10 foto's die bewijzen dat Billie Eilish en Finneas doelen voor broers en zussen zijn

Inhoudsopgave:

10 foto's die bewijzen dat Billie Eilish en Finneas doelen voor broers en zussen zijn
10 foto's die bewijzen dat Billie Eilish en Finneas doelen voor broers en zussen zijn
Anonim

Billie Eilish en Finneas O'Connell zijn zeker krachten geworden om rekening mee te houden. Het duo won samen 10 Grammy's tijdens de awardsshow van 2020 en wordt alleen maar beter en beter. Finneas, die bekend staat om het produceren en schrijven van veel van Billie's liedjes, is erin geslaagd een begrip te worden en heeft veel succes verdiend. Hoewel Billie zeker records heeft gebroken en een van de grootste sterren in de popmuziek is geworden, is ze ook met gemak een geweldig rolmodel geworden.

Zowel Billie als Finneas hebben nauw samengewerkt aan het debuutalbum van de zangeres Where Do We Go When We Fall Asleep en zijn sindsdien niet meer te stoppen! Het spreekt voor zich dat de twee heel goed samenwerken en een sterke relatie hebben, waardoor ze het posterduo zijn voor broers en zussen! Hier zijn 10 foto's die bewijzen hoe iconisch deze twee broers en zussen zijn!

10 Een bijpassend moment

Billie Eilish staat bekend om haar excentrieke en creatieve matching-ensembles, maar het lijkt erop dat oudere broer, Finneas O'Connell, ook meedoet aan de matching-actie.

Het duo woonde dit jaar samen de Grammy's bij en droeg bijpassende oversized Gucci-outfits tijdens hun uitvoering van "When The Party's Over". Dit is niet de eerste keer dat deze twee een match zijn en we betwijfelen of dit de laatste keer zal zijn!

9 Grammy's Galore

Zoals gezegd woonden Billie Eilish en Finneas O'Connell samen de Grammy's van 2020 bij en het is veilig om te zeggen dat het dynamische duo het uitzonderlijk goed deed!

Finneas, die nummers heeft geschreven en geproduceerd voor talloze andere artiesten zoals Selena Gomez en Camilla Cabello, won dit jaar 5 Grammy's, maar Billie Eilish ook. Dit moment, gedeeld tussen Billie en Finneas, zal zeker een van onze favorieten worden.

8 Dezelfde energie afgeven

Het spreekt voor zich dat de muziek die zowel Billie Eilish als Finneas maken vrij gelijkaardig is. Met hun broeierige en satirische stijlen hebben deze twee niet alleen hun zen-vibe in hun muziek laten zien, maar ze hebben allebei de neiging om dezelfde energie naar de rode loper te brengen.

Terwijl de meeste celebs van oor tot oor grijnzen, houden deze twee het snel en ongedwongen, en merken ze vaak dat ze zoveel mogelijk publiciteit vermijden, aangezien roem voor Billie geen gemakkelijke pil was om te slikken.

7 Broederliefde

Zowel Billie Eilish als grote broer Finneas O'Connell begonnen hun muziekcarrière op extreem jonge leeftijd. Finneas, die in 2015 met zijn band The Slightlys optrad tijdens The Warped Tour, was slechts 15 jaar oud. Evenzo was Billie Eilish even oud toen haar nummer "Ocean Eyes" opblies op Sound Cloud.

Ondanks het feit dat hij op zo'n jonge leeftijd begon, heeft Finneas altijd Billie's rug gehad en zal hij altijd houden.

6 Houd het casual

Als er één ding is dat we zo leuk vinden aan Billie Eilish en Finneas O'Connell, is het hoe casual ze het houden! Hoewel ze er allebei van houden om uitgedost te worden in top-tot-teen designerartikelen, houden deze twee getalenteerde broers en zussen de rest van hun leven redelijk gematigd.

De afgelopen maanden hebben zowel Billie als Finneas vanuit het comfort van hun eigen huis gewerkt en fans zelfs een prachtige uitvoering van "Sunny" gegeven.

5 Altijd een goede tijd

Hoewel Billie en Finneas de neiging hebben om hun algehele energie tot een minimum te beperken op de rode loper, lijkt het alsof ze het geweldig naar hun zin hebben op het Vanity Fair Oscar-feest 2020. Zowel Billie als Finneas woonden samen de grootste afterparty van het jaar bij en deelden een heel speciaal moment op de rode loper.

Hoewel fans weten hoeveel Billie er een hekel aan heeft om gevraagd te worden om te glimlachen, vonden ze het geweldig om te zien hoeveel plezier zij en Finneas hadden om persfoto's te maken voordat ze naar binnen gingen.

4 Jamming Out

Finneas O'Connell, die veel van Billie's liedjes produceert, gaat met de "Bad Guy"-zanger op tournee en talloze andere optredens. Dit geeft de twee niet alleen veel tijd om te binden, maar fans vinden het ook geweldig om te zien hoe deze talenten van elkaar afkaatsen tijdens een optreden.

Hoewel Billie technisch gezien de 'ster' is, schittert Finneas op een manier die hen tot een uitzonderlijk duo maakt. Of hij nu zang of gitaar speelt, deze twee talenten mixen zo goed en bewijzen nog maar eens hoe geweldig ze zijn.

3 Making Of The Bond-nummer

Toen werd aangekondigd dat Billie Eilish het volgende Bond-nummer "No Time To Die" zou opnemen, konden fans hun opwinding niet bedwingen. Met een project zo groot als dit, is het alleen maar passend dat Finneas ook aan het proces deelneemt.

Billie en Finneas, die zowel songwriters als producenten van het nummer zijn, werkten nauw samen om dit meesterwerk te creëren. Ondanks dat de film door de huidige tijd is uitgesteld, kunnen we niet wachten om het op het grote scherm te horen gebeuren.

2 De liefde voelen

Hoewel duidelijk is gemaakt dat Billie Eilish en Finneas O'Connell een heel speciale band tussen broers en zussen delen, lijkt het alsof er in feite nog ruimte is voor nog een!

Finneas is al meer dan 2 jaar aan het daten met vriendin, Claudio Sulewski, en Billie is dol op haar. Het duo turntrio zit vaak naast elkaar op de meeste grote awardshows en afterparty's waar ze kunnen worden gezien terwijl ze kletsen, lachen en hun beste leven leiden.

1 Ocean Eyes

Als het gaat om doelen voor broers en zussen, is het duidelijk geworden dat Billie en Finneas twee erwten in een pod zijn. Het duo kan niet alleen goed met elkaar opschieten, maar ze hebben ook samen uitzonderlijke muziek kunnen maken. Finneas, die er bij elke stap is geweest, speelde een belangrijke rol bij het starten van Billie's carrière.

In 2015 schreef de muziekproducent 'Ocean Eyes' voor zijn band, maar in plaats van het nummer voor zichzelf te houden, gaf hij het aan Billie om op te nemen. Het nummer, dat de katalysator was voor Billie's carrière, kreeg miljoenen streams op Sound Cloud en bewees hoe Finneas echt het beste met Billie's belang voor ogen heeft.

Aanbevolen: