Deze beroemdheden doen vaak vrijwilligerswerk voor humanitaire doelen

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden doen vaak vrijwilligerswerk voor humanitaire doelen
Deze beroemdheden doen vaak vrijwilligerswerk voor humanitaire doelen
Anonim

Hollywood-beroemdheden behoren tot de rijkste mensen ter wereld die miljoenen verdienen per project. Hoewel het niet verplicht is om iets terug te geven aan de gemeenschap, hebben deze beroemdheden een puur hart dat ze besloten om op elke mogelijke manier terug te geven aan de behoeftigen. Het kan zijn geld doneren, een stichting oprichten of gewoon hun tijd vrijwillig besteden. Met hun roem en rijkdom kunnen ze gemakkelijk geld verzamelen door hun platforms te gebruiken om een synergetisch effect op elke campagne te creëren. Kijk eens naar deze beroemdheden die anderen op alle mogelijke manieren hebben geholpen.

11

10 Justin Bieber

Justin Bieber heeft zich talloze keren als vrijwilliger aangemeld om in zijn vrije tijd enkele zieke kinderen te helpen. Hij ging zelfs op weg om een school te bouwen in Guatemala. Ondanks zijn slechte reputatie en zelfs worden genoemd als een van de meest gehate mensen ter wereld, heeft de Beauty and A Beat-zanger een zwak. Hij heeft gesproken over zijn ervaring met vrijwilligerswerk voor sommige doelen als eye-opening en lonend.

9 Angelina Jolie

Amerikaanse actrice, filmmaker en humanitaire Angelina Jolie staat algemeen bekend om haar liefdadigheidswerk over de hele wereld. Ze heeft geholpen en heeft deelgenomen aan tal van missies in ongeveer 20 landen over de hele wereld. Ze heeft veel mensen van armoede en vluchtelingen ontmoet tijdens haar vrijwilligerswerk en liefdadigheidswerk. Ze heeft ook talloze overlevenden van natuurrampen bezocht, waaronder de aardbeving in Haïti.

8 Miley Cyrus

Amerikaanse zangeres, songwriter, actrice en televisiepersoonlijkheid Miley Cyrus doet veel liefdadigheidswerk. Dit zal sommige mensen misschien verbazen, maar de Nothing Breaks a Heart-zangeres is een van de beroemdheden die altijd liefdadigheidswerk doet en haar eigen tijd vrijmaakt om anderen te helpen. Ze werd zelfs uitgeroepen tot de meest liefdadige beroemdheid in Hollywood vanwege haar werk om kinderen in de VS en een aantal kansarme kinderen in Haïti te helpen.

7 Oprah Winfrey

Amerikaanse talkshowhost, televisieproducent, actrice, auteur en filantroop Oprah is waarschijnlijk de eerste beroemdheid die je kunt bedenken voor liefdadigheidswerken. De gastheer die de Oprah Winfrey Leadership Academy Foundation in Zuid-Afrika opende, wil de opleiding van jonge vrouwen in de gemeenschap ondersteunen en de gemeenschap helpen groeien. Ze werkt samen met Starbucks om de Oprah Chai-thee te introduceren, waarbij de verkoopopbrengst van de onderneming naar de stichting gaat en gemeenschappen helpt die ondersteuning nodig hebben.

6 Emma Watson

De Engelse actrice en activist Emma Watson werd algemeen bekend in de Hollywood-entertainmentindustrie, aangezien Hermelien Griffel van de Harry Potter-franchisefilms een van de meest liefdadige mensen is. Watson werd zelfs geselecteerd als Women Goodwill Ambassador van de Verenigde Naties. Ze heeft veel werk verzet om de rechten van de vrouw te steunen en te pleiten. Ze heeft zich gericht op humanitaire kwesties en heeft zelfs campagnes gevoerd over de hele wereld nadat ze ambassadeur was geworden. Ze staat ook bekend om haar inspanningen om het onderwijs voor meisjes in landen als Bangladesh en Zambia te verbeteren.

5 Bono

U2's leadzanger Bono is bestempeld als een van de bekendste filantropen wereldwijd. Van de zanger die veel succes heeft in de muziekscene is bekend dat hij zijn vrienden en families heeft verzameld om mee te doen en een bondgenoot te zijn in zijn missie om wereldwijd humanitaire hulp te bieden. Bono zet zich zo in om anderen te helpen dat hij besloot een stichting op te richten genaamd ONE, een wereldwijde beweging die campagne voert om tegen 2030 een einde te maken aan de extreme armoede over de hele wereld en de vermijdbare ziekten. Sinds zijn groep bekendheid kreeg, is Bono steeds meer betrokken met de schuldverlichting van de derde wereld en de wereldwijde bestrijding van de aids-pandemie. Hij maakte zelfs een rondreis door Afrika met de Amerikaanse minister van Financiën om de armoede van het land te laten zien en de VS aan te moedigen hun hulpbudget te verhogen om Afrika te helpen.

4 Cristiano Ronaldo

Het publiek kent Cristiano Ronaldo, die algemeen bekend staat om zijn bijnaam CR7, algemeen als een van de beroemdheden met een groot hart. Afgezien van de liefdadigheidswerken en donaties van Ronaldo, heeft hij in zijn tijd veel geholpen. Hij heeft tijd en geld uitgetrokken om de behoeftigen te helpen en iets terug te geven aan de gemeenschap. Het is bekend dat hij een deel van zijn winst aan tal van goede doelen schenkt. Hij heeft zelfs tijdens de wereldwijde pandemie geholpen en geld gedoneerd om ziekenhuizen te helpen beter tegemoet te komen aan de COVID-patiënten.

3 Brad Pitt

Amerikaanse acteur en filmproducent Brad Pitt is een van de beroemdheden die de tijd en moeite nam om anderen te helpen. De acteur Once Upon a Time in Hollywood richtte zelfs een stichting op genaamd Make It Right Foundation om de getroffen mensen te helpen tijdens orkaan Katrina. Hij schonk aanvankelijk in totaal $ 5 miljoen om New Orleans te herbouwen, waar hij verschillende architecten en aannemers samenbracht om groene woningen te bouwen.

2 Selena Gomez

De Amerikaanse zangeres, actrice en producer Selena Gomez staat bekend als een van de aardigste beroemdheden in Hollywood, dus het is niet verbazingwekkend dat de ster ook betrokken is bij tal van liefdadigheidswerken. De ster van de comedyserie Only Murders in the Building bezoekt zieke kinderen in het ziekenhuis voordat de wereldwijde pandemie de wereld trof. Ze heeft een deel van haar tijd besteed aan het gelukkig maken van de kinderen. Ze heeft ook campagne gevoerd voor de organisaties die een ernstige voedingscrisis helpen. Ze zamelde ook wat geld in om de ondervoeding onder de kinderen te bestrijden.

1 Nicki Minaj

Racy popster Nicki Minaj heeft veel van haar tijd en geld gedoneerd om tal van goede doelen en goede doelen te helpen. Ze bezocht zelfs een klein dorpje in India om de gemeenschap persoonlijk te helpen. Ze heeft geld gegeven om de stad schoon drinkwater, een computercentrum en gratis onderwijs te geven. Ze begon zelfs een liefdadigheidsinstelling om studenten te helpen hun studieleningen af te betalen. De zangeres van Beez in the Trap heeft wereldwijde filantropie, variërend van het Amerikaanse Rode Kruis tot sommige organisaties in India.

Aanbevolen: