Samenzweringstheoretici: 8 beroemdheden die vaak in complottheorieën geloven

Inhoudsopgave:

Samenzweringstheoretici: 8 beroemdheden die vaak in complottheorieën geloven
Samenzweringstheoretici: 8 beroemdheden die vaak in complottheorieën geloven
Anonim

In Hollywood praten mensen. En in het tijdperk van massamedia-aandacht met onbeperkte toegang tot internet, is het geen wonder dat randideeën worden geboren. Of het nu in de diepten van Twitter is, of van een journalist die een goed verhaal over een beroemdheid probeert te krijgen, complottheorieën kunnen overal opduiken. De Chainsmokers moesten zelfs een samenzweringstheorie behandelen over het feit dat ze plastische chirurgie kregen!

Dit gezegd zijnde, beroemdheden zijn niet immuun voor de wereld van complottheorieën. Mensen geloven gekke dingen over de elite en rijken die in Hollywood wonen. Ook zijn sommige beroemdheden het slachtoffer geworden van complottheorieën. Blijf scrollen om erachter te komen welke van je favoriete beroemdheden complottheoretici zijn.

8 Nick Knowles

Deze Engelse tv-presentator is ook gespecialiseerd in zaken als schrijven en muziek. Hij is vooral bekend om zijn tv-presentatievaardigheden in shows als Break the Safe, Who Dares Wins en 5-Star Family Reunion. Momenteel is hij de presentator van het doe-het-zelf-programma DIY SOS dat op BBC staat. Met zijn ervaring voor het scherm, zal het je misschien verbazen dat hij een beetje een complottheoreticus is. Zijn belangrijkste theorie die hij aanhangt, is dat de maanlandingen nep waren. Hij is ervan overtuigd dat er nog nooit mensen op de maan zijn geweest.

7 Bruce Willis

Deze, nu gepensioneerde, Amerikaanse acteur speelde in honderden films gedurende zijn carrière. Hij is gemakkelijk een van de meest bekende namen in Hollywood. Hij staat bekend om zijn rol in de Die Hard-serie. Naast zijn acteerwerk was hij ook zanger. Eind jaren 80 bracht hij zijn eerste album uit, The Return of Bruno. Hij is gestopt met zingen en acteren vanwege het ontwikkelen van afasie die zijn spraak beïnvloedt. Interessant is dat Willis gelooft in een complottheorie over de moord op John F. Kennedy. Hij gelooft niet dat Larry Harvey Oswald het echt heeft gedaan. Hij denkt dat de mensen die daadwerkelijk verantwoordelijk zijn nog steeds aan de macht zijn.

6 Mark Ruffalo

Mark Ruffalo is een Amerikaanse acteur en milieuactivist. Zijn carrière begon klein, maar hij werd beroemd met zijn hoofdrollen in films als Shutter Island, Zodiac en 13 Going on 30. Hij staat ook bekend om zijn rol als de Incredible Hulk in de Avengers-films en in het Marvel Universe.. Interessant is dat hij enige twijfel en een complottheorie heeft over de gebeurtenissen die plaatsvonden op 9/11. Hij was geschokt door de korte duur van het onderzoek en hij wil dat het heropend wordt zodat ze "het geld kunnen volgen".

5 Eamonn Holmes

Deze Ierse omroep staat bekend om zijn hostingcapaciteiten bij de talkshow Eamonn & Ruth. Ze praten vaak over wereldwijde gebeurtenissen op deze show. Eamonn staat bekend om het geven van zijn eigen meningen die niet altijd overeenkomen met populaire overtuigingen. Dus het feit dat hij in een complottheorie gelooft, is misschien niet zo ver weg. Hij is van mening dat de 5G-technologie die tegenwoordig door de meeste telefoons wordt gebruikt, de oorzaak is van veel wereldwijde gebeurtenissen en rampen. Je vraagt je af welk bewijs hij ervoor heeft dat hem overtuigde. Hij geeft de media de schuld waardoor iedereen dacht dat het niet waar was.

4 B.o. B

B.o. B is een Amerikaanse rapper en platenproducent. Hij boekte snel succes in de muziekindustrie nadat hij een debuutsingle uitbracht met Bruno Mars genaamd Nothin' On You. Het stond bovenaan de hitlijsten in de VS en maakte hem beroemd over de hele wereld. B.o. B zou kunnen zeggen "over de hele wereld" omdat hij de samenzweringstheorie handhaaft dat de aarde eigenlijk plat is in plaats van rond. We hebben substantieel bewijs om deze claim te laten rusten, maar deze rapper is volhardend. Daarnaast twittert hij vaak over hoe hij denkt dat mensen worden gekloond.

3 Parijs Jackson

Paris Jackson, de dochter van Micheal Jackson, heeft een carrière als model, muzikant, actrice en zangeres. Haar debuutalbum, Wilted, kwam eigenlijk onlangs uit in 2020. Naast haar passie voor haar carrière heeft ze een complottheorie over de zaken rond de dood van haar vader. Ze gelooft dat haar vader is vermoord. Zijn autopsie onthulde de dood door een hartstilstand, maar Parijs noemt vals spel. Ze probeert op dit moment meer licht op de situatie te brengen.

2 MIA

MIA is een rapper, zanger, activist en platenproducent. Ze maakt muziek met activismedoelen in het achterhoofd. Haar teksten bevatten thema's rond de ideeën van politieke kritiek, en ze hebben duidelijk sociaal en politiek commentaar. Haar muziek richt zich vooral op immigratie en op oorlog. Met haar intelligente en geïnformeerde muziekstijl zal het je misschien verbazen dat ze eigenlijk een complottheoreticus is. In een interview beweerde ze dat Facebook is ontwikkeld door de CIA en dat de overheid manipuleert en meet wat mensen in de media zien. Dit is geen impopulaire samenzweringstheorie, maar er is gewoon niet genoeg bewijs om het te ondersteunen. Bovendien heeft ze haar standpunt ingenomen als een anti-vaxxer. Ze zou liever in de leegte vallen dan het COVID-19-vaccin te krijgen. En ze heeft nog een andere samenzweringstheorie in haar overtuiging dat de 5G-technologie die we gebruiken het lichaam schaadt. Ze behandelt alle grondslagen met de theorieën waarin ze gelooft.

1 Kylie Jenner

Kylie Jenner is een van de bekendste Amerikaanse influencers, beautygoeroes en socialites ter wereld. Ze heeft de meeste volgers van alle vrouwen op Instagram, dus ze heeft een enorme schare fans. Ze is gedurende haar hele carrière beschouwd als een van de meest invloedrijke mensen ter wereld en is nog steeds een succesvolle influencer en moeder. Je vindt het misschien verrassend dat ze een samenzweringstheorie over chemtrails gelooft. Ze ondersteunt de samenzweringstheorie dat de condensstrepen, of de waterdampsporen die vliegtuigen achterlaten, eigenlijk geheime chemicaliën zijn die de overheid gebruikt om mensen onder controle te houden of de gezondheid van iedereen te schaden.

Aanbevolen: