Sinds Netflix vrienden heeft verwijderd, zijn hier enkele shows om in plaats daarvan te bekijken

Inhoudsopgave:

Sinds Netflix vrienden heeft verwijderd, zijn hier enkele shows om in plaats daarvan te bekijken
Sinds Netflix vrienden heeft verwijderd, zijn hier enkele shows om in plaats daarvan te bekijken
Anonim

Friends was in zijn tijd een ongelooflijke show en zelfs nu is het nog steeds geliefd en gerespecteerd door velen. Het is een tv-show uit de jaren 90 die 10 seizoenen duurde! Een van de grootste actrices die uit Friends kwam, was Jennifer Aniston, die sinds het einde van de serie in grote speelfilms is gaan spelen. Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt Leblanc en Matthew Perry vervolledigen de cast naast Jennifer Aniston.

Friends was een van de meest bekeken series op Netflix, maar sinds Netflix het uit de line-up moest verwijderen, zijn fans van de serie op zoek naar andere shows om in de plaats te kijken! Hier zijn een paar goede shows om te bekijken.

15 New Girl– Een groep twintigers die samenleven in Los Angeles

New Girl is een uitstekende show die beschikbaar is op Netflix met Zooey Deschanel in de hoofdrol. Het gaat over een groep volwassenen die samen op een loft in Los Angeles wonen. Zooey Deschanel speelt de rol van een suffe schoolleraar die samenwoont met een stel mannelijke huisgenoten. Ze doet haar best om erbij te horen en v alt uiteindelijk voor een van hen.

14 Vrienden van de universiteit– Vrienden maken jaren later weer contact nadat ze zijn afgestudeerd aan hun universiteit

Friends From College is een geweldige show om naar te kijken die helaas veel te vroeg is afgelast. De finale liet zoveel in de lucht hangen, maar Netflix besloot dat ze de stekker eruit wilden trekken om de show voort te zetten. De afleveringen die zijn uitgebracht zijn nog steeds de moeite van het bekijken waard!

13 De goede plek– Een vrouw zit vast in het hiernamaals

In The Good Place speelt Kristen Bell de hoofdrol. Ze speelt een vrouw die overlijdt en vastzit in het hiernamaals. Ze leeft lange tijd in de hemel en ze haat het absoluut, maar er is meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijkt. The Good Place is een superleuke show om naar te kijken.

12 Gearresteerde ontwikkeling– Een man jongleert met werk en gezinsverplichtingen

Arrested Development is beschikbaar op Netflix en gaat over een man die tegelijkertijd werk en gezinsverplichtingen combineert. Hij heeft veel dingen waar hij zich op moet concentreren en hij doet wat hij moet doen om voor alles om hem heen te zorgen. Dit is een komedie en zal de kijkers aan het lachen maken. Jason Bateman is de hoofdrolspeler in deze show en hij is absoluut briljant!

11 Parken en recreatie– Een groep stadsmedewerkers werkt samen

Parks and Recreation is een voor de hand liggende kandidaat als het gaat om shows om naar te kijken met dezelfde binge-watching-kwaliteit die Friends altijd had. Parks and Recreation gaat over een groep stadsmedewerkers die samenwerken om parken en recreatiegebieden in hun hele stad te verfraaien. De karakterontwikkeling in deze show draagt absoluut bij aan hoe geweldig het is en maakt het de moeite waard om te kijken.

10 Die show uit de jaren 70– Een groep rebelse tieners hangen rond

That '70s Show is een geweldige show om naar te kijken in vergelijking met Friends, omdat het gaat over een groep vrienden die elke dag samen rondhangen. De vrienden in That '70s Show zijn opstandige tieners die graag de regels overtreden, uitgaan, illegale middelen gebruiken en nog veel meer. Dit is weer een show die mensen meestal aan het lachen maakt.

9 Het kantoor– Werknemers van Scranton werken samen aan de verkoop van papier

Natuurlijk moesten we The Office aan deze lijst toevoegen! Het is een van de meest bekeken series op Netflix en lange tijd was het de meest bekeken Netflix-show in de geschiedenis! The Office wordt vaak vergeleken met Friends als het gaat om slimme tv-shows en komedies. The Office is natuurlijk slimmer, maar beide series zijn erg grappig.

8 Grace & Frankie– Twee vrouwen krijgen een band over het "verliezen" van hun echtgenoten

Grace and Frankie is een andere makkelijke show om te bingewatchen op Netflix. Het is een originele Netflix-show met Jane Fonda en Lily Tomlin in hoofdrollen. Ze spelen twee vrouwen die een scheidingsproces doormaken. Hun echtgenoten werden verliefd op elkaar, begonnen een affaire en besloten uiteindelijk om alles te zeggen.

7 Community– Een groep jongvolwassenen gaat naar Community College

Community is een hilarische show op Netflix over een groep jonge volwassenen die samen naar de community college gaan. Het is vergelijkbaar met 30 Rock! 30 Rock is helaas niet beschikbaar op Netflix. Community heeft veel sarcasme, droge humor en hilarische momenten die het bekijken waard zijn.

6 Onbreekbare Kimmy Schmidt– Een vrouw ontsnapt uit een bunker

Unbreakable Kimmy Schmidt is een originele Netflix-show over een vrouw die ontsnapt aan het leven in een bunker. Ze werd ontvoerd toen ze veel jonger was en gedwongen om enkele jaren in een bunker te leven met drie andere vrouwen. Als ze wordt vrijgelaten, kan ze voor het eerst het leven aan de buitenkant ervaren. Netflix heeft geweldig werk geleverd met deze specifieke show.

5 Schitt's Creek– Een rijke familie verliest alles

Schitt's Creek gaat over een rijke familie die alles verliest. Ze verliezen hun landhuis, hun sieraden en al het andere. Het enige wat ze nog hebben is een stad die niet veel waard is. Ze verhuizen uiteindelijk naar de kapotte stad en proberen hun leven opnieuw te beginnen, ook al is het voor geen van hen een gemakkelijke aanpassing.

4 Young & Hungry– Een jonge vrouw wordt aangenomen als professionele kok

Young and Hungry is een super binge-waardig nu beschikbaar op Netflix. Het speelt Emily Osment, die veel mensen misschien herkennen uit haar tijd op Disney Channel met Miley Cyrus op Hannah Montana. In deze show werkt ze als een professionele kok die wordt ingehuurd door een jonge en knappe miljonair.

3 On My Block– Een groep tieners groeit samen op

On My Block staat op deze lijst omdat het gaat over een groep vrienden die samen rondhangen, en daar gaat het concept van Friends in de eerste plaats over! Het grote verschil tussen deze show en Friends is het feit dat de groep vrienden om samen rond te hangen tieners zijn in plaats van jonge volwassenen.

2 Gids voor vriendinnen om te scheiden– Vrouwelijke vrienden maken contact over echtscheiding, daten en meer

Girlfriends Guide to Divorce is vergelijkbaar met Friends, behalve dat er niet echt mannelijke vrienden in de groep zijn opgenomen. Het is een groep vriendinnen die een band hebben over echtscheiding, daten en nog veel meer. Dit is absoluut een interessante show om naar te kijken en hoewel sommige onderwerpen nogal zwaar kunnen zijn, bevat het nog steeds genoeg grappige momenten.

1 Gilmore Girls– Een moeder en dochter delen een hechte band

Natuurlijk moesten we Gilmore Girls aan deze lijst toevoegen! De vriendschap tussen moeder en dochter in deze show is onverslaanbaar. Friends gaat over een sterke vriendschap tussen een groep jongvolwassenen, maar Gilmore Girls gaat over een sterke vriendschap tussen een moeder en dochter. Dit zijn twee verschillende soorten vriendschappen, maar ze zijn nog steeds erg vergelijkbaar.

Aanbevolen: