Kanye West bidt voor Armenië, maar fans dringen er bij hem op aan om in plaats daarvan geld te doneren

Inhoudsopgave:

Kanye West bidt voor Armenië, maar fans dringen er bij hem op aan om in plaats daarvan geld te doneren
Kanye West bidt voor Armenië, maar fans dringen er bij hem op aan om in plaats daarvan geld te doneren
Anonim

Kanye West twittert en de wereld luistert.

Als je zijn Twitter-feed leest, lijkt het erop dat je je bij Kanye West gaat voegen in gebed.

Hij heeft zojuist een video gepost met een hele reeks oorzaken, dingen en mensen waarvoor hij bidt. Zijn vrome religieuze opvattingen komen volledig tot uiting… net als zijn volledige onwil om in zijn eigen zakken te duiken om de radertjes van verandering in beweging te krijgen.

Fans zijn naar zijn Twitter-pagina gegaan om hun frustraties te uiten over zijn zware prediking en beschuldigen Kanye West ervan lege woorden te spreken zonder iets te doen om ze te ondersteunen.

Fans zijn niet onder de indruk van Kanye's recente bericht. Gezien zijn diepe zakken, met een geschat vermogen van 1,3 miljard dollar, denken fans dat Kanye West zijn prediking naar een hoger niveau kan tillen en wat geld kan besteden aan al deze goede doelen waarvoor hij bidt.

Kanye West bidt voor Armenië

Kanye West's religieuze opvattingen komen volledig tot uiting terwijl hij zijn hart uitstort in gebed op sociale media. Hij begint in de eerste plaats met een eerbetoon aan het erfgoed van zijn vrouw, terwijl hij zijn gebedslijst aftrapt met een knipoog naar de mensen die in Armenië wonen. Vervolgens somt hij andere mensen en doelen op die hem na aan het hart liggen, inclusief gebeden die zijn gestuurd naar Breonna Taylor en degenen die door de pandemie zijn getroffen. Fans richtten zich op het feit dat West zijn bericht een aantal keer herhaaldelijk had bijgewerkt voordat hij uiteindelijk Breonna's naam goed spelde, en de hits bleven daar vandaan komen.

Dit klinkt allemaal mooi, en fans bewonderen Wests medeleven met degenen die hij opsomde in zijn moment van gebed op sociale media. Er is alleen een probleem. Als hij bidt voor verandering, en een positievere uitkomst voor al deze mensen en ervoor zorgt dat hij gewoon uitrijmde, zou hij dan niet ook kunnen zien dat hij zich in een zeer bevoorrechte positie bevindt en dat hij zelf de drijvende kracht kan zijn kracht achter de veranderingen waar hij zo publiekelijk voor bidt?

Fans willen dat Kanye actie onderneemt

Met een cool miljard onder zijn riem en inkomsten die blijven binnenstromen, lijkt het er zeker op dat Kanye West meer kan doen dan alleen bidden voor deze geweldige doelen - hij heeft de middelen om ze daadwerkelijk te helpen.

Zijn Tweet is misschien met de grootste intentie gepost, maar nadat hij aan de oppervlakte heeft gekrabd van zijn vermogen om er daadwerkelijk iets aan te doen in plaats van alleen zijn steun te tweeten, lijkt zijn bericht toondoof.

Fans willen dat Kanye West op de plaat stapt en daadwerkelijk actie onderneemt. Een criticus schreef; "Je kunt het honderd keer tweeten, maar je doet er niets aan?" Een andere persoon schreef: "Gebeden zijn geweldig, maar we hebben actie nodig. De terreuracties van Azerbeidzjan en Turkije tegen burgers en onschuldige kinderen moeten door westerse staten worden veroordeeld. Turkije dat Syrische jihadistische huurlingen inhuurt om tegen kinderen te vechten, is TERRORISME."

"Bedankt, open alsjeblieft je portemonnee" is een van de meest beknopte opmerkingen die op zijn account zijn geplaatst en die samenvat wat fans voelen over deze laatste Tweet van Kanye West.

Aanbevolen: