht aanvankelijk dat ze 'te oud' was om Sandy te spelen in 'Grease'

Olivia Newton-John werd geboren in Engeland en verhuisde op haar zesde naar Melbourne, Australië. Haar grote doorbraak kwam in 1978 met de rol van Sandy Olsson in Grease. Ze wees de rol eerst af omdat ze dacht dat ze te oud was. In 1981 bracht ze haar meest succesvolle album en single uit met 'Physical'. Het was opgedragen aan haar eerste, Matt Lattanzi, met wie ze getrouwd was tussen 1984 en 1995.

Newton-John trouwde op 21 juni 2008 met haar tweede echtgenoot John Easterling, oprichter en president van de Amazon Herb Company, tijdens een spirituele Inca-ceremonie in Peru. Easterling kweekte medicinale cannabis voor zijn vrouw op hun ranch in de VS om "helpen met haar symptomen." Olivia zei eerder dat het een "genezende plant" is.

Ze verklaarde verder: "Medicinale cannabis is iets dat beschikbaar zou moeten zijn voor iedereen die een chronische ziekte of pijn heeft." Newton-John, bij wie in 2017 en twee keer eerder in 1992 en 2013 de diagnose kanker werd gesteld, heeft jarenlang gelobbyd bij de Australische regering om het gebruik van medicinale cannabis voor kankerpatiënten goed te keuren.

Olivia Newton John wordt overleefd door haar man en dochter

Olivia Newton-John wordt overleefd door haar 36-jarige dochter, Chloe Lattanzi uit haar eerste huwelijk. Chloe plaatste drie dagen geleden een liefdevol eerbetoon aan haar moeder op Instagram en zei: Auto ExpressIk aanbid deze vrouw. Mijn moeder. Mijn beste vriend."

Aanbevolen: