Hoeveel geld besteedt Dwayne Johnson per jaar aan zijn dieetvoeding?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld besteedt Dwayne Johnson per jaar aan zijn dieetvoeding?
Hoeveel geld besteedt Dwayne Johnson per jaar aan zijn dieetvoeding?
Anonim

Als het om zijn persoonlijke leven gaat, willen fans alles weten over Dwayne Johnson. Dit geldt met name voor toewijding aan gezondheid en fitness. De man is een machine en we vragen ons vaak af of hij ooit slaapt…

Wat we over DJ hebben geleerd, is het simpele feit dat hij niet bang is om een premie te betalen voor zijn gezondheid. Voorbij zijn de dagen dat The Rock de openbare sportschool raakte. In plaats daarvan bouwde hij zijn eigen sportschool, die duizenden en duizenden kost.

Ja, de sportschool is erg duur en het van de ene naar de andere plek vervoeren is een andere kostenpost, maar er moet ook rekening worden gehouden met zijn voeding.

We bekijken wat DJ eet en hoeveel het per jaar kost.

Dwayne Johnson heeft een persoonlijke chef-kok om te helpen met de 4.000-6.000 calorieën die per dag worden geconsumeerd

Eten zoals Dwayne Johnson, zoals anderen die het hebben geprobeerd, hebben geleerd, is niet gemakkelijk en extreem vermoeiend. Het dieet bestaat uit een scala aan ma altijden per dag, die allemaal een bepaald type eiwit bevatten.

Gezien de enorme hoeveelheid ma altijden, moet DJ zich ook concentreren op het goed verteren ervan. Daarom zijn de ma altijden allemaal verdeeld in de loop van een geheel. Bijna 6.000 calorieën bereiken kan erg vermoeiend zijn, maar er zijn voedingsmiddelen die de celeb sneller doen groeien.

DJ draait helemaal om eiwitrijk voedsel - hoewel sommigen van kabeljauw van topkwaliteit houden, zijn niet goedkoop. Bison is ook een van zijn favoriete opties, hoewel hij meestal een kippenman is, die de meeste hoeveelheid eiwitten bevat.

Gezien zijn gewicht en behoeften, consumeert DJ normaal gesproken ongeveer 300 gram eiwit per dag. Voor de meeste lifters is de norm één gram eiwit per lichaamsgewicht, maar ja, DJ is anders gebouwd.

Hij kookt graag zijn eigen ma altijden, maar de ster heeft toegegeven dat hij thuis hulp heeft gekregen van een privékok. Dit draagt alleen maar bij aan het totale totaal van zijn buitensporige uitgavenpatroon voor eten.

Dwayne Johnson besteedt meer dan $ 15.000 per jaar aan eten

Complex bestudeerde het dieet van DJ's, wat ze een 'bijbaan' noemden. Volgens de publicatie was het proberen van zijn dieet niet alleen een uitdaging om te consumeren, maar uiteindelijk behoorlijk prijzig.

Gemiddeld besteedt DJ meer dan het dubbele van de gemiddelde Amerikaan, namelijk $ 1.262 per maand en $ 42 per dag. Een groot deel daarvan gaat naar zijn inname van witvis, met name kabeljauw. Dit komt neer op meer dan $ 15.000 per jaar, en we hebben het alleen over zijn dieetvoeding.

Het voeden van de kinderen, samen met zijn cheat-ma altijden, zal dat aantal waarschijnlijk verdubbelen.

Net als andere acteurs in Hollywood, gaan we ervan uit dat DJ de intensiteit op zijn minst een beetje verlaagt als hij klaar is met het voorbereiden van een rol. Voor Black Adam gaan we ervan uit dat hij heel goed op weg was met het dieet, om die superheldenlook te krijgen.

Als de film klaar is, twijfelen we er niet aan dat hij nog steeds schoon eet, maar het aantal calorieën moet worden verminderd, in ieder geval om zijn mentale spel en spijsverteringsstelsel een pauze te geven.

Dwayne Johnson geeft niet alleen uit aan gezonde voeding

Zoals we hierboven hebben besproken, varieert het dieet van DJ's. Laten we bijvoorbeeld zijn legdagen nemen, op deze dag van de week zorgt de acteur ervoor dat hij zijn totale inname verhoogt. DJ besprak op Instagram wat hij eet voorafgaand aan dit soort intensieve training.

Pre-workout power-ontbijt. Vanochtend benen trainen, dus ik heb de energie, eiwitten, vetten, koolhydraten + suikerboost nodig om de intensieve training te optimaliseren en de spieren vol en klaar te houden voor dit uiteindelijke hele kontschoppen waar ik over ga om mezelf te schenken in het ijzerparadijs Eiwitten ?Gegrilde bizons ?Avocado ?Gewone havermout met papaja ?Engelse muffins met pindakaas + honing ??Ananas-kokosnoot.'

Aan de andere kant verwent DJ zich ook met een aantal enorme cheat-ma altijden. Tot zijn favoriete opties behoren zijn beroemde 'sushi-trein', klassieke hamburgers en friet, samen met af en toe een lekkere kom pasta.

DJ heeft ook een zoetekauw en kiest voor de beroemde 'Rock Toast' als dessertoptie. "Sinful cheatmealsunday. Deze week wentelteefjes met een van mijn favoriete ontbijtgranen (Cinnamon Toast Crunch), direct van de bakplaat met warm kaneelglazuur ??? Bedrieg jezelf niet, trakteer jezelf en GENIET & VERSLA je cheat-ma altijden, mijn vrienden - we hebben ze verdiend."

Yup, de man is een machine.

Aanbevolen: