Twitter is dol op de nieuwste foto's van prins William en Kate Middleton van prinses Charlotte

Twitter is dol op de nieuwste foto's van prins William en Kate Middleton van prinses Charlotte
Twitter is dol op de nieuwste foto's van prins William en Kate Middleton van prinses Charlotte
Anonim

Kate Middleton en prins William hebben opnieuw foto's geplaatst van hun zesjarige dochter prinses Charlotte, die te zien is terwijl ze voor een prachtige vlinder in de tuin zorgt.

Samen met hun dochter plaatste het koningshuis ook twee afzonderlijke foto's van pauw- en rode admiraalvlinders.

De jonge prinses is de tweede van drie kinderen. Ze staat bekend om haar schoonheid en is verschillende keren vergeleken met wijlen prinses Diana, waaronder onlangs, op haar zesde verjaardag.

Deze foto's van haar zijn echter de eerste die zijn genomen om een initiatief te ondersteunen, in dit geval het Big Butterfly Count-project. Hoewel Twitter het project ter sprake heeft gebracht, hebben de meesten besproken hoe mooi en geweldig de prinses eruitziet. De foto's zijn genomen in de tuin bij het paleis.

Na de foto's stuurde het koningshuis een tweet om de ware boodschap van de post naar huis te sturen:

Het Big Butterfly Count-project is een landelijk onderzoek in het Verenigd Koninkrijk dat helpt om het milieu te beoordelen. De belangrijkste taak voor de enquêteurs is om vlinders te tellen op hun geselecteerde locatie en vast te leggen hoeveel ze tellen. Het project begon op 16 juli en eindigt op 8 augustus.

Het is nog niet bekend hoeveel vlinders de familie heeft gezien en of er nog andere leden van de koninklijke familie meedoen. Het doel van het project is om in totaal meer dan 100.000 vlinders uit het hele land te ontvangen. Er wordt verwacht dat ze tegen het einde van het project een telling van meer dan 135.000 zullen ontvangen.

Deze foto's komen na controverses tussen prins William en prins Harry, die momenteel op slechte voet staan na Oprah's veelbesproken interview met prins Harry en Meghan Markle. Prins William werd er ook van beschuldigd hypocriet te zijn omdat hij onlangs reageerde op racistische beledigingen jegens Engelse voetballers, maar in het verleden nooit Markle of zijn neef Archie verdedigde.

In tegenstelling tot haar man is Middleton niet bij zoveel controverses betrokken geweest. Ze was onlangs in zelfisolatie na blootstelling aan COVID-19, maar ze is sindsdien in de publieke belangstelling gebleven en is nog steeds een mode-icoon voor veel vrouwen over de hele wereld.

Middleton en prins William hebben deze zomer veel quality time doorgebracht met Charlotte en hun twee zonen George en Louis. Behalve het bijwonen van Euro 2020, meldde Travel + Leisure dat het gezin onlangs op vakantie ging naar de eilanden van Sicilië. De familie heeft gezegd dat ze plannen hebben om dit jaar meer vakanties te nemen, maar het is niet bekend waar.

Voor degenen die willen deelnemen aan de Big Butterfly Count in het VK, kunt u de iRecord Butterflies-app gebruiken om bij te houden hoeveel vlinders er worden gezien en de vlinderidentificatiekaart online downloaden.

Aanbevolen: