Wat we tot nu toe weten over Emma Stone's Victoriaanse romantiek 'Poor Things

Inhoudsopgave:

Wat we tot nu toe weten over Emma Stone's Victoriaanse romantiek 'Poor Things
Wat we tot nu toe weten over Emma Stone's Victoriaanse romantiek 'Poor Things
Anonim

Emma Stone heeft al een onoverkomelijke buzz gecreëerd voor haar rol als Disney's meest modieuze schurk Cruella de Vil. Haar volgende geplande film heeft volgens IMDb een tegengesteld karakter voor haar in petto.

De in 2022 geplande film Poor Things is gedetailleerd als een Victoriaanse romance, en we zijn hier voor het bizarre verhaal.

Wat we tot nu toe weten

Stone is klaar om de hoofdrol Belle Baxter te spelen. Volgens de pre-productiestatus voegt de film een beetje sciencefictionkruid toe, waardoor het een aanzienlijk andere aantrekkingskracht heeft dan typische historische liefdesverhalen.

Volgens het profiel van het project "wordt het "een Victoriaans verhaal over liefde, ontdekking en wetenschappelijke durf", vertelt Poor Things het ongelooflijke verhaal van Belle Baxter, een jonge vrouw die door een excentrieke maar briljante wetenschapper tot leven wordt gewekt."

Omdat Poor Things zich nog in de beginfase bevindt, weten we tot nu toe niet veel details. Het internet was echter bedoeld om te worden opgespoord om redenen zoals deze.

emma steen arme dingen
emma steen arme dingen

Willem Dafoe is de enige andere acteur die is aangekondigd als onderdeel van de cast. Het lid van Zack Snyder's Justice League heeft de naam van zijn personage ook niet onthuld, maar we vermoeden dat hij degene is die het personage van Stone weer tot leven brengt.

Yorgos Lanthimos is de regisseur, die bekend staat om andere plots die liefde en eigenzinnige maar donkere wendingen combineren. Zijn film The Lobster uit 2015 onderzocht het concept dat mensen in 'The Hotel' moeten blijven totdat ze een romantische partner hebben gevonden. Als ze dat niet doen, worden ze in beesten veranderd.

Een nieuwe voorstelling van 'Frankenstein'

Publicaties hebben gemeld dat deze vermenging van briljante theatrale geesten wordt beschouwd als een heruitvinding van Frankenstein. Hoe zou de dynamiek veranderen als de tot leven gebrachte persoon een vrouw was in plaats van een man?

Hoewel romantiek werd afgebeeld in de originele Frankenstein, was het niet tussen hem en zijn schepper.

Emma Stone arme dingen film
Emma Stone arme dingen film

Is dat wat Lanthimos voor ons in petto heeft? Een romance die wordt beheerst door een gekke wetenschapper, of komt echte liefde fantastisch tot stand?

De afbeelding op het scherm is gebaseerd op de roman van Alasdair Gray. Hoewel de plot nogal griezelig klinkt en zelfs met tonen van necrofilie, is de plot satirisch.

Zoals geschreven via GoodReads it, "is een hilarische politieke allegorie en een tot nadenken stemmend duel tussen de verlangens van mannen en de onafhankelijkheid van vrouwen."

Aanbevolen: