Adrian Grenier besteedt zijn waanzinnige vermogen aan onopvallende, milieuvriendelijke uitgaven

Inhoudsopgave:

Adrian Grenier besteedt zijn waanzinnige vermogen aan onopvallende, milieuvriendelijke uitgaven
Adrian Grenier besteedt zijn waanzinnige vermogen aan onopvallende, milieuvriendelijke uitgaven
Anonim

Jarenlang werd algemeen aangenomen dat het een enorme stap terug was voor filmsterren om de overstap te maken naar de headliner van een tv-programma. Meer recentelijk is het echter gebruikelijker geworden dat grote filmsterren in de televisiepool springen. The Morning Show van Apple TV+ heeft bijvoorbeeld een ongelooflijk rijke en beroemde cast van filmsterren.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom zoveel filmsterren de sprong naar televisie maken. Ten eerste bevindt de wereld zich midden in een gouden tijdperk van televisie en filmsterren willen deel uitmaken van het produceren van dat soort geweldige inhoud. Ten tweede verdienen de beste tv-sterren tegenwoordig veel geld, zoals blijkt uit het feit dat mensen zoals Adrian Grenier van Entourage heel veel geld verzamelen. Met dat in gedachten roept het twee hoofdvragen op: hoe rijk is Grenier en hoe geeft hij zijn geld uit?

Hoe rijk is Adrian Grenier?

Tijdens de lange carrière van Adrian Grenier heeft hij veel succes gehad. Het meest opvallend was Grenier in de HBO-serie Entourage van 2004 tot 2011. Entourage was een hele tijd een van de meest populaire televisieprogramma's en won ook een hele reeks prijzen. Bovendien, toen de show Entourage ten einde liep, speelden Grenier en de rest van de cast van de show de hoofdrol in een spin-offfilm.

Toen Entourage eenmaal ten einde kwam en de spin-offfilm werd uitgebracht, deed Adrian Grenier een grote stap terug uit de schijnwerpers. In feite, hoewel hij onlangs speelde in een miniserie genaamd Clickbait, hebben mensen zich afgevraagd of Grenier in het verleden soms helemaal stopte met acteren. Door zijn beslissing om minder te handelen, is het duidelijk dat Grenier de mogelijkheid om veel geld te verdienen in de loop der jaren heeft opgegeven. Grenier is echter nog steeds behoorlijk rijk, aangezien hij een fortuin heeft van $12 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Hoe besteedt Adrian Grenier zijn geld?

Dankzij het indrukwekkende fortuin van Adrian Grenier heeft hij in de loop der jaren behoorlijk wat enorme aankopen kunnen doen. Volgens rapporten heeft Grenier bijvoorbeeld $ 345.000 uitgegeven aan twee auto's, een Toyota Prius en een Ferrari 575M Superamerica. Maar op basis van het feit dat Grenier een foto van zichzelf in het midden van een dicht opeengepakt vliegtuig heeft geplaatst, lijkt het duidelijk dat hij geld bespaart door niet altijd in luxe te reizen.

Tot verbazing van velen koos Adrian Grenier, na jarenlang in New York City te hebben gewoond, om naar Texas te verhuizen en een boerderij te kopen die op 45 minuten van Austin ligt. Toen hij met People sprak over zijn verhuizing naar Texas, legde Grenier uit: "Ik wil nu meer" in een duidelijke verwijzing naar het veranderen van zijn prioriteiten in het leven. Op het moment van schrijven is het bedrag dat Grenier voor zijn boerderij betaalde onbekend, maar hij heeft zeker een flink bedrag uitgegeven.

Naast zijn boerderij en dure auto's heeft Adrian Grenier zijn fortuin op twee manieren gebruikt om in de toekomst te investeren. Ten eerste is Grenier een groot voorstander en investeerder in cryptocurrencies. Ten tweede werkte Grenier samen met World View, een bedrijf voor ruimtetoerisme. Met de titel van Chief Earth Advocate van World View, werkt Grenier om "de missie van World View te ondersteunen om de aarde te herontdekken, nieuwe perspectieven op de planeet te inspireren en een dieper respect ervoor aan te moedigen als een levend organisme".

Hoe deelt Adrian Grenier zijn rijkdom?

In een ideale wereld zou iedereen die roem en fortuin verwerft zich omdraaien om de mensen van wie ze houden met zich mee te trekken. Helaas is het echter geen geheim dat sommige sterren zo veel geven om het vergaren van rijkdom dat ze niet de moeite nemen om de mensen van wie ze houden te helpen. Als het echter om Adrian Grenier gaat, heeft hij zeker veel geld uitgegeven om iemand van wie hij houdt een prachtige plek te geven om te wonen.

In 2015 gaf Adrian Grenier maar liefst $ 2,05 miljoen uit om een huis in Brooklyn voor zijn moeder te kopen. In die tijd bezat Grenier een huis waar hij in dezelfde buurt woonde, maar zoals eerder vermeld, is hij sindsdien naar Texas verhuisd. In 2021 nam Grenier een video op waarin hij een rondleiding gaf door het huis dat hij voor zijn moeder bouwde. In de video maakt Grenier duidelijk dat hij naast de oorspronkelijke aankoopprijs van het huis dat hij voor zijn moeder kocht, ook geld heeft uitgegeven aan uitgebreide renovaties om het huis duurzamer te maken. Verbazingwekkend genoeg is ook onthuld dat Grenier $ 10.000 betaalde voor een speciaal zelfreinigend toilet voor het huis van zijn moeder.

Aanbevolen: