Hoe besteedt Ben Affleck zijn enorme vermogen?

Inhoudsopgave:

Hoe besteedt Ben Affleck zijn enorme vermogen?
Hoe besteedt Ben Affleck zijn enorme vermogen?
Anonim

Ben Affleck blaast fans al meer dan 20 jaar weg met zijn rollen in Hollywood-blockbusters (The Town, Gone Girl) en ook minder succesvolle foto's (Daredevil, Reindeer Games). Welke projecten de Good Will Hunting-ster ook kiest, hij is zeker rijkelijk gecompenseerd voor zijn inspanningen. Op het moment van schrijven heeft Affleck inderdaad een flink vermogen van $150 miljoen vergaard.

Met een bankrekening zoals Ben's, klaar om als het ware uit zijn voegen te barsten, is de sky the limit wat betreft wat de man kan kopen als hij weg is en over. Maar wat koopt meneer Affleck graag terwijl hij de eilanden doorbladert? Van Ben is bekend dat hij zeer extravagante items koopt (een voorbeeld hiervan is zijn badkamertapijt van $ 2500 in 2012) met zijn indrukwekkende fortuin. Laten we eens kijken waar Ben graag wat van zijn zuurverdiende moolah op neerlegt.

8 Ben Affleck's Car Collection

Ben heeft een voorliefde voor gladde, gewelfde lichamen. Oké, genoeg van de dubbelzinnigheden. Affleck heeft in de loop der jaren een prachtige vloot van luxe auto's opgebouwd. De Batman V Superman-ster heeft edelstenen in alle soorten, maten en doeleinden verzameld. Ben's Lexus RX ($43 duizend) is perfect om de kinderen naar school en dergelijke te brengen, terwijl de slechteriken uit zijn collectie, zoals de Chevrolet Chevelle SS ($58 duizend), de Mercedes-Benz S63 AMG ($151 duizend), en de Audi S8 ($153 duizend) zijn ideaal voor snelheid en stijl. Ben geeft toevallig ook om het milieu, dus het is alleen maar passend dat hij een Tesla Model S ($150 duizend) in zijn collectie heeft.

7 Ben Affleck en Jennifer Garner's $17,55 miljoen herenhuis

In 2009 waren Ben Affleck en Jennifer Garner nog steeds een gelukkig getrouwd stel. Samen kocht het paar het landhuis in Los Angeles voor $17 miljoen Voordat het luxe landgoed voltooid was, was Affleck bij Garner aan de oostkust. Garner voltooide een promotietour voor haar film Ghosts of Girlfriends Past, terwijl Affleck de opnames van The Company Man inpakte. Na het inpakken vloog het paar terug naar L. A. waar hun voltooide landgoed hen met open armen begroette… eh, deuren.

6 Een herenhuis in Pacific Palisades dat $ 19,25 miljoen kostte

Hoeveel ruimte heeft iemand nodig? 12, 853-vierkante voet? Dat is hoeveel Affleck's Pacific Palisades herenhuis beslaat. Met een forse $19 miljoen en verandering, is Bens paleis in de Palisades enorm, luxueus en dicht bij de moeder van zijn kinderen. Inderdaad, Jennifer Garner is maar anderhalve kilometer verwijderd, wat co-ouderschap zeker veel gemakkelijker maakt als je niet te ver hoeft te reizen. Het eigendom van Affleck beslaat bijna een derde van een hectare en beschikt over zeven slaapkamers en zes volledige en twee halve badkamers verdeeld over drie niveaus.

5 Ben Affleck's BMW S1000RR motorfiets

Tijdens het snel rijden door de straten van Los Angeles, Ben is te zien in zijn BMW S1000RR De rood-wit-blauwe fiets komt in op $ 16 duizend en wisselgeld. Dit is zo'n beetje zakgeld voor een man met een waarde van meer dan $100 miljoen Met een maximumkoppel van 83 lb-ft bij 11.000 tpm en een koppelkromme van ten minste 74 lb-ft over een bereik van 5.500 tot 14.500 (rpm), Affleck kan in stijl op en neer Hollywood Boulevard versnellen. Affleck heeft wel een opmerkelijke gewoonte BMW in zijn arsenaal, maar dat was een geschenk en telt dus niet.

4 Ben Affleck's 'Big House' in Savannah

Gelegen in de prachtige (zij het benauwde) Savannah, kocht Ben 'The Big House' in 2003, terwijl 'Bennifer' rond 1 was van kracht. De adembenemende residentie Hampton Island beslaat 87 hectare en is gebouwd in de stijl van een oud landhuis. Het pand met drie huizen kostte de Justice League-acteur oorspronkelijk $ 7.1000000; Affleck is echter bezig het landgoed te verkopen voor $ 8,9 miljoen, en verlaagt zelfs de prijs om een verkoop te verzekeren.

3 $45 duizend Foundrae-ketting voor Jennifer Lopez

'Bennifer' 2.1 staat voor de deur en ondanks de eigenaardigheden van het paar (zoals PDA gebruiken terwijl ze gemaskerd zijn en J-Lo poseren voor selfies in Afflecks auto), hebben fans elkaar omarmd het paar nog een keer. Met de hervorming van het extravagante paar komt extravagante cadeaus geven, en Ben heeft zeker geleverd met een $ 45.000 Foundrae-ketting hij schonk J-Lo De ketting bevat sleutel- en harthangers, evenals bedels die een kompas, karma, passie symboliseren. Gefeliciteerd met je verjaardag, inderdaad.

2 $ 1,2 miljoen roze diamanten verlovingsring voor Jennifer Lopez

Nu de reformatie van 'Bennifer' volledig van kracht is, zijn er meldingen geweest dat Affleck aan het browsen was voor J-Lo Jennifer Lopez is geen onbekende in het vooruitzicht van een verloving met Mr. Affleck; in het begin van de jaren 2000 kreeg de zangeres van "Jenny From the Block" een verlovingsring met een roze diamant van 1,2 miljoen dollar, toen Ben haar voor het eerst voorstelde. Nu Ben door de gangpaden van de sieraden kijkt, is het misschien slechts een kwestie van tijd voordat hij de vraag opnieuw stelt.

1 $85 miljoen herenhuis (met Jennifer Lopez)

Ben lijkt zeker affiniteit te hebben met onroerend goed en opnieuw heeft de Pearl Harbor-acteur, samen met J-Lo, zijn ogen op een ander prachtig pand. Gelegen in Beverly Hills, dit prachtige 38.000 vierkante meter grote herenhuis beslaat 5,2 hectare en beschikt over een overdekt sportcomplex met basketbal, pickleball, boksring en een complete fitnessruimte. Met 12 slaapkamers, 24 badkamers en een conciërge- en wachthuis is dit huis meer een modern kasteel dan een huis.

Aanbevolen: