Miss India wordt gekroond tot Miss Universe 2021, terwijl Miss USA Elle Smith in de top 10 eindigt

Inhoudsopgave:

Miss India wordt gekroond tot Miss Universe 2021, terwijl Miss USA Elle Smith in de top 10 eindigt
Miss India wordt gekroond tot Miss Universe 2021, terwijl Miss USA Elle Smith in de top 10 eindigt
Anonim

Er is officieel een nieuwe Queen of the 'Miss Universe'-franchise - Miss India Harnaaz Sandhu. Sandhu versloeg 79 andere deelnemers om de felbegeerde kroon te winnen, waaronder Miss USA Elle Smith, die in de top 10 eindigde.

De wedstrijd van dit jaar, die plaatsvond in Eilat, Israël, was een historische. Ten eerste was het de eerste keer ooit dat de Verenigde Arabische Emiraten een vertegenwoordiger toestonden om deel te nemen, en ten tweede, na een intermezzo van 40 jaar, was er eindelijk een Miss Marokko die de verkiezing sierde.

Harnaaz Sandhu is een 'advocaat voor empowerment van vrouwen'

Dus, wie is Harnaaz Sandhu? Volgens People Magazine is de kampioen van dit jaar "Een sterke pleitbezorger voor empowerment van vrouwen."

“Sandhu is [een] acteur die inspiratie ha alt uit Priyanka Chopra. In haar vrije tijd houdt ze van yoga, dansen, koken, paardrijden en schaken.”

De nieuwste Miss Universe kreeg haar titel uitgereikt door Miss Universe 2020 - Andrea Meza uit Mexico, die pas in mei 2021 werd gekroond vanwege vertragingen vanwege COVID-19-complicaties.

Sandhu's overwinning is bijzonder indrukwekkend omdat ze tegenover zulke hoogstaande concurrenten stond. Veel formidabele vrouwen streden om de eerste plaats in Israël, van de tweede tweede plaats Miss Zuid-Afrika Lalela Mswane – die dapper de onverdraagzaamheid van haar land trotseerde door de verkiezing bij te wonen – tot Miss Filipijnen Beatrice Luigi Gomez – een trotse biseksueel en het enige LGBTQ+-lid ooit word Miss Filipijnen.

Bovendien kondigde Miss Puerto Rico Michelle Marie Colon op aangrijpende wijze aan dat de locatie van de wedstrijd haar na aan het hart lag, waarbij ze verklaarde dat ze de achterkleindochter is van een Joodse overlevende van de Holocaust, een openbaring die veel werd gevierd door Israëli's.

Elle Smith - Miss USA en lokale tv-nieuwsverslaggever - was verheugd deel uit te maken van het evenement en onthulde dat ze een kamer deelde met Miss Israel Noa Cochva van het gastland. Over haar kamergenoot vertelde Smith aan Yahoo dat het "een geweldige ervaring was om de cultuur en het land rechtstreeks van een local te leren kennen."

Steve Harvey miste het maken van een andere naam-Mix Up Blunder

Steve Harvey was opnieuw de gastheer van het evenement – waardoor dit zijn 6e jaar als gastheer was – en gelukkig slaagde hij er ternauwernood in om nog een blunder met het mixen van namen te missen. Bij het noemen van de tweede plaats van dit jaar - tussen Miss India en Miss Paraguay - zei Harvey "Gefeliciteerd Miss Portugal" voordat hij stopte.

Harvey riep uit: Ze schreven Portugal op het verdomde bord en probeerden me te spelen - ze proberen me weer te pakken te krijgen. Maar ik ga er dit jaar niet voor.”

“Gefeliciteerd Paraguay. Ze hadden Portugal op het verdomde bord. Ik keek er doods naar. Jullie hebben het allemaal gezien. Probeer mij dit jaar niet de schuld hiervan te geven.”

Aanbevolen: