Cheslie Kryst, Miss USA 2019, springt naar haar dood

Inhoudsopgave:

Cheslie Kryst, Miss USA 2019, springt naar haar dood
Cheslie Kryst, Miss USA 2019, springt naar haar dood
Anonim

Een vrouw die naar haar dood sprong uit een hoogbouwappartement in Manhattan, is geïdentificeerd als voormalig Miss USA 2019 Cheslie Kryst. De winnaar van de verkiezing en advocaat, die eigenaar was van een appartement op de negende verdieping in het 60 verdiepingen tellende Orion-gebouw, werd zondagochtend dood aangetroffen in de straat beneden. De 30-jarige werd voor het laatst gezien op het terras op de 29e verdieping om 7.00 uur die ochtend. De 30-jarige werd voor het laatst gezien op een terras dat kort na 7.00 uur de 29e verdieping van het gebouw won, vertelden bronnen aan The New York Post. De voormalige Miss North Carolina was een advocaat die als verslaggever werkte voor de Extra TV-show.

Family Release Statement na het overlijden van de winnaar van de verkiezing

Cheslie's familie heeft een verklaring vrijgegeven nadat haar dood was bevestigd."In verwoesting en groot verdriet delen we het overlijden van onze geliefde Cheslie," zei haar familie in een verklaring. "Haar grote licht was er een die anderen over de hele wereld inspireerde met haar schoonheid en kracht. Ze gaf om, ze hield van, ze lachte en ze straalde.

"Cheslie belichaamde liefde en diende anderen, hetzij door haar werk als advocaat die strijdt voor sociale rechtvaardigheid, als Miss USA en als presentator op Extra."

En ze voegden eraan toe: "Maar het allerbelangrijkste als dochter, zus, vriend, mentor en collega - we weten dat haar impact zal voortleven."

“Cheslie was niet alleen een essentieel onderdeel van onze show. Ze was een geliefd onderdeel van onze Extra-familie en raakte het hele personeel aan. Ons diepste medeleven gaat uit naar al haar familie en vrienden.” Een verklaring van de tv-zender gelezen. Kryst won de Miss USA-verkiezing in mei 2019 en stond dat jaar in de top 10 van de Miss Universe-competitie.

Een paar uur voor haar dood plaatste Kryst een foto van zichzelf op Instagram naast het bijschrift "Moge deze dag je rust en vrede brengen."

Cheslie had zich opengesteld over geestelijke gezondheid

Kryst had zich eerder uitgesproken op Facebook voor World Mental He alth Day in 2019, en beschreef haar routine om met stress om te gaan.

"Ik doe veel om ervoor te zorgen dat ik mijn geestelijke gezondheid behoud", zei ze. Het is onduidelijk waarom ze naar haar dood is gesprongen, hoewel wordt aangenomen dat het zelfmoord was. “En het belangrijkste dat ik deed, was met een counselor praten. Ze is heel gemakkelijk om mee te praten. Ze geeft me geweldige strategieën, vooral als ik verdrietig of gelukkig ben of als ik een drukke maand voor de boeg heb, "voegde ze eraan toe toen ze sprak over het overwinnen van haar eigen worstelingen.

Toen ze werd gekroond tot Miss USA, schreef het geschiedenis omdat het de eerste drie zwarte vrouwen waren, de regerende Miss USA, Miss Teen USA en Miss America.

Hoewel haar bekendheid voortkwam uit haar optochten, behaalde ze een graad in de rechten en een master in bedrijfskunde aan de Wake Forest University. Ze was een succesvolle advocaat die werkte voor een kantoor in Charlotte, North Carolina, en had een passie voor het promoten van diversiteit.

Aanbevolen: