Fans maken Kate Middleton en prins William belachelijk omdat ze naar een ander kasteel verhuizen

Inhoudsopgave:

Fans maken Kate Middleton en prins William belachelijk omdat ze naar een ander kasteel verhuizen
Fans maken Kate Middleton en prins William belachelijk omdat ze naar een ander kasteel verhuizen
Anonim

Was één kasteel niet genoeg? Prins William en Kate zijn gevestigd in Kensington Palace, maar verhuizen mogelijk naar Windsor.

Het leven van de kinderen ontwortelen om dichter bij de koningin te zijn… moeilijke beslissing om te nemen. Prins George en prinses Charlotte gaan naar Thomas's Battersea in Londen, terwijl prins Louis naar een naburige kleuterschool gaat.

Kate en prins William, "voelen zich naar verluidt het meest thuis op het landgoed van Norfolk, omdat ze hun kinderen daar een normaler leven kunnen geven. Als ze echter naar Windsor verhuizen, zouden ze een beetje dichterbij zijn aan de Middletons, die in Berkshire wonen, wat zeker een pluspunt zou zijn."

De verhuizing is nog niet definitief, maar ik weet zeker dat prins William en Kate er met de koningin over zullen praten tijdens hun weekendbezoek aan Anmer Hall.

Deze stap zou betekenen dat Prins William en Hertogin Kate zich voorbereiden om "een veel hogere rol op zich te nemen in het hart van de koninklijke familie."

The Royals delen zeldzame familievideo

Ze hebben hun drie kinderen buiten de schijnwerpers opgevoed, maar nu is het tijd om ze voor te bereiden om op te treden als dat nodig is.

Koningin Elizabeth verhuisde vorig jaar fulltime met prins Philip naar Windsor Castle, tijdens de pandemie van het coronavirus.

"De 95-jarige monarch bleef in Windsor na de dood van de hertog van Edinburgh in april 2021. Koningin Elizabeth is nu van plan om Windsor Castle in de toekomst als haar hoofdverblijf te gebruiken en is van plan daar na haar zomervakantie terug te keren bij Balmoral Castle."

Fans zijn niet blij dat Kate en prins William binnenkort kasteel nummer twee zullen ervaren.

Fans zijn niet blij met het nieuws

Iemand antwoordde: "Waarom hebben ze nog een huis nodig, waarom kunnen ze niet in het kasteel wonen, is het niet groot genoeg voor hen allemaal? Alleen de koningin die in een enorm kasteel woont en ze hebben het lef om les te geven iedereen over klimaatverandering enz…"

One schreef: "Geweldig idee! Terwijl het grootste deel van het land moeite heeft om de huur of hun hypotheken te betalen. We laten de Cambridge's een andere woning nemen. Renovaties gefinancierd door de belastingbetaler. Ze laten Armer Hall niet toe gaan op de markt te koop. Ze lieten KP-renovaties betalen door belastingbetalers."

Een ander voegde eraan toe: "En het Britse volk zal ervoor betalen en voor hem om in een paleis, herenhuis, wat dan ook te wonen. Arme onderdanige honden."

Koningin Elizabeth moet in deze gevoelige tijd omringd zijn door familie, het is geen verrassing dat Kate en prins William de verhuizing serieus overwegen.

Aanbevolen: