Kate Middleton en prins William bezoeken de koningin tijdens COVID-herstel

Inhoudsopgave:

Kate Middleton en prins William bezoeken de koningin tijdens COVID-herstel
Kate Middleton en prins William bezoeken de koningin tijdens COVID-herstel
Anonim

Kate Middleton en echtgenoot prins William hebben zich verzameld rond de koningin terwijl ze op het Engelse platteland herstelt van COVID-19. Er is gemeld dat het paar hun drietal kinderen meenam om hun grootmoeder te bezoeken en de broodnodige morele steun te bieden.

Het woord door de wijnstok is dat de Cambridges niet de enige koninklijke gasten van de vorst zijn geweest en, evenals een aantal andere vrienden en familie, nam prinses Beatrice ook haar dochter Sienna mee om Elizabeth het beste te wensen.

Insiders beweren dat de koningin een 'goed herstel' aan het maken is

De koningin verbleef in het pittoreske Frogmore Cottage op haar landgoed in Windsor terwijl ze tegen het virus vecht en insiders beweren dat ze een "goed herstel" aan het maken is.

Dergelijk nieuws zal voor velen een grote opluchting zijn, aangezien de positieve diagnose van de 95-jarige angst opriep. Niet alleen is de koningin bijzonder kwetsbaar vanwege haar leeftijd, maar door de stress die ze heeft ondervonden door het recente debacle van haar zoon prins Andrew, maakten experts zich zorgen dat ze mogelijk verder verzwakt was.

Een insider verklaarde: Iedereen in de familie bidt dat het goed komt met Hare Majesteit. Maar er zijn zorgen dat ze op het slechtst mogelijke moment is blootgesteld.”

"Er is een toenemende angst dat haar immuunsysteem misschien niet opgewassen is tegen het virus."

Paniek verspreidde zich onlangs online nadat een publicatie ten onrechte meldde dat de koningin was overleden aan COVID

Er kan worden aangenomen dat het alarm van het koningshuis werd versterkt door een opzienbarend gerucht dat de ronde deed en beweerde dat de koningin was bezweken aan de ziekte. Publicatie Hollywood Unlocked bracht een artikel uit waarin ten onrechte werd beweerd dat de vorst was overleden, en dit werd snel over het internet verspreid.

In het genoemde artikel staat: "Het is met onze diepste spijt u mee te delen dat de Britse koningin Elizabeth is overleden."

“Bronnen in de buurt van het Koninklijk Koninkrijk hebben ons exclusief laten weten dat koningin Elizabeth is overleden. Ze was gepland om de bruiloft van de Britse Vogue-redacteur Edward Enninful bij te wonen, maar werd dood aangetroffen.”

Gelukkig werd het valse rapport gemakkelijk ontkracht en is de koningin springlevend. Die sceptici hoeven alleen maar te kijken naar de twee virtuele conferenties die Elizabeth op 1 maart hield met buitenlandse ambassadeurs als bewijs.

Over de conferenties gesproken, koninklijke vertrouweling Richard Fitzwilliams riep uit dat het "Prachtig nieuws was dat aangeeft dat ze hersteld is van Covid".

Aanbevolen: